Zoete weetjes over de langdurige vriendschap van Jennifer Aniston en Ellen Degeneres

Inhoudsopgave:

Zoete weetjes over de langdurige vriendschap van Jennifer Aniston en Ellen Degeneres
Zoete weetjes over de langdurige vriendschap van Jennifer Aniston en Ellen Degeneres
Anonim

Het is geen schok dat Jennifer Aniston en Ellen Degeneres twee van de beste vrienden in Hollywood zijn - ze hadden tenslotte een vrij vergelijkbare start met hun acteercarrière. Aniston kreeg de beroemde rol van Rachel Berry in NBC's Friends, terwijl Degeneres slechts een paar jaar eerder het grote geld verdiende met haar gelijknamige sitcom, die liep van 1994 tot 1998, voordat ze overstapte naar een van de grootste talkshows showhosts in de VS.

Jennifer en Ellen zijn al vrienden sinds het midden van de jaren 90, dus het is geen verrassing dat de Horrible Bosses-ster de comedienne als een van haar beste vrienden in de industrie beschouwt. Van veel optredens bij Ellen tot op een gegeven moment hetzelfde adres delen. (Ja, ze waren buren.)

Degeneres was de eerste persoon die Aniston belde toen ze vorig jaar een traumatische vliegtuigangst meemaakte op weg naar Mexico, waarbij een van de wielen direct na het opstijgen defect raakte. Maar wat weten we nog meer over hun vriendschap? Hier is het dieptepunt.

12 Vroeger waren ze buren

Is dit echt een schok? Zowel Jennifer Aniston als Ellen Degeneres hebben zich uitgesproken over het feit dat ze in het verleden buren waren. De presentator van de talkshow is geen onbekende in het om de paar jaar verhuizen, dus het is onduidelijk of ze nog steeds in de buurt wonen, maar op een gegeven moment woonden Ellen en Jennifer zo dichtbij dat ze elkaar alleen maar hoefden te zien door de straat over te steken.

11 Ze ontmoetten elkaar op Ellens verjaardagsfeestje

Jennifer, die in de jaren '90 een grote fan was van Ellen's sitcom, onthulde hoe ze was uitgenodigd voor haar verjaardagsfeestje, de avond dat ze een levenslange vriendschap zouden sluiten."Ik had absoluut ontzag voor je", herinnerde Jen zich op 'Ellen' in 2018. Toen ze sprak over Ellen's geestige karakter in haar tv-show, zei ze: "Ik had nog nooit zo humor gezien. Ik lachte zo hard. Het raakte me en dat doet het tot op de dag van vandaag nog steeds. Je drukt als geen ander op mijn grappige knop.'

10 Ellen controleerde Jen na haar vliegtuigangst

In februari 2019 had een privévliegtuig dat op weg was naar Mexico, met Jennifer Aniston, Courteney Cox en vrienden aan boord, een noodlanding gemaakt nadat het vliegtuig kort na het opstijgen een storing in het landingsgestel had ondervonden. Het incident was erg eng voor Jennifer, die zei dat Ellen de eerste was die haar had gebeld nadat ze uit het vliegtuig kon stappen.

Tijdens een optreden in de show van haar vriend, onthulde ze: “En toen ‘Bing!’ Jij was de eerste persoon die dacht: ‘Gaat het?’ En ik dacht: ‘Ellen! Ik heb wel iemand die van me houdt!'”

9 Ellen is de beste vriendin van Jennifer

In mei 2019 besloot Ellen erachter te komen of zij of Reese Witherspoon dichter bij Jennifer Aniston stond door de voormalige 'Friends'-ster te bellen en haar op het punt te zetten met de vraag van een miljoen dollar. Tijdens het filmen van haar talkshow belde Degeneres de actrice en vroeg of ze een hechtere band hadden, waarop Jen zei: "Natuurlijk, schat", wat aangeeft dat ze echt de beste vrienden zijn.

8 Ellen deed Jennifer's make-up voor een schets

In 2012 lieten Jennifer Aniston en Ellen Degeneres zien hoe close ze waren toen de Hollywood-actrice speelde in een sketch voor 'Ellen', waarin de voormalige comedienne haar best deed om haar make-uptechnieken op Jen-An's gezicht te perfectioneren. Het is eerlijk om te zeggen dat als je iemand je make-up laat aanbrengen, het waarschijnlijk iemand is die je zou vertrouwen.

7 Ze hebben vaak samen prijsuitreikingen bijgewoond

Het is niet ongewoon om Jennifer en Ellen samen op prijsuitreikingen te zien. Als ze niet naast elkaar zitten, met Ellen's partner, Portia de Rossi, in, worden de vrienden meestal gezien poseren voor foto's backstage of op de rode loper.

Het is duidelijk dat als ze al in hetzelfde gebouw zijn, Ellen en Jennifer op zijn minst een moment willen hebben om elkaar te begroeten.

6 Ze hielp bij het organiseren van een 'Friends'-reünie

In 2013 was Ellen een van de eerste mensen die een semi-reünie belandde met de cast van 'Friends' toen ze een hilarische sketch filmde voor haar talkshow met Courteney Cox, Matthew Perry, en natuurlijk, Jennifer Aniston. Er wordt aangenomen dat Jens vriendschap met Ellen de 62-jarige heeft geholpen om de bijeenkomst te organiseren, aangezien er nooit een reünie was geweest waarbij meer dan twee van de voormalige 'Friends'-castleden waren betrokken.

5 Ze zijn allebei bevriend met Michelle Obama

Wist je dat Ellen en Jennifer Aniston beide bevriend zijn met de voormalige first lady, Michelle Obama? In 2018 verrasten Michelle en Jennifer hun vriendin door haar te overtreffen met speciale optredens in haar talkshow. Ellen was oprecht verrast om Michelle in haar studio te zien, aangezien ze niet zonder beveiliging rolt, dus het feit dat het zonder haar medeweten onder de radar ging, was indrukwekkend.

4 Ze hangen vaak rond voor ontmoetingen

Hoewel ze samen veel openbare optredens maken, is de vriendschap van Ellen en Jennifer veel dieper dan dat. De actrice is geen onbekende in het dineren bij Degeneres thuis of het doorbrengen van wat broodnodige meisjestijd met Ellen en haar vrouw, Portia de Rossi.

Fans zien ze meestal samen in de talkshow van Ellen, maar ze zijn net zo dichtbij buiten het scherm dan wanneer de camera's draaien.

3 Jennifer was de allereerste gast op ‘Ellen’

Toen Degeneres in 2003 haar populaire talkshow voor overdag lanceerde, lang voordat elke andere beroemdheid op de A-lijst zou verschijnen, was het Jennifer Aniston die de allereerste gast werd die door Ellen werd geïnterviewd. Ze waren toen al vrienden, maar 17 jaar later zijn de beroemde Hollywoodsterren dichterbij dan ooit tevoren.

2 Sindsdien maakt ze eindeloze verschijningen

Jennifer Aniston heeft zoveel optredens gedaan op 'Ellen', we zijn de tel kwijt van het werkelijke aantal als je ook onaangekondigde verrassingen en gast-hostingtaken meetelt, maar het is veel hoger dan elke andere beroemdheid sinds de première van de show in 2003. En aangezien 'Ellen' geen tekenen ziet om binnenkort uit de lucht te gaan, verwachten we in de toekomst nog veel meer optredens van Jennifer Aniston.

1 Ze was een gastgastheer toen Ellen ziek was

Toen Ellen haar fans vertelde dat ze wat tijd vrij zou nemen van haar show, kondigde ze aan dat enkele van haar beroemde vrienden haar plaats zouden innemen en haar studio voor die dag zouden overnemen. Ze legde vorig jaar in een Twitter-bericht uit: "Het hele seizoen door heb ik geweldige mensen voor mij als gastgastheren gehad. Het is een traditie die teruggaat tot Johnny Carson, hij zou altijd gastgastheren hebben. En ik hou van om de traditie te volgen, vooral als ik werk mis,"

Jennifer Aniston was toevallig een van de beroemdheden die in de loop der jaren 'Ellen' heeft gehost, wat aantoont dat Jen, zelfs met haar drukke schema, haar vrienden altijd steunt wanneer ze haar nodig hebben.

Aanbevolen: