Harry Styles' 10 beste podiumoutfits

Inhoudsopgave:

Harry Styles' 10 beste podiumoutfits
Harry Styles' 10 beste podiumoutfits
Anonim

De lijst van vandaag gaat over voormalig One Direction-zanger Harry Styles, die sinds het uiteenvallen van de band is geëvolueerd tot een ongelooflijk succesvolle soloartiest en een groot mode-icoon. Harry - die in de loop der jaren nogal wat beroemde en zeer stijlvolle celebs heeft gedateerd - kan de dames in zijn leven zeker iets leren over mode, aangezien de muzikant met mode durft te experimenteren op een manier die voorheen misschien vooral werd gezien door legendarische muzikanten zoals Michael Jackson, Prince en Elton John.

Deze lijst werpt een blik op de beste podiumoutfits van de 26-jarige, en hoewel veel van hen broekpakken, topjes met een strik om de nek en tonnen glitter bevatten - blijf scrollen om te zien hoe ze eruit zien!

10 Laten we beginnen met dit ingewikkelde jack

Harry Styles podium outfit
Harry Styles podium outfit

De lijst aftrapt is deze eenvoudige maar stijlvolle look die Harry Styles op het podium rockte. De muzikant - die nogal wat dingen heeft gedaan sinds zijn voormalige band One Direction uit elkaar ging - channelde de King of Pop Michel Jackson zeker een beetje met deze outfit, maar Harry wist er met het witte overhemd zijn eigen draai aan te geven de look!

9 Hier is Harry in een witte kanten outfit

Harry Styles podium outfit
Harry Styles podium outfit

Het is geen geheim dat Harry Styles iets heeft met het kopen van dure items, dus het is zeker geen verrassing dat de muzikant deze ultracoole looks altijd rockt op het podium. Op de foto's hierboven is de ster te zien in een zeer ingewikkelde witte kanten outfit die hij combineerde met een prachtige parelketting - iets wat velen niet eens zouden durven dragen - maar Harry Styles doet dat 100%!

8 En hoe cool is dit rood met zwarte broekpak?

Harry Styles podium outfit
Harry Styles podium outfit

Het voormalige One Direction-lid staat zeker bekend om zijn gevoel voor mode en hij deelt vaak enkele van zijn outfits met volgers op Instagram. De achtste plek op de lijst gaat naar deze erg leuke look die Harry op het podium droeg.

Eerlijk gezegd, een gewaagd patroon als dit dat zijn broek en jas volledig bedekt, is zeker niet iets dat de meeste mannelijke of vrouwelijke muzikanten zouden dragen - maar het is veilig om te zeggen dat het unieke gevoel voor mode van Harry Styles zeker een van de beste in de branche!

7 Hier is Harry vol vertrouwen een rokje aan het rocken

Harry Styles podium outfit
Harry Styles podium outfit

Hoewel het niet zo gebruikelijk is om mannen een rok te zien rocken op het podium, besluiten een paar dappere sterren zo nu en dan de gendernormen te vergeten en te dragen wat ze willen. Een van die sterren is zeker Harry Styles die door de jaren heen heeft bewezen dat mode voor hem geen geslacht heeft en of het nu bloemenpatronen of een leuke rok zijn - als Harry er zin in heeft, zal hij dat doen!

6 De ster ziet er ongelooflijk uit in een witte broek met wijde pijpen en een felroze overhemd

Harry Styles podium outfit
Harry Styles podium outfit

Spot nummer zes op de lijst gaat naar deze prachtige outfit die de ster moeiteloos rockte. Zoals te zien is op de foto's hierboven, besloot Harry Styles een prachtige witte broek met wijde pijpen te combineren met een felroze overhemd, dat - zoals altijd - bijna helemaal losgeknoopt was. Het is zeker veilig om te zeggen dat de muzikant de neiging heeft om heel veel plezier te hebben met mode!

5 De zangeres houdt ervan om unieke broekpakken te dragen

Harry Styles podium outfit
Harry Styles podium outfit

De top vijf van beste Harry Styles podiumoutfits is dit leuke geborduurde rode broekpak. Iedereen die de muzikant kent, weet dat de voormalige One Direction-zanger dol is op het rocken van een leuke bijpassende set zoals hierboven. Hoe kleurrijker en ingewikkelder de broek en het jasje, hoe groter de kans dat ze de 26-jarige muzikant zullen aanspreken!

4 En hij houdt zeker van rockende glitter

Harry Styles podium outfit
Harry Styles podium outfit

Met zijn unieke gevoel voor mode heeft Harry Styles zeker een flink aantal ouderwetse gendernormen doorbroken en daarmee heeft hij bewezen een geweldig rolmodel te zijn voor de jonge generaties.

Hierboven is de ster te zien in nog een ander zeer extravagant broekpak - deze keer is het een violette broek bedekt met glitter die de ster matchte met een net zo sprankelende striktop!

3 Deze faux-denim-glitterset is iets wat alleen Harry kan doen

Harry Styles podium outfit
Harry Styles podium outfit

Het openen van de top drie van beste Harry Styles-podiumoutfits is nog een andere sprankelende look - deze keer hebben we het over deze leuke, donkere denim-outfit die eerlijk gezegd - we kunnen ons niet echt voorstellen dat iemand anders dan Harry Styles zou dragen. Zoals gewoonlijk zorgde de muzikant ervoor dat zijn topje laag uitgesneden is, zodat hij kan pronken met zijn vlindertattoo, een van de vele die de ster heeft!

2 En hoe cool staan deze broekjes op hem?

Harry Styles podium outfit
Harry Styles podium outfit

De nummer twee in de lijst van vandaag is dit ongelooflijke broekpak dat niet alleen een leuk patroon heeft, maar ook een broek met wijde pijpen. Ja, de ster besloot de jaren 70 terug te brengen en hij deed dat op de waarschijnlijk coolste manier die mogelijk is. Aan het eind van de dag bezorgt de muzikant zijn fans niet alleen koude rillingen met zijn ongelooflijke muziek, maar hij inspireert hen ook om out-of-the-box te denken als het op mode aankomt!

1 Ten slotte is hier de ster met een donkergroene glinsterende blouse die we allemaal in onze kasten willen hebben

Harry Styles podium outfit
Harry Styles podium outfit

De lijst op nummer één zetten is een outfit die misschien vrij tam is voor de normen van Harry Styles, maar het v alt niet te ontkennen dat het ongelooflijk chic is. Het is veilig om te zeggen dat een van de favoriete soorten topjes van de ster die zijn die een strik om de nek binden en op de foto's hierboven is te zien dat Harry er precies zo een draagt - maar volledig bedekt met groene glitter. Harry Styles is misschien een geweldige soloartiest geworden, maar het v alt absoluut niet te ontkennen dat hij ook betrokken is geweest als mode-icoon!

Aanbevolen: