5 Strand leest Scorpios Will Love (& 5 Ze zullen haten)

Inhoudsopgave:

5 Strand leest Scorpios Will Love (& 5 Ze zullen haten)
5 Strand leest Scorpios Will Love (& 5 Ze zullen haten)
Anonim

Net als Kreeften zijn Schorpioenen intuïtief, gevoelig en hebben ze grote waardering voor kunst. Geen ontsnapping naar het strand is compleet zonder een perfect boek als metgezel. Schorpioenen houden van een goede thriller, een verhaal dat hen de rillingen bezorgt, maar ook van snikkende verhalen en romans die hen in staat stellen hun gevoeligheid aan te boren.

Omdat ze niet graag de gemakkelijke weg in het leven bewandelen, houden ze ook niet van gemakkelijk leesbare boeken. Schorpioenen overwegen een ontsnapping te lezen in verschillende, mysterieuze werelden. Hoe emotioneel intenser en griezeliger het is, hoe beter.

10 Love: East Of Eden door John Steinbeck

John Steinbecks grootste kunstwerk is een familiesaga die zich afspeelt in de Salinas Valley in Californië. Als een van de beste verhalenvertellers van de 20e eeuw, zijn zijn romans een geweldige strandgenoot.

De maan van John Steinbeck stond in Schorpioen, wat betekent dat hij zeer intuïtief was en in contact stond met zijn emoties. Hij raakte typische Scorpionic-thema's aan: East of Eden gaat over liefde, verlies en jaloezie, gebracht met precies de juiste hoeveelheid humor.

9 Haat: Catch-22 Door Joseph Keller

Beschouwd als een klassieke must-read, zal Catch-22 een Schorpioen ter dood brengen. Stel het WW2 Italië, het gaat over de absurditeit van oorlog. De auteur introduceert het thema vrij vroeg in de roman en drijft zijn punt keer op keer naar huis door middel van talloze personages, allemaal op een afstandelijke, realistische manier gepresenteerd. Keller's stijl is verstoken van emotie, waardoor dit een saaie lezing is voor een Schorpioen. Aardetekens met luchtmanen zullen het echter zeker als een meesterwerk beschouwen.

8 Love: Gone Girl door Gillian Flynn

Schorpioen, zelfs als je weet wat er gebeurt in Gone Girl uit de film met Ben Affleck in de hoofdrol, is de roman nog steeds het lezen waard. Gillian Flynn weet een krachtig gevoel van spanning en mysterie te creëren, waardoor Gone Girl een fantastisch strandleesboek is voor intense mensen zoals Schorpioenen. Niet alle lezers waarderen het einde, maar Scorpios wel. Originele plotwendingen maken dit boek onmogelijk om weg te leggen.

7 Hate: The Best Of Me door Nicholas Sparks

De meeste mensen kennen Nicholas Sparks als de auteur van The Notebook, een van de beroemdste romantische verhalen van onze tijd. Over het algemeen is Schorpioen een teken dat meer weet over liefde en vasthouden aan het verleden dan de rest bij elkaar, wat betekent dat je hen geen middelmatig liefdesverhaal kunt verkopen. De beste van mij zal een Schorpioen niet onder de indruk achterlaten, tenzij de Schorpioen in kwestie nog op de middelbare school zit.

6 Liefde: leven na leven door Kate Atkinson

Als teken van transformaties en wedergeboorte, zal Scorpios zeker genieten van het uitgangspunt van Leven na Leven. De hoofdpersoon van de roman, Ursula, sterft keer op keer, om vervolgens weer op te staan, achtervolgd door een toenemend aantal d éjà vu's. Het is ook een geweldig stukje historische fictie, aangezien de lezer Ursula volgt tot en met WW2 in de tweede helft van het boek. Alle fans van Downton Abbey zullen deze roman zeker waarderen: het is zo Brits als het maar zijn kan.

5 Hate: Party Of Two door Jasmine Guillory

Een romance waarin de tortelduifjes nauwelijks tijd samen doorbrengen, zal het niet redden voor een Schorpioen. Het verhaal is te luchtig en dit teken beschouwt liefde als een wereldschokkende kracht in plaats van iets leuks en gemakkelijks (zo voelt liefde voor Weegschalen en Tweelingen).

Twee vreemden ontmoeten elkaar in een bar en brengen samen een leuke avond door. De vrouw krijgt zijn naam niet, alleen om te beseffen dat hij een jonge politieke kandidaat is als ze thuis de tv aanzet.

4 Liefde: Rebecca Door Daphne Du Maurier

Rebecca gaat over een vrouw die overrompeld wordt door een mysterieuze, schijnbaar perfecte weduwnaar. Het duurt niet lang of hij trouwt met haar en neemt haar mee naar huis. Wat haar op zijn landgoed te wachten staat, is echter een heleboel geheimen, mysterie en een schaduw van zijn overleden vrouw. Je hoeft geen duik in de oceaan te nemen om af te koelen, dit boek is al koel genoeg.

3 Haat: 50 tinten grijs

Schorpioenen zullen hun hoofd schudden en dit boek weggooien voordat ze pagina 70 hebben bereikt. Ten eerste is het onrealistisch. Ten tweede, Christian Gray respecteert ronduit de grenzen van Ana, misbruikt haar gevoelens voor hem en manipuleert haar om te doen wat hij wil.

Helaas wordt dergelijk gedrag helaas vaak geassocieerd met Schorpioenen, wat zeker een gevoelige snaar raakt met deze gevoelige watertekens.

2 Liefde: Noem me bij jouw naam Door André Aciman

Andre Aciman heeft genageld om het proces van halsoverkop verliefd in woorden te beschrijven - het is zelfs beter dan de uitzonderlijke schermaanpassing. Het is een liefdesverhaal, dat zich afspeelt in Italië. Een zoon van een professor wordt smoorverliefd op de promovendus van zijn vader.

Call Me by Your Name is romantisch, maar toch tragisch; deprimerend, maar hoopvol. Het zal een sentimentele Schorpioen doen verlangen om verliefd te worden op een beeldschone vreemdeling en opnieuw intense tienerliefde te ervaren.

1 Hate: Crazy Rich Asians Door Kevin Kwan

Crazy Rich Asians is misschien gemakkelijk te lezen, maar Scorpios zal het waarschijnlijk niet uitstaan. De personages zijn eendimensionale en oppervlakkige materialisten - het soort mensen dat watertekens absoluut onuitstaanbaar vinden. Schorpioenen vinden lezen over privéjets en merkkleding saai. Er is nogal wat drama gaande, maar het is emotioneel niet ingewikkeld genoeg voor een Schorpioen om echt meeslepend te zijn. Een Leeuw daarentegen zal het binnen een dag of twee verslinden.

Aanbevolen: