10 dingen die je niet wist over Aubrey Plaza

Inhoudsopgave:

10 dingen die je niet wist over Aubrey Plaza
10 dingen die je niet wist over Aubrey Plaza
Anonim

Aubrey Plaza staat vooral bekend om haar beroemde rol als April Ludgate in NBC's hitserie Parks And Recreation. Haar rol als April is waar elke fan Aubrey mee associeert en het was haar grootste introductie bij het publiek; het is de show die we altijd zeggen "waar Aubrey vandaan komt."

Afgezien van de favoriete rol, weten fans niet zo veel over de getalenteerde actrice en dat is jammer, want Aubrey heeft veel meer te bieden dan haar bekwame optreden als April Ludgate. Aubrey is nooit het soort celeb geweest dat te veel persoonlijke informatie voor het publiek publiceert, maar er zijn enkele verrassende dingen over het actricepubliek dat misschien niet wist, dus we hebben een lijst samengesteld met enkele dingen die je misschien nooit had verwacht over de beroemde celeb.

10 Ze begon in Improv

De meeste mensen die dol zijn op komedie en zelfs op komisch acteren zullen neigen naar stand-upcomedy, zoals het publiek vaak ziet. Aubrey deed haar improvisatie in het Upright Citizen's Brigade Theatre in New York City.

Improvisatie met succes kunnen uitvoeren is een ander soort talent en het is geen verrassing dat Aubrey die taak ook heeft overwonnen. Om in de publieke belangstelling te komen en met improvisatie te beginnen, verklaart ook waarom Aubrey zo goed is in zoveel shows en films; haar veelzijdigheid is zeldzaam.

9 Ze had twee slagen

Het is algemeen bekend dat Aubrey twee beroertes heeft gehad, de tweede vond plaats op de set van Parks And Rec en fans hebben waarschijnlijk van beide tegelijkertijd gehoord.

Aubrey's eerste vond plaats toen ze 20 was en haar tweede op de set was gelukkig een kleinere, en de actrice lijkt sindsdien volledig te zijn hersteld. Medische problemen die ernstig zijn, zijn soms goed om over te praten, omdat het voor fans geruststellend is om te weten dat ze niet de enige zijn. Voor sommige fans kan het ook hoop geven dat Aubrey over en voorbij is gekomen aan zo'n enge tijd.

8 Ze was in criminele geesten

Aubrey had een van de meest memorabele schurkenrollen in Criminal Minds. Fans van de show weten dat wanneer een slechterik het echt goed doet om slecht te zijn, ze meestal terug worden uitgenodigd (tenzij ze worden vermoord natuurlijk).

Aubrey speelde Cat Adams, een briljante huurmoordenaar die ook bekend staat als de Black Widow, omdat haar personage mannen vermoordde. Aubrey raakt opmerkingen die fans misschien niet wisten dat ze kon bereiken; een donkerdere, verwrongen versie is wat fans zullen zien als Aubrey verschijnt in seizoen 11, 12 en 15.

7 Ze maakt deel uit van het Marvel-universum

Over donkere en meer verwrongen rollen gesproken, Aubrey betrad het Marvel-universum toen ze werd gecast als Lenny in de HBO-serie Legion, geïnspireerd door de Marvel-strips.

Aubrey heeft eigenlijk bijgedragen aan het creëren van Lenny omdat de rol naar een man moest gaan, maar de regisseur hield van Aubrey's spontaniteit en toewijding om er gewoon voor te gaan, volgens Behind the Scenes-beelden op de BluRay voor het eerste seizoen. Aubrey kwam op een dag zelfs opdagen om te werken met haar oksels volledig ongeschoren om te laten zien dat het personage gewoon moet doen wat ze willen, aangezien Lenny nooit echt een duidelijke identiteit heeft.

6 Ze is vernoemd naar een liedje van Bread

Aubrey is vernoemd naar het nummer "Aubrey" van de band Bread. Fans van Aubrey hebben misschien nog nooit van de band gehoord vanwege het leeftijdsverschil tussen de rollen van de beroemdheid en de carrière van de band.

Vernoemd worden naar een nummer is echter niet iets wat je verwachtte, want nogmaals, de meeste mensen associëren de actrice met meer deadpan-gerelateerde onderwerpen omdat ze haar niet anders kunnen associëren dan één type personage.

5 Ze heeft sinds 2011 een relatie

Aubrey ontmoette haar vriend Jeff Baena in 2011. Jeff zit ook in de industrie als schrijver en regisseur. De twee hebben samen aan verschillende stukken gewerkt en wonen samen in Cali.

Met zoveel celeb-paren die het niet redden vanwege het publieke oog of andere onbekende redenen, is het leuk om te zien dat Aubrey en Jeff na bijna een decennium nog steeds samen zijn.

4 Ze wordt verliefd op mannen en vrouwen

In de Business Standard werd Aubrey geciteerd in een interview met het tijdschrift People en zei: "Ik weet dat er iets androgyns aan de hand is, en er is iets mannelijks aan mijn energie. Meisjes houden van mij - dat is geen geheim. Hey, Ik hou ook van hen. Ik word verliefd op meisjes en jongens. Ik kan er niets aan doen."

Andere beroemdheden zoals Demi Lovato en Kristen Stewart en Aubrey delen dat het helemaal oké is om van wie je houdt te houden, nog een inspirerende zet voor fans om zichzelf te accepteren en lief te hebben.

3 Ze ondergaat een onconventionele training

In een oud interview met The Cut wierp Aubrey enig licht op hoe ze zou trainen voor rollen. Hoewel we weten dat ze begon met improvisatie, is het erg interessant om te zien welke verschillende methoden beroemdheden zullen gebruiken voor hun rollen.

Aubrey gaf toe dat haar agent destijds wilde dat ze willekeurige dingen deed, zoals naar vreemden of politiemensen lopen. Aubrey zei ook dat de agent op willekeurige uren willekeurige voicemails zou achterlaten om de actrice echt de rollen te laten beleven. Aubrey dankt deze leermethoden voor haar toewijding om alles te doen om de personages die ze heeft gekregen vast te leggen.

2 Ze heeft een hekel aan "The Aubrey Plaza Thing"

Iedereen associeert Aubrey als een uitgestreken, droge, donkere humoristische persoon vanwege haar rol als April Ludgate. Aubrey zegt vaak dat ze er eigenlijk niet tegen kan dat dat het enige is waar mensen haar mee associëren.

Hoewel ze dankbaar is voor de rol, zijn er veel beroemdheden die vanwege één rol als één soort acteur worden afgeschilderd. In hetzelfde interview van The Cut zegt Aubrey dat mensen zo vaak de persona van April van haar verwachten, dat ze het niet eens het 'April Ludgate'-ding noemt, omdat mensen denken dat zij het gewoon is.

1 Stemde een SpongeBob-personage uit

Natuurlijk doet zelfs het personage Aubrey een voice-over voor in SpongeBob Squarepants mensen denken aan April Ludgate.

Aubrey doet de stem voor Nocturna, die kassier is in het winkelcentrum in seizoen 9 van de serie en ook te zien is in sommige online games van de show.

Aanbevolen: