Zodiac: 10 Celebrity Instagram-accounts voor Boogschutter om te volgen

Inhoudsopgave:

Zodiac: 10 Celebrity Instagram-accounts voor Boogschutter om te volgen
Zodiac: 10 Celebrity Instagram-accounts voor Boogschutter om te volgen
Anonim

Optimistisch, grappig en slim. Boogschutters zorgen voor geweldige vrienden en inzichtelijke gesprekspartners. Hun bereik is ongelooflijk breed: hoewel ze graag complexe filosofische ideeën bespreken, voelen ze zich ook aangetrokken tot roddels en drama van beroemdheden. Ze houden ervan om invloedrijke mensen te bestuderen en het effect te zien dat ze hebben op hun volgers.

Sags leven voor de popcultuur omdat ze de wereld waarin ze leven willen begrijpen en toekomstige trends willen voorspellen. Tijdens het browsen op Instagram zullen ze zeker een kick krijgen van het volgen van mede-gedurfde Sags - en er zijn er zeker veel onder supersterren. Ze moeten ook beroemdheden volgen die grappig en onbeschaamd zijn in hun berichten.

10 Miley Cyrus

Miley Cyrus heeft tot dusverre een aantal keer een publiek geschokt in haar carrière. Dit jaar weigerde ze 4 juli te vieren en gaf ze toe dat ze haar haar niet zo vaak wast. In Miley's wereld is het leven nooit saai. Ze is een trendsetter en filantroop: Boogschutters voelen zich tot zulke mensen aangetrokken.

Haar Instagram bevat berichten over sociale rechtvaardigheid en haar nieuwste liedjes. Ze lanceerde ook een Instagram-liveshow, genaamd Bright Minded. Ze ontving talloze beroemdheden, waaronder Demi Lovato en Hailey Bieber.

9 Beyoncé

Queen Bey is een mode-icoon, een zakenvrouw en een artiest in één. Ze plaatst vooral foto's van zichzelf, terwijl ze prachtige outfits draagt en fantastische evenementen bijwoont. Zo nu en dan eert ze ook haar fans door video's van hen te delen. Ze gebruikt haar enorme invloed ook om mensen te informeren over de meest urgente kwesties op het gebied van mensenrechten.

Boogschutters streven ernaar om net zo onafhankelijk, fel en zelfverzekerd te zijn als de koningin van de r&b. Haar Instagram-berichten kunnen een geweldige inspiratiebron zijn voor dit vuurteken, evenals voor alle andere sterrenbeelden.

8 Harry Styles

In december 2019 bracht Harry Styles zijn tweede studioalbum uit en bewees opnieuw dat hij een ongelooflijk getalenteerde soloartiest is. Naast het gebruik van zijn Instagram-account om zijn hitnummers, zoals 'Watermelon Sugar' en 'Adore You', te promoten, plaatst hij ook prachtige foto's van zijn live-optredens en zijn gewaagde outfits.

Zoals typisch is voor de inboorlingen van Waterman, ontwikkelde Harry zijn eigen modestijl die de vrolijke Boogschutter zeker zal waarderen. Aan zijn sociale media te zien is hij een behoorlijk mode-icoon aan het worden.

7 Lana Del Rey

Het is moeilijk om de Instagram van Lana Del Rey met slechts een paar woorden te beschrijven. Ze gebruikt het platform om haar mening te geven over onderwerpen als feminisme, de stand van zaken in de wereld van de kunst en collega-supersterren. Aan de andere kant plaatst ze gewone foto's van haar vrienden en familie. Ze laat haar fans weten dat ook zij maar een mens is.

Boogschutters zullen de nederige en nuchtere foto's van Del Rey waarderen en kronkelen van verrukking als ze iets controversieels plaatst. Ze is eerlijk en rauw - een aanwezigheid die elke Sag zeer op prijs stelt.

6 Cardi B

Rapper Cardi B plaatst meestal meerdere verhalen per dag op haar Instagram en ze bevatten alles van haar extravagante nagels tot wat haar dochter heeft uitgespookt. Ze is grappig, relaxed en probeert haar leven niet anders te laten lijken dan het in werkelijkheid is.

De ster "Bodak Yellow" is onbeschaamd, brutaal en luid. Haar berichten zullen resoneren met Sags, die vaak door mensen om hen heen wordt verteld om te kalmeren en te stoppen anderen lastig te vallen met hun kenmerkende brutale eerlijkheid.

5 Sophie Turner

The Game of Thrones-ster is ongelooflijk succesvol, maar de glorie en roem hebben haar eigenzinnige gevoel voor humor niet bedorven. Joe Jonas en Sophie vormen een geweldig stel en ze deelt hun liefde graag met al haar volgers. Het is vrij duidelijk dat de twee een van de mooiste koppels van beroemdheden ooit zijn.

Haar bijschriften zijn grappig en bescheiden. Soms deelt ze zelfspotposten; het soort dat elke Boogschutter doet glimlachen.

4 Lizzo

De Taurus-koningin gebruikt sociale platforms vooral om dikke schakers te bestrijden. Ze wil dat vrouwen zich prettig voelen in hun lichaam, ongeacht hun maat. Ze is een baken van positiviteit en optimisme. Ze twerkt, speelt fluit, zingt en deelt haar favoriete momenten uit haar liveconcerten. Wat is er niet om van haar te houden?

Boogschutter zal ook haar talrijke IGTV-video's waarderen waarin ze actuele zaken aanpakt en langere video's van haar live-optredens plaatst.

3 Florence Pugh

Florence Pugh's carrière begint net. Vorig jaar overtrof ze zichzelf toen ze Amy March speelde in Little Women. In de nabije toekomst zal ze samen met Scarlett Johansson de hoofdrol spelen in Marvel's Black Widow. Haar Instagram verklapt niet al te veel informatie over haar privéleven. Ze is momenteel aan het daten met Zach Braff, maar er zijn nauwelijks foto's van de twee op haar sociale media.

Ze heeft ook recepten, verhelderende citaten en video's gedeeld waarin ze gitaar speelt. Er is een beetje van alles om een nieuwsgierige Boogschutter geïnteresseerd te houden.

2 Britney Spears

Boogschutters zullen het zeker leuk vinden om het Instagram-account van Britney Spears te volgen. Britney, een mede-Sag, weet hoe ze haar volgers moet vermaken en betrekken. Er zijn video's van haar dramatische geïmproviseerde dansnummers, talloze selfies met iconische zwarte eyeliner en af en toe een inspirerende post.

Als Britney's post op Sag's Instagram-feed verschijnt, wordt hun dag ongetwijfeld een klein beetje beter. Haar glimlach is magnetisch en haar inhoud hartverwarmend.

1 JPEG-maffia

JPEG Mafia aka Peggy is een frisse wind in de wereld van hiphop. Zijn muziek is veelzijdig, industrieel en grensverleggend, maar het mainstream publiek heeft hij nog niet echt bereikt. Boogschutters zijn erg geïnteresseerd in nieuwe trends en houden ervan om op te scheppen over het kennen van artiesten voordat ze groot werden.

Ze zullen dol zijn op de sfeer van deze Schorpioen. Hij is vooruitstrevend, edgy en past zich aan niemand aan. Zijn Instagram-berichten promoten voornamelijk zijn materiaal en houden zijn fans op de hoogte van de komende tours.

Aanbevolen: