Welke Tom Cruise-film ben jij, gebaseerd op je dierenriem?

Inhoudsopgave:

Welke Tom Cruise-film ben jij, gebaseerd op je dierenriem?
Welke Tom Cruise-film ben jij, gebaseerd op je dierenriem?
Anonim

Er zijn veel Hollywood-acteurs die de naam 'een actiester' zouden kunnen claimen, maar een van de acteurs die deze het meest verdient, is Tom Cruise. Cruise speelt al meer dan twintig jaar consequent in actiefilms en is verschenen in meerdere actiefranchises, zoals Mission Impossible of Jack Reacher.

Dat betekent niet dat hij slechts in één genre schittert. Hij speelde in een groot aantal verschillende films, van sci-fi tot comedy. Dus wat voor soort films iemand ook leuk vindt, de rijke filmografie van Tom Cruise zal ongetwijfeld iets interessants bevatten voor elke persoon. Dat gezegd hebbende, sommige films van Cruise zijn beter geschikt voor bepaalde sterrenbeelden dan andere.

12 Ram: Minderheidsrapport (2002)

Afbeelding
Afbeelding

Mensen geboren in het teken Ram zijn over het algemeen avontuurlijk en moedig. Ze reageren snel in crisissituaties, maar kunnen ook opvliegend en humeurig zijn als dingen niet goed gaan. Cruise's held John Anderson heeft geen andere keuze dan snel te reageren als hij uit de gevangenis wil blijven, of zelfs in leven wil blijven, aangezien het lijkt alsof ze hem willen opsluiten voor een misdaad die hij niet van plan is te plegen.

11 Taurus: Edge Of Tomorrow (2014)

Rand van morgen
Rand van morgen

Sieren staan bekend als koppig, volhardend en stabiel. Ze lijken misschien niet zo emotioneel als andere sterrenbeelden, maar als ze om iemand geven, zullen ze het laten zien. Deze film toont het beste hun veerkracht, aangezien de helden keer op keer dezelfde strijd moeten doorstaan en hard moeten werken om eindelijk een manier te vinden om voor eens en voor altijd te winnen.

10 Tweelingen: Interview met de vampier (1994)

Afbeelding
Afbeelding

Gemini's zijn zachtaardige en aanhankelijke mensen wiens emoties sterk woeden. Ze zijn aanpasbaar en kunnen snel nieuwe dingen en nieuwe concepten leren. De belangrijkste held, Louis (Brad Pitt), heeft geen andere keuze dan zich snel aan te passen aan zijn nieuwe leven als vampier wanneer Cruise's Lestat hem verandert. Maar naarmate de jaren verstrijken, wordt Louis steeds meer belast door het leven dat hij moet leiden.

9 Kanker: de mummie (2017)

Afbeelding
Afbeelding

Deze horror-/fantasiefilm werd niet zo goed ontvangen, maar Kreeften konden er toch van genieten. Het zijn van nature vasthoudende mensen die ook emotioneel zijn en een rijke fantasie hebben. De hoofdpersonen komen veel vreemde dingen tegen die alleen mensen met verbeeldingskracht kunnen accepteren en begrijpen. En wat hun vasthoudendheid betreft, een van de helden is een oude Egyptische prinses die haar eigen dood heeft overleefd. Over veerkracht gesproken.

8 Leo: Tropic Thunder (2008)

Afbeelding
Afbeelding

Tom Cruise is normaal gesproken een knappe jongen, maar hij ziet er niet zo goed uit in deze film. Zijn karakter is ver over de top, groter dan het leven, soms absurd, maar toch hilarisch. Net als de hele film zelf.

Leo's zijn charmante mensen met een sterk gevoel voor humor die graag de aandacht op zichzelf vestigen. Tropic Thunder is zo bizar (in de beste betekenis van het woord), dat het onmogelijk is om het te missen. Het kan geen kwaad dat de film ook erg grappig is.

7 Maagd: Oblivion (2013)

Afbeelding
Afbeelding

Als iemand hard wil werken, moet hij niet aarzelen en Maagd vragen om het te doen. Mensen geboren in dit teken zijn analytische, hardwerkende en praktische individuen. Net als Cruise's held die gewoon zijn werk wil doen waar hij echt van geniet. Maar het zou geen echt avonturen-sci-fi-verhaal zijn als er niet iets zou gebeuren dat zijn hele leven en de manier waarop hij de wereld om hem heen ziet verandert.

6 Weegschaal: Jack Reacher (2012)

Afbeelding
Afbeelding

Tom Cruise blinkt uit in het spelen van actiehelden - een feit dat hij keer op keer bewees in verschillende films. Een van hen is Jack Reacher over een voormalige militaire rechercheur die zijn privacy grotendeels bewaart, maar nog steeds bereid is te helpen om ervoor te zorgen dat het recht wordt gediend. Weegschalen hebben alles te maken met evenwicht en gerechtigheid voor alle mensen, dus ook al keuren ze de methode van Jack Reacher niet goed, ze moeten toch zijn motivatie begrijpen.

5 Schorpioen: Knight And Day (2010)

Afbeelding
Afbeelding

Schorpioenen lijken in eerste instantie misschien overdreven serieus, maar ze hebben een sterk gevoel voor humor en houden ook van avonturen. Tom Cruise's komische actiefilm Knight and Day, waarin hij samen met Cameron Diaz schittert, biedt beide dingen. Cruise speelt een geheim agent Roy Miller die op avontuur gaat met een schijnbaar gewone vrouw June (Diaz), en zoals de plot suggereert, ontbreekt het hun avontuur niet aan spanning en humor.

4 Boogschutter: Austin Powers - Goldmember (2002)

Afbeelding
Afbeelding

Over humor gesproken, mensen geboren in het teken Boogschutter genieten er zelfs meer van dan hun mede-Schorpioenen. Boogschutters zijn gulle en idealistische mensen met een geweldig gevoel voor humor die ook geweldige vrienden maken.

Austin Powers - Goldmember is gewoon bizar genoeg om ervan te genieten, ook al is het nodig om het spel van de makers te accepteren en er gewoon in mee te gaan om te lachen en van de film te genieten.

3 Steenbok: Rain Man (1988)

Afbeelding
Afbeelding

De film Rain Man uit 1988 was een van de belangrijkste vroege films van Tom Cruise. Aan het begin van de film heeft Cruise's held Charlie nog geen eigenschappen die typisch zijn voor Steenbokken. Hij is niet bijzonder verantwoordelijk, gedisciplineerd of zelfs niet goed in zelfbeheersing. Maar naarmate het verhaal vordert, krijgt Charlie een hechtere band met zijn broer (Dustin Hoffman), en aan het einde van de film is hij een ander persoon dan voorheen.

2 Waterman: Onderpand (2004)

Afbeelding
Afbeelding

Watermannen zijn originele en creatieve denkers die met veel ideeën komen waar andere mensen nooit aan zouden denken. Maar ze kunnen ook emotioneel afstandelijk, afstandelijk en onafhankelijk zijn. De held van Tom Cruise is een huurmoordenaar en als zodanig is hij niet bepaald de warmste en meest mensvriendelijke persoon, maar zijn praktische manier van denken zal nog steeds bekend zijn bij mensen die in het teken Waterman zijn geboren.

1 Vissen: The Last Samurai (2003)

Afbeelding
Afbeelding

Vissen is een van de meest creatieve sterrenbeelden. Het zijn vriendelijke mensen met een sterk visueel gevoel en liefde voor kunst in het algemeen. Daarom kunnen ze genieten van de historische film The Last Samurai. Ook al bevat het gevechtsscènes, het speelt zich af in het prachtige oude Japan, wat een genot is om naar te kijken en fascinerend zal zijn om naar te kijken voor de Vissen.

Aanbevolen: