De 10 beste Step Up-personages, gerangschikt

Inhoudsopgave:

De 10 beste Step Up-personages, gerangschikt
De 10 beste Step Up-personages, gerangschikt
Anonim

De Step Up-films, die in 2006 van start gingen, zijn een eye-candy voor degenen die intense en vermakelijke choreografieën waarderen. Kritisch, de films hebben gemengde tot negatieve recensies ontvangen, maar het publiek zegt anders. De filmserie verschuift perspectieven met verschillende hoofdpersonages, maar het universum is verbonden met veel van hen die cameo's maken of een rol spelen in een van de films.

Sommige van hen helpen de plot te drijven en weten hoe ze een zet moeten breken. De karakters die worden gerangschikt zijn van de eerste Step Up tot Step Up: All In. Met dat uit de weg, hier zijn de 10 beste Step Up-personages gerangschikt.

10 Jenny Kido

Mari Koda als Jenny Kido
Mari Koda als Jenny Kido

Jenny werd een van de iconische personages van de filmfranchise, wat logisch is vanwege haar optredens in drie van de vijf films. Met haar liefde voor hiphop en indrukwekkende dansvaardigheden belandt ze in Andie's crew MSA. Ondanks dat ze in het algemeen een kleine rol heeft, heeft ze een subtiele charme die haar zo bewonderenswaardig maakt.

9 Jason Hardlerson

tWitch als Jason
tWitch als Jason

Jason heeft misschien niet veel karakter voor hem in drie van de films waarin hij speelde, maar hij heeft laten zien een uitstekende danser te zijn, dankzij zijn fantastische vertolking van Stephen "tWitch" Boss.

Door deel uit te maken van drie dansploegen, heeft hij een breed scala aan dansen laten zien en vertegenwoordigt hij wat de Step Up-serie zo gedenkwaardig maakt en geweldige choreografie tot leven brengt.

8 Chase Collins

Chase Collins van Step Up 2
Chase Collins van Step Up 2

Chase Collins is de jongere broer van Blake, de dansdirecteur van de Maryland School of Arts, en werd een van Andie's supporters toen ze overstapte naar de dansschool. Hij mag dan de populaire jongen en een damesman op school zijn, hij laat later in de film zien dat hij veel meer is dan dat.

Uiteindelijk is hij verliefd op Andie, en ze eindigen samen aan het einde van Step Up 2: The Streets, maar in de laatste film gingen ze uit elkaar vanwege de lange afstand.

7 Sean Asa

Sean Asa van Step Up Revolution
Sean Asa van Step Up Revolution

Als de laatste hoofdrolspeler in de Step Up-filmreeks, woont Sean in Florida waar hij in een hotel werkt en is hij de leider van The Mob, dat deelneemt aan een enorme danswedstrijd in Step Up: All In.

Er waren twee films nodig om zijn verhaal als worstelende danser te vertellen en hij blijkt een harde werker te zijn, ondanks de ontberingen die hij moest doormaken. Uiteindelijk werd zijn harde werk beloond toen hij en zijn crew een contract binnenhaalden voor een dansshow.

6 Luke Katcher

Luke en Natalie van Step Up 3
Luke en Natalie van Step Up 3

Step Up 3D's hoofdrolspeler Luke is misschien niet teruggekeerd in opeenvolgende delen, in tegenstelling tot zijn mede Step Up-protagonisten, maar hij slaagde er toch in om een indruk achter te laten met zijn dansvaardigheden en als mentorfiguur voor Moose terwijl hij de leider was van de House of Pirates-dansploeg.

Luke raakt ook verstrikt in een lastige situatie waarbij de broer van zijn liefdesbelang Natalie deel uitmaakt van een rivaliserende bemanning, maar uiteindelijk hebben ze hun conflict opgelost.

5 Nora Clark

Nora Clark en Tyler Gage van Step Up
Nora Clark en Tyler Gage van Step Up

Hoewel ze maar in één film verscheen, blijft Nora Clark een van de gedenkwaardige personages in de serie vanwege haar rol in de eerste film. Hoewel ze meer privileges heeft dan Tyler vanwege haar studiebeurs aan de Maryland School of Arts, staat ze onder druk wanneer haar moeder, een weduwe, haar vertelt dat als ze niet gescout wordt door een dansgezelschap, ze naar een andere universiteit zal moeten gaan. Zij en Tyler slagen echter in de showcase van de school en zouden in het vervolg op tournee gaan voor haar danscarrière.

4 Camille Gage

Camille Gage uit de Step Up-serie
Camille Gage uit de Step Up-serie

Als een van de terugkerende personages in de franchise is Camille Gage aanzienlijk gegroeid sinds haar verschijning in de film uit 2006. Net als haar pleegbroer Tyler begon ze te dansen.

Ze zou een grotere rol spelen in Step Up 3D en naar dezelfde universiteit gaan met haar uiteindelijke vriend Moose. Ondanks dat ze in de scènes was om het drama te versterken, is Camille een vertederend personage en groeide ze op naarmate de filmserie vorderde.

3 Tyler Gage

Tyler Gage uit de Step Up-serie
Tyler Gage uit de Step Up-serie

Gespeeld door de illustere Channing Tatum, speelde hij in de eerste Step Up-film en maakte hij een cameo in het vervolg. Hij groeide op in een pleeggezin met Camille, komt uit de ruige delen van B altimore en kwam in de problemen door in te breken in het theater van de Maryland School of Arts.

Hij merkt dat hij samenwerkt met zijn liefdesbelang Nora voor een showcase die zowel hun lot bepa alt als drama, verlies en veranderingen ten goede. Zijn cameo in de tweede film was een verrassing, maar een geweldige beloning om te zien hoe hij is gegroeid.

2 Andie West

Andie West uit de Step Up-serie
Andie West uit de Step Up-serie

Het is moeilijk om de hoofdpersoon uit een vorige film af te ronden, maar Andie is erin geslaagd een geweldige opvolger te zijn als hoofdrolspeler in Step Up 2: The Streets. Dansen zit haar in het bloed en ze heeft veel bereikt door naar Maryland School of Arts te gaan na een weddenschap van Tyler.

Nadat ze nieuwe vrienden had gemaakt en had bewezen dat haar dansdirecteur ongelijk had, zette ze haar passie voort. Ze zou een van de hoofdpersonen worden in Step Up: All In en ze is volwassen geworden om succesvol te worden.

1 Robert "Moose" Alexander III

Moose uit de Step Up-serie
Moose uit de Step Up-serie

Sinds zijn debuut in Step Up 2: The Streets is Moose een favoriet bij fans geworden vanwege zijn sympathieke persoonlijkheid en gekke, maar schattige zelf. Van de personages in de serie heeft hij de meeste optredens gehad, namelijk in vier van de vijf films.

Zijn karakterontwikkeling in de derde aflevering, ondanks dat hij niet het hoofdpersonage was, speelde een grote rol om hem zijn droom te laten volgen in plaats van de traditie te behouden om een ingenieur te zijn zoals zijn vader en grootvader voor hem. Om nog maar te zwijgen, hij is gemakkelijk een van de beste dansers in de serie.

Aanbevolen: