De 5 beste Grey's Anatomy-uitgangen (& 5 Slechtste)

Inhoudsopgave:

De 5 beste Grey's Anatomy-uitgangen (& 5 Slechtste)
De 5 beste Grey's Anatomy-uitgangen (& 5 Slechtste)
Anonim

Gedurende de zeventien seizoenen heeft Grey's Anatomy een aanzienlijke cast-omzet gezien. Ellen Pompeo, Chandra Wilson en James Pickens zijn de enige acteurs van de piloot die nog steeds bij de show zijn. In de serie zijn talloze acteurs maar een seizoen of twee blijven hangen (en in sommige gevallen zelfs niet zo lang), omdat het moeilijk te zeggen is welke personages zullen klikken. Sommige exits waren vervelend (Jesaja Washington komt voor de geest), terwijl andere op goede voet stonden, maar nog steeds gevoeld werden door de fans.

Voor het grootste deel hebben karakters een aantal opmerkelijke afscheidingen gekregen. Een paar artsen hebben griezelige doelen bereikt in het ziekenhuis, terwijl anderen onder donkere omstandigheden zijn ontslagen. Weer anderen gingen gewoon door naar een nieuw leven in goede exits. Het is erg als een hoofdpersonage vertrekt, maar sommigen krijgen het beter dan anderen. Hier zijn de vijf beste en vijf slechtste manieren waarop de personages van Grey werden afgeschreven, omdat zelfs de grote namen niet het afscheid krijgen dat fans wilden.

10 SLECHTSTE: Lexie Gray en Mark Sloan

Ze hadden een paar breuken, maar Lexie Gray en Mark Sloan waren nog steeds samengetrokken als twee geweldige personages met een duidelijke band. Dat maakte hun vertrek zo hartverscheurend. Na een vliegtuigcrash kan Lexie zich niet bewegen en sterft langzaam terwijl zij en Mark hun liefde bekennen.

Mark leek in orde te zijn om zichzelf in het ziekenhuis aan zijn verwondingen over te geven. Het zou geweldig zijn geweest om ze samen te zien vertrekken voor een nieuw leven in plaats van alleen verenigd te zijn in de dood.

9 BESTE: Stephanie Edwards

Een belangrijke vraag van de show is waarom een verstandige arts zou blijven werken in het Grey-Sloan Hospital. De plaats is vaak de thuisbasis van wilde gebeurtenissen, van explosies tot gijzelingscrises. Daarom was Stephanie's vertrek een van de betere in de show.

De dokter had al tegenspoed in haar leven overwonnen en versloeg een gek terwijl ze tegelijkertijd brandwonden opliep. Terwijl ze aan het herstellen was, kondigde ze aan dat ze het ziekenhuis zou verlaten om de wereld rond te reizen en een nieuw leven te vinden. Dat getuigt van meer gezond verstand dan de meeste dokters hier.

8 SLECHTSTE: Erica Hahn

Het ergste hiervan was dat het zo plotseling en abrupt was. Erica Hahn was voorgesteld als een arrogante chirurg die haar best deed. Zij en Callie hadden al snel contact, en Erica gaf zelfs toe dat ze verliefd was op Callie.

Zonder waarschuwing werd Brooke Smith uit de show gelaten onder geruchten dat ABC zich zorgen maakte over de verhaallijn. Erica verliet de stad zonder zelfs maar een afscheidsbriefje en de kijkers waren net zo overstuur als Callie bij de plotselinge uitgang.

7 BESTE: Arizona Robbins

De enige kleine klacht over de exit van Arizona is dat het misschien leuk was geweest om Sara Ramirez ervoor op het scherm te krijgen. Maar toch, na zoveel meegemaakt te hebben in de show, van het verliezen van een been tot het uiteenvallen van haar huwelijk, was het leuk om te zien hoe Arizona een goed afscheid kreeg.

Na het verkrijgen van de voogdij over hun dochter, realiseerde Arizona zich dat het beter was voor het kind om haar beide ouders te kennen. Dus verhuisde ze naar New York, waar zij en Callie op vriendschappelijke voet konden staan. Dat is een betere aflevering dan andere karakters.

6 SLECHTSTE: Derek Shepherd

Shonda Rhimes geeft toe dat ze niet voorbereid was op de reactie op de dood van Derek Shepherd. Dit lijkt verbazingwekkend, want fans waren geschokt toen Derek werd aangereden door een auto terwijl hij hielp bij een ongeval.

Erger was dat Derek weet dat de dienstdoende chirurg de verkeerde procedure uitvoert, maar hulpeloos is om het te stoppen. Hij eindigt hersendood, en Meredith gedwongen om de stekker eruit te trekken. Ze heeft zelfs nooit afscheid kunnen nemen van haar geliefde echtgenoot, en het is schandalig dat deze prachtige romance op zo'n vreselijke manier is geëindigd.

5 BESTE: April Kepner

De heldere en pittige april had haar deel van liefdesverdriet en slechte momenten in de show. Het is dus opmerkelijk hoe ze een gelukkig einde kreeg. Nadat het huwelijk van Alex en Jo in een komedie van fouten veranderde, profiteerde April ervan om met zijn oude vriend Matthew te trouwen.

Gerelateerd: 10 meest vervangbare Grey's Anatomy-personages

Ze vertrokken toen samen met April en hielpen klinieken voor daklozen in Seattle. Het was een mooi afscheid om haar eindelijk een gelukkig einde te laten krijgen na zoveel liefdesverdriet en beter dan andere artsen.

4 SLECHTSTE: George O’Malley

Arme George O'Malley's tijd in het ziekenhuis was gevuld met pijn en hartzeer. Van het bijna vermoorden van een patiënt op zijn eerste dag tot het niet kunnen redden van zijn vader tot vreselijke romances, George leek het eindelijk voor elkaar te krijgen om zich bij het leger aan te sluiten.

Toen realiseerde de bende zich dat het vreselijk verminkte slachtoffer van een busongeluk dat ze verzorgden, George was. Om hem zo te laten botsen na alles wat hij had meegemaakt, was gewoon te veel voor een triest einde.

3 BEST: Denny Duquette

Een van de meest emotionele Grey's bogen ooit waren Izzie en Denny. De grappige patiënt had een harttransplantatie nodig en zijn geklets met Izzie groeide uit tot een romance. Jeffrey Dean Morgan speelde de rol waarbij Denny net zoveel kijkers voor zich wist te winnen als Izzie. Ze was zo verliefd op hem dat ze zelfs duistere bewegingen probeerde om een nieuw hart voor hem te krijgen. Het werkte alleen voor Denny om stilletjes te overlijden aan een beroerte terwijl Izzie over hem huilde. Laten we het vreselijke "spook"-gedeelte negeren om deze krachtige uitgang te onthouden die het publiek ontroerde.

2 SLECHTSTE: Alex Karev

Alex Karev, een van de oorspronkelijke castleden, was een topchirurg geweest die was opgeklommen tot baas in een nieuw ziekenhuis en vrouw Jo had geholpen met haar problemen. Zonder waarschuwing is Alex 's nachts vertrokken.

De bende ontving brieven waarin Alex uitlegde dat hij had ontdekt dat Izzie zijn tweeling had, besefte dat hij nog steeds verliefd op haar was en Jo en het ziekenhuis verliet. De show verkocht het als Alex die probeerde een goede vader te zijn, maar hij kwam uit een eikel en liet zijn vrouw en vrienden achter voor een ex. Het is moeilijk om zo'n afscheid toe te juichen.

1 BESTE: Cristina Yang

Verbazingwekkend genoeg klaagden fans over het vertrek van Cristina Yang omdat ze geen grote bruiloft kreeg met een geweldige kerel of een kind. Maar dat was nooit wat Cristina wilde. De vrouw ging helemaal over haar carrière, en dat duwde haar verder.

Een zachte baan in een chique internationaal ziekenhuis was wat Cristina altijd al wilde, zoals blijkt uit het laatste shot van haar grote glimlach. Cristina kreeg precies het gelukkige einde dat ze verdiende en dat ze in orde lijkt te zijn met dit nieuwe leven bewijst dat dit een mooie exit was.

Aanbevolen: