Cara Delevigne's 10 beste Instagram-outfits

Inhoudsopgave:

Cara Delevigne's 10 beste Instagram-outfits
Cara Delevigne's 10 beste Instagram-outfits
Anonim

De verbluffende Cara Delevigne is een ongelooflijk succesvol model, actrice en activist. Ze staat bekend om haar modellencarrière en geestige persoonlijkheid. Cara heeft het, samen met veel van haar beroemde vrienden, tot haar missie gemaakt om een activist te zijn voor de LGBTQ+-gemeenschap, en als lid van de gemeenschap zelf heeft ze van haar sociale-mediaplatforms een veilige en aanvaardbare plek gemaakt waar ze zich graag uitdrukt. zichzelf authentiek.

Zoals veel artiesten, drukt Cara zichzelf op vele manieren uit, waaronder mode. Haar Instagram-pagina wordt overspoeld met inspirerende outfitideeën. Blijf lezen om 10 van haar beste Instagram-outfits te zien.

10 Bomberjack

Afbeelding
Afbeelding

Veel van Cara's outfits bevatten statement pieces, en dit bomberjack is het perfecte voorbeeld van een onberispelijke uitvoering. Cara versterkte de eenvoudige outfit op deze foto met een leuk bomberjack dat echt een uniek element toevoegt aan deze verder eenvoudige look. Ze combineerde het jasje met een zwart shirt en een zonnebril, samen met wat lijkt op een soort zwart broekje. Deze look is een geweldige, casual look die gemakkelijk te repliceren is.

9 Blauw

Het ensemble op deze Instagram-foto is een prachtige combinatie van verschillende tinten blauw. Cara deelde deze foto op haar Instagram-account en pronkte met een bijpassende outfit die ongelooflijk goed werkt. De outfit bestaat uit een gestreepte, cropped trui, gecombineerd met een blauwe geklede broek. De outfit werd compleet gemaakt met de toevoeging van een hoed waardoor deze look past bij Cara's kenmerkende stijl.

8 Burberry

Als model en actrice werkt Cara voortdurend samen met verschillende modemerken aan projecten en campagnes op sociale media. Dit Instagram-bericht is daar het bewijs van, want ze plaatste een selfie met een samenwerking met een van haar favoriete merken, Burberry.

De outfit op deze foto is iconisch, bestaande uit een Burberry-hoed, een leren jas, een wit overhemd en een Burberry-sjaal, allemaal gedetailleerd met het kenmerkende geruite patroon van het merk.

7 Flanel

Hoewel Cara's carrière haar blootstelt aan veel high fashion, is haar kenmerkende stijl eigenlijk vrij casual. Deze Instagram-foto gepost door Cara laat zien dat het waar is, aangezien ze poseert voor de camera in een eenvoudige, comfortabele look. De hier getoonde outfit toont het concept van gelaagdheid, met een oversized T-shirt en een flanellen overhemd met knoopsluiting eroverheen. De toevoeging van een oranjekleurige zonnebril maakt deze leuke look compleet.

6 Jurk met bloemen

Cara is echt een meester in alle modestijlen, en dit vertegenwoordigt dat. Cara is op deze foto te zien in een prachtige mini-jurk. De jurk die ze op de foto draagt, is de belichaming van sierlijk, want het is gedetailleerd met bloemmotieven, pofmouwen en een gelaagde onderkant. Cara combineerde perfect wit, high-top converse met deze jurk, evenals een zwarte Balmain-tas met gouden details, een zonnebril en veel sieraden.

5 Visnetten

Deze Instagram-foto toont een outfit die Cara vlekkeloos heeft gemaakt. Cara heeft duidelijk gemaakt dat ze in principe elke outfit en elke stijl kan dragen, en deze op punk geïnspireerde look is er een die haar persoonlijkheid weerspiegelt. Deze outfit bestaat uit een zwarte visnetpanty die wordt gedragen onder een versleten, wijde jeans.

De jeans wordt gedragen met een zilveren kettingriem en de bovenkant van de panty wordt ook opgehouden met een zwarte riem. De details van de rest van de outfit, zoals de zwarte blazer en hakken, dragen alleen maar bij aan de look en brengen hem tot leven.

4 Met Gala

Het Met Gala is een van de meest, zo niet de meest modieuze evenementen ter wereld. Dit evenement dat elk jaar wordt gehouden in het Metropolitan Museum of Art, heeft altijd een thema en wordt bijgewoond door de meest prestigieuze beroemdheden. Deze Instagram-foto toont Cara's look van de laatste Met Ball, die het thema "Camp" had. Cara tilde het thema naar een hoger niveau en ging helemaal los in deze geweldige door gay prides geïnspireerde outfit, die voor zichzelf spreekt in termen van uitmuntendheid.

3 Pak

Cara pronkte met een powersuit op deze Instagram-foto en creëerde een geweldige mode-look. De hier getoonde outfit laat zien hoe blazers en pantalons niet altijd een professionele uitstraling hoeven te hebben en op een unieke, leuke manier gedragen hoeven te worden. Cara weerspiegelt dat sentiment hier en combineert een pak met een transparante, zwarte beha, gouden kettingen en een rode lip. Haar naar achteren gekamde haar draagt bij aan de professionele uitstraling van de look en brengt elk element van de outfit samen.

2 Metaal

De outfit die op deze Instagram-foto wordt getoond, belichaamt klassieke mode en past geweldig bij Cara. Deze outfit, zoals veel van Cara's zijn, is in samenwerking met het high fashion merk Jimmy Choo. De jurk die op de foto wordt gedragen is van deze ontwerper en is het toonbeeld van glamour. Cara is gefotografeerd terwijl ze een grote trap oploopt in een prachtige, metallic gouden jurk. De jurk is een eenvoudig model en kan op zoveel manieren gestyled worden.

1 Vintage

Hoewel Cara vaak de nieuwste stijlen draagt, toonde ze haar liefde voor vintage kleding op deze Instagram-foto. Cara pronkte met nog een bomberjack op deze foto. Het jack, een blauw en oranje lettermanjack, is een ongelooflijk vintage stuk en vereist geen extra details om op te vallen. Cara combineerde dit statement-jack met een effen lichte wassing Levi-jeans, waardoor een eenvoudig, maar stijlvol ensemble ontstond.

Aanbevolen: