90 Day Fiancé: 10 slechtste dingen die Big Ed in de show heeft gedaan

Inhoudsopgave:

90 Day Fiancé: 10 slechtste dingen die Big Ed in de show heeft gedaan
90 Day Fiancé: 10 slechtste dingen die Big Ed in de show heeft gedaan
Anonim

TLC's hit reality-serie 90 Day Fiancé onderzoekt de unieke romances tussen stellen die in verschillende landen wonen, en de ups en downs van het verkrijgen van een K-1 verloofde-visum. Sinds de start van de show in 2014 is het zo populair geworden dat het spin-offs heeft geïnspireerd zoals The Other Way, Happily Ever After, Pillow Talk en de nieuwste aankomende show, Darcey and Stacey.

Publiek over de hele wereld ontmoette Big Ed en Rose in 90 Day Fiancé: Before The 90 Days' vierde seizoen en hun relatie veroverde snel het internet. Rose's gezichtsuitdrukkingen werden de bron van talloze, herkenbare memes, maar het meeste gepraat werd aangewakkerd door de manier waarop Ed Rose behandelt. Of het nu zijn leugens zijn of zijn nonchalante lichaamsschande, Big Ed lijkt te denken dat hij Rose veel beter behandelt dan hij in werkelijkheid doet.

10 Hij zette Rose meedogenloos onder druk over haar verleden

Afbeelding
Afbeelding

Een van de eerste obstakels in hun relatie is het verleden van Rose. Ze praat niet graag over haar eerdere relaties, ook niet over de vader van haar zoon. Het is niet onredelijk dat Ed meer wil weten over het verleden van zijn vriendin, maar de manier waarop hij het voorstelt alsof ze dingen verbergt en hem mogelijk zelfs bedriegt, is ronduit onbeleefd.

Rose kan heel serieuze redenen hebben om haar romantische geschiedenis niet te willen bespreken, maar in plaats van haar er op een zachte en empathische manier naar te vragen zodat ze zich in haar eigen tijd kan openstellen, is Ed erg opdringerig en schuldgevoelens haar erover.

9 Hij loog over zijn lengte

Afbeelding
Afbeelding

Big Ed praat veel over het belang van eerlijkheid in een relatie, vooral met betrekking tot Rose's verleden, maar een van de eerste dingen die hij doet, is tegen haar liegen over zijn lengte. Roos is 5'2. Bezorgd dat ze geen kortere man zou daten, vertelt Ed haar dat hij ook 5'2 is, ook al is hij 4'11.

Als ze elkaar eindelijk ontmoeten op het vliegveld en Ed aanzienlijk kleiner is dan zij, is het duidelijk op Rose's gezicht dat ze weet dat hij heeft gelogen. Ze noemt het op een beleefd ongemakkelijk moment, maar maakt er geen ophef over.

8 Hij toonde weinig interesse in haar zoon

Afbeelding
Afbeelding

Big Ed zegt dat hij ruimte in zijn hart heeft voor Rose's zoon, Prince, maar hij laat het niet zo goed zien. Hij is vriendelijk als hij met hem praat via videochat, maar wanneer hij op de Filippijnen aankomt, doet Ed niet veel moeite om Prince bij hun activiteiten te betrekken.

Natuurlijk moet hij Rose persoonlijk leren kennen tijdens deze reis, maar Prince zal net zo'n groot deel van zijn leven uitmaken als ze gaan trouwen. De indruk die Ed wekt, is dat hij Prince accepteert als een "pakketdeal" als het op Rose aankomt, in plaats van hem actief in hun leven te willen hebben.

7 Hij liet haar een soa-test halen (maar weigerde er zelf een)

Afbeelding
Afbeelding

Het is redelijk om een partner te vragen een soa-test te doen voordat hij intiem wordt, maar de manier waarop Big Ed het doet is zowel kwetsend als hypocriet. Hij vraagt Rose niet alleen om de test specifiek te laten doen omdat hij haar niet vertrouwt met betrekking tot haar exen, maar hij had er zelfs niet een gedaan voor de reis.

Als ze hem vraagt om de test met haar te doen, weigert hij ronduit, omdat hij zich niet veilig voelt om naar een van de artsen in de Filippijnen te gaan. Blijkbaar zijn de dokters daar goed genoeg om haar te behandelen, maar hij niet.

6 Hij was onbeleefd over haar huis en cultuur

Afbeelding
Afbeelding

Cultuurschok kan, nou ja, een schok zijn. Rose neemt Big Ed mee naar haar huis om haar familie te ontmoeten, en Ed heeft zeker niet genoeg onderzoek gedaan van tevoren. Haar familie is arm en ze leven zonder binnenleidingen of elektriciteit.

GERELATEERD: 90 dagen verloofde: Rose Marie Vega zegt Big Ed 'Smelt Sour' en misleidt haar

Gewend om te leven met de voorzieningen van de Verenigde Staten, wil Big Ed daar absoluut niet zijn en verbergt hij zijn ongemak niet. Hij klaagt over haar huis, hij is gierig in het kopen van kleine dingen op de markt, en hij wordt snibbig met haar in de hitte. Hij besluit snel een hotel te boeken, in plaats van er het beste van te maken.

5 Het tandpasta-incident

Afbeelding
Afbeelding

Ed arriveert met een koffer vol cadeaus, maar de meeste gaan duidelijk meer over zijn plezier dan over haar. De lingerie met franjes die hij voor haar kocht, doet weinig, maar maakt haar ongemakkelijk. Het volgende dat hij haar aanbiedt is een tandenborstel en tandpasta, om haar te vertellen dat haar adem "niet mooi" is.

Rose is zichtbaar overstuur. Ze zegt later dat ze haar tanden al elke dag poetst. De reden voor haar huidige ademprobleem is omdat ze te maken heeft met een mondzweer. Dit is het probleem met Ed. Het is niet zo dat zijn verzoeken altijd belachelijk zijn, het is de manier waarop hij ze presenteert die gewoon kwetsend is.

4 Hij liet haar haar benen scheren

Afbeelding
Afbeelding

De ochtend nadat Ed en Rose voor het eerst intiem zijn, vraagt Ed aan Rose of ze haar benen mag scheren. Rose is beledigd en ongeïnteresseerd. In tegenstelling tot de SOA-test is dit geen gezondheidsprobleem, maar een Amerikaanse norm en een persoonlijke voorkeur die Ed haar opdringt.

Rose zegt tegen hem dat zijn baard haar baardbrand bezorgde en dat het haar pijn doet. Hij stelt voor dat hij zijn baard zal scheren als zij haar benen scheert, alsof pijn en voorkeur hetzelfde zijn. Ze scheert haar benen wel, maar ze schaamt zich er duidelijk voor.

Hij heeft haar tenminste niet gevraagd om een mayo-haarbehandeling te doen.

3 Hij kwetst haar constant in het openbaar

Afbeelding
Afbeelding

Big Ed verpest eigenlijk al hun data die in het seizoen worden getoond. Natuurlijk, als we eindelijk oog in oog komen te staan, is het belangrijk om een aantal grote onderwerpen uit de weg te ruimen, maar het lijkt alsof elke keer dat ze ergens uitgaan, het eindigt met Rose in tranen.

Als Rose's zus Ed persoonlijk om geld vraagt, vraagt hij Rose ronduit of ze er deel van uitmaakte, insinuerend dat zij en haar zus hem misschien voor geld gebruiken. Misschien niet het beste gespreksonderwerp voor een romantisch diner.

2 Hij verborg zijn vasectomieplannen voor haar

Afbeelding
Afbeelding

Rose is open geweest met Ed over het willen van kinderen, in het bijzonder hoopt ze een klein meisje te krijgen. In plaats van haar te vertellen dat hij er geen belang bij heeft ooit nog andere kinderen te krijgen, houdt hij die informatie met opzet voor haar tot ver in zijn reis naar de Filippijnen.

Hij heeft zelfs een afspraak gemaakt voor de vasectomie en praat erover met een vriend voordat hij haar gaat bezoeken. Het is duidelijk dat hij haar lang genoeg aan de relatie probeerde te binden, in de hoop dat het haar niets zou kunnen schelen, of dat hij te veel in de relatie zou investeren tegen de tijd dat hij het haar uiteindelijk vertelde.

1 Hij was onbeleefd tegen de cast in The Tell-All

Afbeelding
Afbeelding

Big Ed was op dreef in de tell-all. Rose en de rest van de cast hadden veel te zeggen over zijn gedrag (inclusief Rose's beschuldiging dat Ed haar geld had aangeboden om zich uit te kleden via videochat).

Ed hij vatte het niet goed op. Hij was confronterend en onaangenaam, drukte het ene moment opzettelijk op hun knoppen en klaagde het volgende moment dat hij werd gepest. Hij maakte David zo opgewonden over zijn relatie met Lana, dat David weigerde met hem te praten en bijna de aflevering verliet.

Aanbevolen: