10 Beste Boogschutter-deelnemers op de vrijgezel

Inhoudsopgave:

10 Beste Boogschutter-deelnemers op de vrijgezel
10 Beste Boogschutter-deelnemers op de vrijgezel
Anonim

Sterrenbeelden zijn misschien het laatste waar je aan zou denken als het gaat om De vrijgezel, maar deze lijst zou diegenen moeten aantrekken die zijn geboren tussen 22 november en 21 december, wat hun sterrenbeeld Boogschutter maakt.

Boogschutter is genereus, idealistisch en hilarisch. Een Boogschutter kan ook ruimdenkend zijn, wat veel deuren voor hen opent, omdat ze over het algemeen grote reizigers zijn die graag de wereld verkennen. Bovendien is een Boogschutter een buitenmens die houdt van het meeste, zo niet alles, van wat de natuur te bieden heeft. Laten we de tien beste Boogschutter-deelnemers van The Bachelor eens nader bekijken.

10 Caila Quinn: 10 december

Caila Quinn vissen
Caila Quinn vissen

Ben Higgins was misschien een totale lieverd, maar hij brak nog steeds het hart van Caila Quinn tijdens de opnames van het 20e seizoen van The Bachelor. Gelukkig ging Quinn verder met grotere en betere dingen, waaronder haar nu verloofde Nick Burrello. Het stel is van plan om in 2021 in het huwelijksbootje te stappen in twee bruiloften, één in het Comomeer, Italië en één in Cleveland, Ohio. Veel succes!

Bovendien hebben Burrello's zakenreizen Quinn misschien geholpen om meer te reizen in haar post-bachelorleven. Het leven is tenslotte te kort om rond te mopperen.

9 Izzy Goodkind: 21 december

Izzy Goodkind en Vinny Ventiera
Izzy Goodkind en Vinny Ventiera

Isabel Goodkind is niet vergelijkbaar met andere alumna's van The Bachelor en Bachelor in Paradise. Ze bezit een intense nieuwsgierigheid, wat een reden zou kunnen zijn voor haar carrière als grafisch ontwerp nadat ze in 2013 afstudeerde aan de New England School of Art & Design.

Goodkind kon het goed vinden met Vinny Ventiera in BiP, maar ze liet hem gaan en ABC News meldde dat ze dacht dat ze een grote fout had gemaakt. Misschien had ze op dat moment geen contact met de wereld.

8 Nicole Lopez-Alvar: 23 november

Afbeelding
Afbeelding

Nicole Lopez-Alvar komt uit Miami, Florida en is enorm trots op haar Cubaanse roots. Haar familie komt oorspronkelijk uit Havana, Cuba.

Lopez-Alvar is traditioneel omdat ze salsa kan dansen en A Capella kan zingen. Haar werk is echter niet traditioneel. Het is schrijven en sociale media, wat perfect bij haar past omdat ze een passie voor schrijven heeft. Ze studeerde journalistiek aan de Universiteit van Miami. Het is duidelijk dat Lopez-Alvar in staat was haar gedachten om te zetten in acties om haar persoonlijke doelen in het leven te bereiken.

7 Lauren Jones: 23 november

Lauren Jones
Lauren Jones

Hoewel we Lauren Jones niet veel hebben gezien in het seizoen van Peter Weber van The Bachelor, kunnen we opmerken dat Jones niet voor niets een marketingmanager is. Ze is een baasje die zal zeggen wat ze denkt.

De belangrijkste reden waarom Jones lid werd van The Bachelor was omdat ze een respectvolle man wilde die de autodeur voor haar zou openen en haar hand zou vasthouden op weg naar de kerk. Dat is nogal een opgave, maar we zijn er zeker van dat het uiteindelijk mogelijk zal zijn.

6 Jade Gilliland: 20 november

Afbeelding
Afbeelding

Zeg wat je wilt, maar Jade Gilliland volgde haar hart en realiseerde zich dat zij en haar ex-man Mike McCrary niet compatibel waren. Gilliland heeft tenslotte gezegd dat ze als mormoon opgroeide en dat de mormonen veel druk uitoefenen op hun kinderen om te trouwen.

Hoewel Gilliland geen indruk maakte op Peter Weber met haar baan als stewardess, is ze nog steeds een brunette schoonheid die ongeduldig lijkt te zijn als het gaat om het vinden van liefde. We nemen het haar echter niet kwalijk, want ze verdient het om ware liefde te vinden.

5 Jade Roper: 19 december

Jade Roper
Jade Roper

Tweede keer is de charme van Jade Roper, die is verschenen in The Bachelor en Bachelor in Paradise. Roper won het hart van Chris Soules niet, maar ze won het hart van Tanner Tolbert.

Het Bachelor in Paradise-paar had een voor televisie gemaakte bruiloft, maar het was legitiem. Fast forward naar 2020 en ze verwachten hun derde kind. Felicitaties aan hen, en we kunnen zien dat Roper een gulle meid lijkt te zijn voor haar man, haar dochter Emerson en hun zoon Brooks. Roper kan echter haar mening uitspreken aan de pers.

4 Derek Peth: 6 december

Derek Peth
Derek Peth

Derek Peth heeft zijn mededeelnemers misschien meer beloofd dan hij kan waarmaken, omdat hij niet veel geluk heeft gehad met The Bachelorette en Bachelor in Paradise. Peth had ook een gebroken hart toen Demi Burnett hem abrupt verliet voor haar vriendin Kristian Haggerty op Bachelor in Paradise.

Volgens Us Weekly maakte Peth zijn relatie met het Britse model Saffron Vadher Instagram officieel in juni 2020. Hopelijk zal Peth's nieuwe vlam degene zijn die zijn positieve eigenschappen zoals vrijgevigheid, realisme en humor waard zal zijn.

3 Evan Bass: 17 december

Evan Bass
Evan Bass

Het is duidelijk dat Evan Bass graag reist en de wereld verkent. Het Bass-huwelijk was een voor televisie gemaakte soiree die werd uitgezonden in het vierde seizoen van Bachelor in Paradise, maar het werd gehouden in Puerto Vallarta, Mexico in plaats van in Zuid-Californië. Bass vroeg Carly Waddell ten huwelijk op Bachelor in Paradise nadat hij werd losgelaten door JoJo Fletcher op The Bachelorette.

Na hun Mexicaanse strandhuwelijk verwelkomden de Basses twee kinderen - een dochter Bella geboren op 15 februari 2018 en een zoon Charlie geboren op 12 november 2019.

2 Matt Munson: 29 november

Matt Munson
Matt Munson

Matt Munson kan worden omschreven als idealistisch in de liefde. Waarom is dat? Zijn ouders hebben naar verluidt de lat gelegd als het gaat om relaties.

Munson probeerde het hart van Rachel Lindsay te winnen, maar kon zijn doel niet bereiken op The Bachelorette. Hij verscheen toen op Bachelor in Paradise, maar stopte in de tweede week. Hij leek het goed te vinden met Jasmine Goode totdat Christen Whitney opdook voor een kortstondige affaire. Munson was nieuwsgierig, maar had ook de moed om veranderingen aan te brengen als dat nodig was.

1 Josiah Graham: 23 november

Josiah Graham
Josiah Graham

Net als Rachel Lindsay is Josiah Graham ook advocaat in het zuiden van de Verenigde Staten. Graham houdt niet van details (of het gebrek aan details daarvan) buiten het werk om. Hij is naar verluidt gecatfished op een date toen een zwanger meisje opdook.

Graham is echter een gulle man die een passie heeft om anderen te helpen. Het werk van zijn vader bestond voornamelijk uit het zorgen voor risicojongeren. Zijn vader bleef niet alleen sterk op zijn werk, maar ook thuis - vooral nadat zijn eerstgeboren zoon zelfmoord pleegde.

Aanbevolen: