High School Musical: The Musical: The Series - 10 dingen die je over Carlos hebt gemist

Inhoudsopgave:

High School Musical: The Musical: The Series - 10 dingen die je over Carlos hebt gemist
High School Musical: The Musical: The Series - 10 dingen die je over Carlos hebt gemist
Anonim

Er is een artikel met weinig bekende feiten over Joshua Bassett, die Ricky Bowen speelt in High School Musical: The Series, maar er is geen artikel over Frankie A. Rodriguez, die Carlos Rodriguez speelt in de televisieserie niet beschikbaar op Disney Plus.

Dat gezegd hebbende, laten we eens kijken naar tien dingen die je over Carlos hebt gemist. Hij is kapitein van de kleurenwacht en studentchoreograaf voor de productie van High School Musical, en hij verdient ook een shout-out. Hij is net zo belangrijk als de andere studenten op de East High School in S alt Lake City, Utah.

10 Het personage van Carlos heette oorspronkelijk Vikram

Er zijn enkele feiten achter de schermen over High School Musical die niet veel fans weten. Dit geldt ook voor High School Musical: The Series.

Dat gezegd hebbende, het personage van Carlos Rodriguez heette oorspronkelijk Vikram. Ja, Vikram. Dat staat ver af van het Latino/Spaanse karakter, want Vikram is een hindoeïstische/Sanskrietnaam voor een Zuid-Aziatische man die dapper, sterk en zegevierend is. Het is duidelijk dat Carlos een gemakkelijkere, eenvoudigere naam is voor alle partijen die betrokken zijn bij het filmen van High School Musical: The Series om uit te spreken en te onthouden.

9 Carlos is het eerste openlijk homoseksuele personage in de franchise

Er zijn foto's die de cast van High School Musical in een ander daglicht stellen. Dan zijn er feiten die de mening van de cast van High School Musical: The Series veranderen.

Zoals de kop aangeeft, is Carlos Rodriguez het eerste openlijk homoseksuele personage in de franchisegeschiedenis. Het heeft lang geduurd voor LGBTQ-vertegenwoordiging in de franchise. Rodriguez heeft een oogje op Seb Matthew-Smith en vroeg hem om naar huis te komen. Matthew-Smith was te laat vanwege een probleem met de familieboerderij, maar hij maakte de avond van zijn date.

8 Carlos beschouwt zijn toneelleraar als een peer

Het is niet elke dag dat een middelbare scholier een van hun leraren als een leeftijdsgenoot beschouwt, maar dit was het geval in High School Musical: The Series. Carlos Rodriguez beschouwt zijn dramalerares, juffrouw Jenn, als een peer. Rodriguez eet zelfs zijn lunch in het kantoor van juffrouw Jenn.

Fans denken misschien dat dit eng is, maar dit zou positief kunnen zijn, want het is goed om vrienden te zijn met oudere mensen, omdat ze over het algemeen meer levenservaring hebben dan jongere katten.

7 Carlos is doodsbang om te falen

Carlos Rodriguez is doodsbang om te falen. Hij is niet altijd een zelfverzekerde, extraverte en flamboyante jongeman. Zijn karakter is herkenbaarder, omdat hij zich beter kan inleven in jonge tieners in het algemeen, dankzij zijn atypische zenuwen op de middelbare school.

Bovendien lijkt Rodriguez een nuchtere man te zijn die precies de juiste combinatie lijkt te zijn van een introvert en een extravert. Het hangt natuurlijk af van de sociale situatie en hoe comfortabel hij zich voelt, maar toch is hij herkenbaar.

6 Het karakter van Carlos is gebaseerd op zijn acteur

Volgens S alt Lake Tribune wilde uitvoerend producent Tim Federle Carlos Rodriguez op een levensechte manier benaderen.

Federle vertelde S alt Lake Tribune: "En ik heb het gevoel dat we, door daar al vroeg op in te gaan, er echt achter moeten komen wie Carlos is. Wat zijn zijn interesses? Wat zijn zijn doelen? Wat wil hij worden als hij opgroeit? Het ging meer over zijn ambities en minder over zijn seksualiteit." Frankie A. Rodriguez kan zich inleven in Carlos omdat hij al openlijk homo was.

5 Carlos is een kapitein van de kleurenwacht

Soms raken we gewoon verstrikt in de voor de hand liggende details. Maar hier is een niet zo voor de hand liggend detail: Carlos Rodriguez dient als kapitein voor de kleurwachtploeg op East High School.

Zijn toewijding aan zijn beide schoolactiviteiten is bewonderenswaardig. Het maakt Carlos een personage dat respect verdient, aangezien hij zijn tijd aan beide groepen besteedt, en hij probeert op beide gebieden uit te blinken.

4 Carlos keek herhaaldelijk naar "High School Musical"

Het is geen understatement dat Carlos Rodriguez een liefdesrelatie heeft met High School Musical. Hij heeft het tenslotte zevenendertig keer bekeken, samen met het eerste kwartier van beide sequels.

Zoals je kunt zien, is Carlos een toegewijde fan van High School Musical, maar dat is Frankie in het echte leven ook. Alleen heeft de laatste het zevenentwintig keer bekeken in plaats van zevenendertig. Toch is dat vaak om een succesvolle musical uit de televisiefilm opnieuw te bekijken. We geven beide jongens de eer om dit te doen.

3 Carlos is de rechterhand van juffrouw Jenn

We hebben eerder vermeld dat Carlos Rodriguez juffrouw Jenn als een collega beschouwt, maar wist je ook dat hij haar rechterhand is? Ja, je leest het goed.

Rodriguez is meer dan alleen een studentchoreograaf voor de studentenmusical. Volgens Cheat Sheet vraagt Rodriguez vaak om de stem van de rede te zijn voor de cast en biedt hij zijn steun aan voor de hoofdrollen. Aan de andere kant tartte Seb Matthew-Smith de aanvankelijke verwachtingen van Miss Jenn, kreeg de rol van Sharpay en versloeg de rol op het podium.

2 Het personage van Carlos is niet geschreven om uit de kast te komen of om te pesten

Volgens Cheat Sheet was het personage van Carlos Rodriguez een van de eerste keren dat hij naar buiten kwam of pesten niet centraal stond in een Disney- of Disney+-serie. Rodriguez en Seb Matthew-Smith deelden gewoon een liefde voor theater.

"Dit is een verhaal dat mijn leven zou hebben veranderd als ik het als kind had gezien", vertelde directeur Tim Federle aan de Los Angeles Times. "En de reden dat het mijn leven zou hebben veranderd, is omdat het niet erg is. Het is eigenlijk gewoon het echte leven."

1 Carlos is verslaafd aan Starbucks

Tumblr-gebruiker highschoolmusic altheseries schreef over Carlos Rodriguez: "Hij is een Starbucks-verslaafde en de overtreffende trap van zijn jaarboek is 'Hoogstwaarschijnlijk een flashmob tijdens een excursie.'"

Geen van beide uitspraken komt als een verrassing, maar we zijn er vrij zeker van dat Rodriguez zojuist wat browniepunten heeft verdiend met zijn koffieminnende fans, dankzij zijn liefde voor Starbucks. Starbucks is een hot item in de Verenigde Staten. Het is een goede manier voor studenten om hun dag te beginnen. Misschien kan Rodriguez ook deelnemen aan een advertentiecampagne voor Starbucks.

Aanbevolen: