10 Beste Vissen-deelnemers op de bachelor

Inhoudsopgave:

10 Beste Vissen-deelnemers op de bachelor
10 Beste Vissen-deelnemers op de bachelor
Anonim

Als je een Bachelor-gerelateerde lijst wilt hebben om de tijd te doden terwijl je wacht op de volgende aflevering van The Bachelor: The Greatest Season - Ever!, je bent hier aan het juiste adres…vooral als je een Vissen bent!

Vissen zijn geboren tussen 19 februari en 20 maart. Sommige Bachelor-alumni zijn Vissen, en hun sterke punten zijn mededogen, artistiek vermogen, muzikaal vermogen, intuïtie en intelligentie. Dus het zijn misschien betweters, maar ze zijn vaak onbaatzuchtig, waardoor ze perfect passen bij The Bachelor, omdat ze kunnen liefhebben zonder er iets voor terug te verwachten. Dat gezegd hebbende, hier zijn de tien beste Vissen-deelnemers aan The Bachelor.

10 Kelley Flanagan: 25 februari

Collage van Peter Weber en Kelley Flanagan
Collage van Peter Weber en Kelley Flanagan

Het laat maar weer eens zien dat een deelnemer niet per se een laatste roos hoeft te ontvangen om liefde te vinden met een vrijgezel. Kelly Flanagan herenigd met Peter Weber nadat hij het uitmaakte met Madison Prewett in de seizoensfinale. Weber werd gespot met Flanagan in Chicago voordat hij terugkeerde naar Zuid-Californië.

"Na de show gaat het eerlijk gezegd goed met me. Ik ben ontzettend blij. Het voelt zo goed om dat te kunnen zeggen, en ik heb veel hoop voor de toekomst", vertelde Weber aan Entertainment Tonight. "Dit is mijn meisje."

9 Alexa Caves: 27 februari

Afbeelding
Afbeelding

Misschien heeft Peter Weber niet voor Alexa Caves gekozen omdat zijn moeder ingrijpt in zijn persoonlijke leven. Misschien vond Weber dat Caves te open was. Wie weet?

We weten wel dat Caves een zorgzaam persoon is, wat heeft geleid tot geruchten over een mogelijke romance met medekandidaat Jasmine Nguyen. Ze stopten echter geruchten en zeiden dat ze beste vrienden waren. Caves is ook een vriendelijk persoon, daarom bevindt ze zich vaak in het gezelschap van verschillende mensen. Bovendien is ze naar buiten gekomen als 'vloeibaar'.

8 Savannah Mullins: 18 maart

Savannah Mullins
Savannah Mullins

Peter Weber gaf Savannah Mullins een vroege exit, maar ze blijft in het middelpunt van de belangstelling staan en lacht zelfs op ongepaste momenten. Ze had ook een verlangen om te ontsnappen aan haar comfortzone van Texas, omdat haar eerder zes jaar durende, aan-en-uit relatie eindigde omdat haar ex-vriendje met een van haar vrienden sliep. Dus ze weet hoe het voelt om een gebroken hart te hebben.

Hoewel Mullins misschien bang was om met mededeelnemer Victoria Fuller te praten vanwege haar onaangename karakter. Dat is iets waar ze aan zou kunnen werken.

7 Demi Burnett: 21 februari

Demi Burnett op Ellen
Demi Burnett op Ellen

Demi Burnett was een pionier op Bachelor in Paradise. Hoewel het misschien niet goed was om met het hart van Derek Peth te spelen, volgde ze in ieder geval haar hart en vroeg haar vriendin Kristen Haggerty ten huwelijk. Helaas ging het eerste koppel van hetzelfde geslacht in de Bachelor-franchise uit elkaar en de daaropvolgende relatie van Burnett met vriendje Slater Davis eindigde.

Ondanks alle negatieve punten, kunnen we de eer geven aan Burnett, die van romantiek houdt en echte connecties wil voelen met haar partners.

6 Seinne Fleming: 2 maart

Seinne Fleming
Seinne Fleming

Seinne Fleming is misschien vergeten door kijkers, maar ze is een vrouw die je in de gaten moet houden. Waarom is dat? Fleming is een volwassen vrouw die nogal zachtaardig is, aangezien haar interesses yoga en spiritualiteit omvatten. Dat zijn twee dingen die bijdragen aan iemands vriendelijkheid, dus het zou een naadloze ervaring moeten zijn wanneer ze op een gezellig samenzijn is met vrienden, familie, collega's of zelfs kennissen!

Fleming heeft er ook geen probleem mee om emotie te tonen sinds ze ooit The Bachelor uitriep vanwege zijn diversiteitsprobleem.

5 Astrid Loch: 23 februari

Astrid Loch
Astrid Loch

Astrid Loch vond geen liefde met Nick Viall op The Bachelor, maar ze zette de schakelaar om in Bachelor in Paradise met haar nu verloofde Kevin Wendt.

Ondanks het beëindigen van hun relatie op BiP, kregen Loch en Wendt later weer contact en verloofden ze zich. Het stel woont momenteel in Kevins thuisland Canada. Op dit moment staat hun aanstaande bruiloft in Florida met 120 tot 130 gasten gepland voor november, tenzij de grens tussen de VS en Canada gesloten blijft vanwege COVID-19. Hopelijk zien we het stel snel door het gangpad lopen.

4 Kevin Wendt: 6 maart

Kevin Wendt
Kevin Wendt

Het was vrij duidelijk dat Wendt van romantiek houdt. Hij verscheen in The Bachelorette Canada, The Bachelor Winter Games en Bachelor in Paradise. De laatste was de enige show waarin hij een langdurige minnaar scoorde.

Wendt stond bekend als een meelevende man en dat heeft uiteindelijk zeker zijn vruchten afgeworpen. Hier is een sprankelende toast op nog vele jaren met Loch.

3 Clare Crawley: 20 maart

Clare Crawley
Clare Crawley

De Bachelorette-fans hebben geduldig gewacht tot het seizoen van Clare Crawley begon, maar het werd helaas stopgezet vanwege COVID-19.

Voor het geval je een opfriscursus nodig hebt, Crawley verscheen voor het eerst in het seizoen van Juan Pablo Galavis van The Bachelor en verscheen vervolgens in Bachelor in Paradise. Ze heeft niet veel geluk gehad in beide shows, maar het was niet echt haar schuld. Galavis leek besluiteloos te zijn met sommige dames op de set. Laten we hopen dat Crawley deze keer de juiste man zal vinden.

2 Lindsay Yenter: 1 maart

Collage van Lindsay Yenter
Collage van Lindsay Yenter

Lindsay Yenter was de tweede in Sean Lowe's seizoen van The Bachelor.

Net als Lowe schreef Yenter haar nog lang en gelukkig. Ze trouwde in 2015 met een man genaamd Karl Swanson en beviel van twee zonen genaamd Kaden en Liam. Het gezin van vier woont in Zuid-Californië, wat een cultuurschok is van haar geboorteplaats Fort Bragg, North Carolina, maar we zijn er vrij zeker van dat ze zich heeft kunnen aanpassen zolang ze niet echt alleen is gelaten in het gezin thuis.

1 Peter Kraus: 19 maart

Peter Kraus
Peter Kraus

Peter Kraus kwam tekort in Rachel Lindsay's seizoen van The Bachelorette, maar hij lijkt het prima te doen, aangezien hij het aanbod om op The Bachelor te verschijnen drie keer heeft afgewezen. Ja, drie keer!

Terwijl deze Bachelor-fans teleurstelde, kwam Kraus voor zichzelf op en weigerde een relatie te faken of te beëindigen voor een verhaallijn. Bovendien zei hij dat hij meer geld verdiende als fitnesstrainer en model dan de show die werd aangeboden in de podcast The Ben and Ashley I Almost Famous.

Aanbevolen: