Welke Jennifer Garner-film ben jij, gebaseerd op je dierenriem?

Inhoudsopgave:

Welke Jennifer Garner-film ben jij, gebaseerd op je dierenriem?
Welke Jennifer Garner-film ben jij, gebaseerd op je dierenriem?
Anonim

Moeiteloos schakelen tussen televisie en film is nog steeds niet zo gewoon als Hollywood en de media willen het publiek doen geloven. Sommige beroemdheden kunnen het, maar zeker niet allemaal.

Een van degenen die dat wel kan, is Jennifer Garner. De voormalige balletdanseres, geboren in 1972 in Texas, begon haar carrière op tv eind jaren negentig. Ze werd beroemd dankzij het tv-programma Alias en het duurde niet lang voordat Garner ook naar films ging. Ze speelde in films van verschillende genres, maar staat vooral bekend om haar uitgebreide werk in romantische komedies en actiefilms. Sommige films van Garner passen dan misschien beter bij bepaalde sterrenbeelden dan andere.

12 Ram: Dallas Buyers Club (2013)

Afbeelding
Afbeelding

Net als stieren zijn Rammen veerkrachtige mensen die niet graag opgeven. Maar in tegenstelling tot stieren, accepteren mensen die in het teken Ram zijn geboren het leven met een beter humeur en zijn ze niet zo serieus.

Ze hebben de neiging optimistisch te zijn en in zichzelf te geloven, zelfs als de rest van de wereld dat schijnbaar niet doet. Deze film toont de onwaarschijnlijke reis van mensen die met ernstige gezondheidsproblemen worden geconfronteerd maar toch blijven vechten, en dat alles met precies de juiste hoeveelheid humor er bovenop.

11 Stier: Pepermunt (2018)

Afbeelding
Afbeelding

Jennifer Garner heeft de afgelopen jaren in veel komedies gespeeld, dus het was een leuke afwisseling om haar in een actierol te zien die goed bij haar past.

Peppermint vertelt het verhaal van een vrouw die besluit wraak te nemen nadat haar man en een dochtertje zijn vermoord. Stieren staan bekend als volhardend en veerkrachtig, je zou zelfs koppig kunnen zeggen, en er is veel vastberadenheid voor nodig voordat de held van Garner haar doel bereikt.

10 Tweelingen: Negen levens (2016)

Afbeelding
Afbeelding

Over komedies gesproken, deze ging meestal onder de radar, ook al heeft het veel hilarische momenten. Het gaat over een man die leeft voor zijn werk en zijn gezin verwaarloost… totdat hij op een dag in een kat verandert.

Gemini's zijn mensen die in staat zijn nieuwe, ongebruikelijke dingen te accepteren en snel met originele ideeën komen, dus een verhaal over een man die in een kat is veranderd, zal niet vreemd voor ze zijn om naar te kijken.

9 Kanker: 13 Gaat door 30 (2004)

Afbeelding
Afbeelding

Als iemand enige twijfel had dat Jennifer Garner al bijna twee decennia de koningin van de komedies was, bewijst deze film het. Garner schittert als een jong meisje dat niet erg gelukkig is met haar leven en ze wil 30 worden. Verrassing, verrassing, ze krijgt haar wens, maar realiseert zich dat het niet alles is wat ze ervan heeft gemaakt.

Haar heldin heeft een rijke fantasie, ze is loyaal aan haar vrienden en sympathiek, maar het duurt ook humeurig, zoals Kreeften soms zijn, en het duurt even voordat ze beseft wat echt belangrijk voor haar is.

8 Leo: Alexander and the Terrible, Horrible, No Good, Very Bad Day (2014)

Afbeelding
Afbeelding

Leo's zijn charmante en grappige populaire mensen die een sterk gevoel voor humor hebben en het meestal weten te behouden, zelfs bij tegenslagen. Ze zijn ook vooral op zichzelf gericht, waardoor ze er af en toe een beetje arrogant uit kunnen zien.

Deze film legt ook de nadruk op één persoon - Alexander die een heel slechte dag heeft, zoals de titel al doet vermoeden - en het zit vol met het soort humor dat elke vrolijke Leo zal waarderen.

7 Maagd: de stammen van Palos Verdes (2017)

Afbeelding
Afbeelding

Vechten voor je gezin en voor zichzelf als het gezin in puin ligt, is geen gemakkelijke taak, maar als iemand het kan, zijn het mensen die geboren zijn in het teken Maagd. Maagden zijn hardwerkende, analytische en praktische individuen, die ook aardig zijn en om anderen geven.

Net als de hoofdheldin van deze film die met haar familie naar Californië verhuist, maar de kracht moet vinden om voor haar moeder (Garner) en broer te zorgen als ze allebei met moeilijke problemen worden geconfronteerd.

6 Weegschaal: Ghosts Of Girlfriends Past (2009)

Afbeelding
Afbeelding

De juiste balans vinden in liefde en leven kan een onmogelijke missie lijken. Vooral voor de hoofdheld van deze film die altijd in de regel heeft geloofd, hou van ze en verlaat ze. Maar wanneer de geest van zijn oom aan hem verschijnt, realiseert de held zich dat hij misschien dingen moet veranderen.

Weegschalen zijn intelligente mensen die vaak graag nadenken over verschillende aspecten van hun leven en hoe ze slechter (of ten goede) hadden kunnen aflopen, zodat ze konden genieten van een film over vele paden, niet genomen.

5 Schorpioen: Daredevil (2003)

Afbeelding
Afbeelding

Voordat de MCU kwam, waren Marvel-films niet altijd zulke hits, althans niet op basis van de mening van critici en fans. Daredevil is een leuke kleine film, maar de gebreken zijn talrijk.

Toch zou Scorpios ervan kunnen genieten, omdat het gemakkelijk is om te ontspannen tijdens het kijken naar de film, en het vertelt een verhaal over twee vindingrijke, gepassioneerde en koppige mensen die nog steeds in staat zijn om een onverwachte vriendschap te sluiten, wat neerkomt op geboren mensen in dit sterrenbeeld redelijk goed.

4 Boogschutter: Juno (2007)

Afbeelding
Afbeelding

Jennifer Garner speelt een belangrijke ondersteunende rol in deze succesvolle film onder leiding van Ellen Page. De film weet zowel dramatische als komische elementen moeiteloos te combineren. Hoewel de hoofdheldin op jonge leeftijd zwanger raakt, is het verhaal niet zo serieus als je zou verwachten van het onderwerp.

Boogschutters hebben een sterk gevoel voor humor en zijn meestal eerlijk (soms een beetje te eerlijk), dus ze zullen Juno's no-nonsense, 'ik zeg het zoals ik het zie'-karakter waarderen.

3 Steenbok: Draft Day (2014)

Afbeelding
Afbeelding

Werken als manager van een voetb alteam is geen gemakkelijke baan, en het vereist serieuze leiderschaps- en managementvaardigheden.

Vooral als er op elke hoek problemen lijken te ontstaan. Steenbokken staan bekend als verantwoordelijke en gedisciplineerde mensen die uitstekende zelfbeheersing hebben en ook goede managers zijn. Daarom kunnen ze deze film waarderen, omdat ze zich graag laten inspireren door films over even ambitieuze en hardwerkende mensen.

2 Waterman: Wakefield (2016)

Afbeelding
Afbeelding

Watermannen zijn de meest vooruitstrevende en onafhankelijke mensen van alle sterrenbeelden. Dat betekent niet dat ze het gezelschap van andere mensen niet waarderen - ze zijn gewoon niet zo veel aan hen gebonden. Bryan Cranston speelt een man die een succesvolle advocaat is en een ogenschijnlijk gelukkig gezin.

Toch vertrekt hij op een dag en observeert ze van een afstand, waarbij hij zich losmaakt van de mensen die het dichtst bij hem staan, wat een zet is die Watermannen zouden kunnen laten werken als ze zouden besluiten om het te doen.

1 Vissen: Liefde, Simon (2018)

Afbeelding
Afbeelding

De periode waarin iemand geen kind meer is, maar nog geen volwassene is, is al moeilijk genoeg zonder iemands seksuele geaardheid te verbergen. De zestienjarige Simon maakt zich zorgen over wat er zou gebeuren als zijn school en familie wisten dat hij homo is.

De film zit vol emoties en daarom perfect voor Vissen die van nature emotionele mensen zijn. Vissen houden ervan om de mensen die het dichtst bij hen staan in de buurt te hebben en Liefde, Simon legt de nadruk op sterke vriendschappen en familierelaties.

Aanbevolen: