10 beste kankerkandidaten op de bachelor

Inhoudsopgave:

10 beste kankerkandidaten op de bachelor
10 beste kankerkandidaten op de bachelor
Anonim

Als je een pauze wilt nemen van de podcasts van The Bachelor, ben je hier aan het juiste adres. Hier zullen we de tien beste Kanker-deelnemers op The Bachelor nader bekijken. Kankers zijn mensen die zijn geboren tussen 21 juni en 22 juli, en The Bachelor heeft geen tekort aan mensen die kanker zijn. Kankers staan bekend als loyaal, beschermend en intuïtief.

Dat gezegd hebbende, kankers zijn het ultieme pakket; wees gewoon bewust, want ze kunnen extreem gevoelig zijn, waardoor ze kunnen blijven stilstaan bij de goede oude tijd. Laten we dieper ingaan op enkele supergoede kankers uit de show.

10 Taylor Nolan: 10 juli

Taylor Nolan
Taylor Nolan

Taylor Nolan was een deelnemer aan seizoen 21 van The Bachelor. Ze keerde terug naar seizoen 4 van Bachelor in Paradise en won. Zij en Derek Peth werden echter een vergeten stel uit het Bachelor-universum en gingen uit elkaar op 26 juni 2018.

Ondanks het niet vinden van liefde met een mede-Bachelor-deelnemer, is Nolan nog steeds een mooie Kreeft, van binnen en van buiten. Ze was nogal loyaal en ingehouden, wat een verademing was voor de kijkers, aangezien de meeste andere meiden in de show meer experimenteel en vijandig waren.

9 Kiarra Norman: 15 juli

Afbeelding
Afbeelding

Er zijn veel aantrekkelijke deelnemers aan The Bachelor, en dan is er Kiarra Norman, een mooi meisje en pionier.

Norman was een deelnemer aan seizoen 24 van The Bachelor. Hoewel ze geen liefde vond in de ether met Peter Weber, is ze nog steeds een schoonheid die hechte relaties deelt met haar moeder, die haar opvoedde als alleenstaande moeder, en zus. Het feit dat ze een Kreeft is, heeft schijnbaar een positieve invloed op haar leven gehad, omdat ze een betrouwbaar persoon is die je met bijna alles kunt vertrouwen.

8 Megan Hop: 27 juni

Afbeelding
Afbeelding

Megan Hops was een andere deelnemer aan seizoen 24 van The Bachelor. Ze was een stewardess van de derde generatie uit de Bay Area, maar ze kon het hart van Peter Weber niet winnen.

Hops is echter nog steeds een geweldige meid. Ze is een trotse hondenmoeder voor haar hond. Ze beschouwt haar moeder ook als haar beste vriendin. Haar ouders scheidden toen ze 18 was, maar ze blijft optimistisch over haar liefdesleven en blijft een hopeloze romanticus. Dat is goed om te horen, want het is belangrijk om inzichtelijk te zijn.

7 Jason Mesnick: 5 juli

Lange kijkers zouden zich Jason Mesnick moeten kunnen herinneren, die deelnam aan seizoen 4 van The Bachelorette en seizoen 13 van The Bachelor.

Mesnick is verre van perfect. Hij was van 2003 tot 2007 getrouwd met Hilary Wynn voordat hij in 2010 verloofd werd met mede-bachelorkandidaat Molly Malaney. verjaardag op 27 februari 2020. Bovendien lijkt hij heel veel van zijn vrouw en dochters te houden.

6 Erica Rose: 6 juli

Erica Rose was een deelnemer aan seizoen 9 van The Bachelor en Seasons 2 en 3 van Bachelor Pad. Rose's beslissing om door te gaan op reality-tv? Omdat ze werd gepest om haar uiterlijk op de nationale televisie. Als gevolg hiervan onderging ze zes procedures om zich beter in haar vel te voelen. Ze is een intuïtieve vrouw die weigerde te worden gemanipuleerd door de acties van anderen.

Vandaag de dag is Rose een advocaat in Houston in haar eigen advocatenkantoor, de Erica Rose Law Firm, dankzij haar super creatieve en hardwerkende kwaliteiten.

5 Whitney Bischoff: 24 juni

Afbeelding
Afbeelding

Whitney Bischoff verbrak haar verloving met Chris Soules slechts zes maanden nadat ze verloofd was met seizoen 19 van The Bachelor. Maar dat weerhield de vruchtbaarheidsverpleegkundige er niet van om liefde te vinden bij de regionale verkoopmanager Ricky Angel in haar geboorteplaats Chicago, Illinois. Het mooie stel verwelkomde zoon Hayes Singleton op 6 mei 2019.

Vanwege haar Kreeft-teken kon Bischoff een kogel ontwijken, aangezien Soules naar verluidt een relatie heeft met Victoria Fuller, een vrijgezel die poseerde in een modeladvertentie voor een controversieel bedrijf.

4 Byron Velvick: 24 juni

Afbeelding
Afbeelding

Byron Velvick was meer dan alleen een vrijgezel in seizoen 6 van The Bachelor. Hij was een tweevoudig WON Bass US Open-kampioen die ooit het BASS-record had voor een limiet van drie dagen van 13 tot 15 april 2000 in Clear Lake, Californië.

Je zou je moeten kunnen herinneren dat Byron Mary Delgado in november 2014 in het Spaans ten huwelijk heeft gevraagd, zodat haar ouders zijn voorstel zouden begrijpen. Helaas brak het Amerikaans-Cubaanse stel in december 2009 uit, maar Delgado werd zelf een visser en Byron hofde haar met extra liefde.

3 Andrew Firestone: 10 juli

Wanneer en als Andrew Firestone een belletje doet rinkelen, moet je zijn overgrootvader Harvey Firestone bedanken, die het gelijknamige bandenbedrijf heeft opgericht.

Andrew was de vrijgezel in seizoen 3 van De vrijgezel. Hij vond geen langdurige relatie in de show, maar hij was knap, rijk en een allround goede kerel die later trouwde met de Joegoslavische actrice en model Ivana Bozilovic en een gezin met haar stichtte. Andrew was een woord op de set, maar hij veranderde zijn leven in een kwestie van jaren in een sprookje.

2 Ed Swiderski: 20 juli

Afbeelding
Afbeelding

Ed Swiderski's eerste verloving met Jillian Harris in seizoen 5 van The Bachelorette was van korte duur, maar hij liet dat allemaal achter zich.

Natuurlijk was Swiderski in het begin misschien emotioneel, maar hij leerde weer lief te hebben. Na zijn optredens als Bachelorette en Bachelor Pad ontmoette hij Natalie Bomke, een nieuwsanker voor FOX 32 uit Chicago, op Twitter en trouwde uiteindelijk met haar in The Crown at Tribune Tower op 25 juli 2015. Swiderski was blijkbaar meer dan klaar voor zijn lang en gelukkig leven., terwijl hij van zijn vrouw en dochter blijft houden.

1 Juelia Kinney: 24 juni

Afbeelding
Afbeelding

Juelia Kinney was een van de weinige en verre tussen eerder getrouwde mensen die lid werden van de Bachelor-familie, maar ze slaagde erin liefde te vinden binnen de Bachelor-gemeenschap met Aaron Bass, de broer van voormalig Bachelorette en Bachelor in Paradise-deelnemer Evan Bass, en het is een kleine wereld waar het allemaal om draait Bass.

Kinney is een meedogenloze Kreeft die van buiten een stoer koekje is, maar diep van binnen een groot hart heeft. Dit maakt haar een goed voorbeeld voor andere Kreeften die naar de Bachelor-shows kijken.

Aanbevolen: