Selena Gomez's totale datinggeschiedenis, in volgorde

Inhoudsopgave:

Selena Gomez's totale datinggeschiedenis, in volgorde
Selena Gomez's totale datinggeschiedenis, in volgorde
Anonim

Selena Gomez heeft veel voor haar in petto! Ze is jong, mooi en getalenteerd in veel opzichten. Haar talenten draaien om haar acteercarrière en zangcapaciteiten. Ze was ooit een Disney Channel-sterretje, maar ze is sindsdien opgegroeid en is overgestapt op grotere en betere dingen. Ze is de hoofdrolspeelster geweest in tal van films en heeft in de loop der jaren ook prachtige muziek uitgebracht.

Hoewel sommige liedjes van Selena Gomez erg sentimenteel en een beetje triest kunnen zijn, zijn ze nog steeds zeer de moeite waard om naar te luisteren. Een ander groot voordeel van Selena Gomez is het feit dat ze geeft om activisme en opkomt voor wat juist is. Ze komt voortdurend op voor waar ze in gelooft en doneert aan liefdadigheidsorganisaties. Selena heeft ook een aantal spraakmakende romances gehad en dit zijn de jongens met wie ze uitging!

11 Nick Jonas - 2008

Er was eens Selena Gomez beste vrienden met Demi Lovato. Het waren sterretjes van Disney Channel en ze waren erg close met de Jonas Brothers. Demi Lovato had haar romance met Joe Jonas terwijl Selena Gomez de hare had met Nick Jonas. Het ging allemaal een paar maanden terug in 2008.

Selena Gomez gaf jaren later aan Andy Cohen toe dat ze echt met Nick Jonas uitging en iedereen de bevestiging gaf dat de relatie echt was gebeurd. Wayback win! Helaas zijn deze twee er duidelijk niet uitgekomen. Hij is nu getrouwd met Priyanka Chopra.

10 Taylor Lautner - 2009

In 2009 was Selena Gomez romantisch verbonden met Taylor Lautner. Ze ontmoetten elkaar in Vancouver terwijl ze de film Ramona en Beezus aan het filmen was. Hij was Twilight: New Moon aan het filmen. Ze waren allebei bezig met het maken van films, maar ze vonden nog steeds tijd om elkaar te leren kennen.

Hun romance duurde niet al te lang, maar Selena Gomez heeft altijd alleen maar leuke dingen over hem te zeggen. Het klinkt alsof de twee geen bittere breuk hebben gehad of iets dergelijks … in tegenstelling tot zijn breuk met Taylor Swift! Ze schreef het nummer "Back to December" over hem.

9 Justin Bieber: december 2010 – april 2014

De relatie tussen Justin Bieber en Selena Gomez begon in 2010. Het jonge stel haalde overal de krantenkoppen omdat hun beide fans helemaal opgewonden waren om te zien hoe ze een relatie aangingen.

De twee werden constant samen gefotografeerd door paparazzi en ze zagen er altijd gelukkig uit. Ze waren de definitie van "jong en verliefd!" Niemand had echt verwacht dat het zo zuur zou worden tussen deze twee.

8 Orlando Bloom - april 2014

In 2014 was Selena Gomez romantisch verbonden met Orlando Bloom. De twee werden naar verluidt flirtend gespot tijdens de Victoria's Secret-modeshow. Beiden hebben alle geruchten over romantiek ontkend, maar naar verluidt zijn ze samengekomen om Miranda Kerr en Justin Bieber jaloers te maken.

Als dat het geval was, zijn ze daar hoogstwaarschijnlijk in geslaagd omdat de media in een razernij raakten met de gedachte dat ze een of andere connectie hadden en veel verhalen over hen tweeën publiceerden. Bloom is nu gelukkig bij Katy Perry.

7 Justin Bieber: juni 2014 – oktober 2014

Selena Gomez en Justin Bieber kwamen tussen juni en oktober 2014 weer bij elkaar. Veel mensen waren blij hen weer bij elkaar te zien, maar anderen speculeerden dat de relatie al behoorlijk giftig was omdat ze al een keer eerder uit elkaar waren gegaan. Veel van hun fans wisten gewoon niet wat ze konden verwachten.

Toen ze na slechts vijf maanden van verzoening uit elkaar gingen, veroorzaakten veel mensen kritiek! Selena Gomez en Justin Bieber wilden waarschijnlijk niet omgaan met al het negatieve commentaar dat over hen werd gespoten.

6 Zedd: januari 2015 – maart 2015

Selena Gomez en Zedd kwamen samen tussen januari 2015 en maart 2015. De relatie duurde slechts drie maanden, maar dat betekende niet dat ze niet absoluut geslagen waren. Ze plaatsten foto's van elkaar op hun Instagrams en werkten samen aan muziek gedurende die drie maanden.

Zedd plaatste zelfs een foto van Selena die in bed ligt met iets wat op een bh lijkt! Jaren later becommentarieerde Zedd hoe het was om door zijn breuk met Selena Gomez te gaan en gaf toe dat verslaggevers constant zijn ouders en vrienden belden om commentaar te vragen.

5 Niall Horan: december 2015

In december 2015 werd Niall Horan van One Direction gespot met Selena Gomez op een date op de Santa Monica-pier in Californië. Ze woonden ook de 35e verjaardag van Jenna Dewan-Tatum bij, waar ze samen poseerden voor een groepsfoto.

Dit veroorzaakte veel speculatie over de twee, waarbij vrijwel iedereen aannam dat er iets aan de hand was. Geen van beiden heeft ooit de geruchten bevestigd of ontkend, waardoor de dingen volledig in de lucht blijven voor fans om erachter te komen.

4 Samuel Krost: januari 2016

In januari 2016 werd Selena Gomez gespot met Samuel Krost. Hij is bevriend met een van de besties van Selena Gomez, Gigi Hadid. Omdat ze altijd in dezelfde kringen rondliepen, was het logisch dat ze op een gegeven moment dingen romantisch gingen uitproberen.

Ze bevestigden of ontkenden de relatie pas nadat ze al uit elkaar waren. Hij postte op Instagram: "Hoewel we ons op verschillende paden hebben gewaagd, weet ik tenminste dat liefde bestaat." Het klinkt alsof hij haar mist!

3 Charlie Puth: maart 2016

In maart 2016 werd Selena Gomez gelinkt aan Charlie Puth. Ze ontmoetten elkaar op de MTV VMA's van 2015 en Charlie gaf toe dat hij de eerste was die hem benaderde. Hij zei dat hij gewoon naar haar toe liep en met haar sprak! Nadat de relatie was geëindigd, beschreef Charlie hun connectie als "van zeer korte duur, zeer klein, maar zeer impactvol."

Selena Gomez is het type vrouw dat een sterke impact heeft op het leven van iedereen die ze kruist! Het is duidelijk dat jongens voor haar vallen en als ze voor haar vallen, vallen ze heel hard.

2 The Weeknd: januari 2017 – oktober 2017

Naast haar relatie met Justin Bieber, zou Selena Gomez' tweede beroemdste relatie met The Weeknd moeten zijn. Het duurde van januari 2017 tot oktober 2017. Hij had ook een aantal jaren een beroemde date met Bella Hadid, dus toen hij samenkwam met Selena Gomez, ontstond er wat opschudding.

Sommige mensen dachten dat ze samen geweldig waren, maar andere mensen wilden hem weer samen met Bella zien. Na 10 maanden daten besloten Selena Gomez en The Weeknd dat het niet de bedoeling was en gingen uit elkaar.

1 Justin Bieber: oktober 2017 – maart 2018

Selena Gomez' meest recente bevestigde relatie zou haar derde verzoening met Justin Bieber moeten zijn van oktober 2017 tot maart 2018. Deze keer duurde de verzoening zes maanden. De eerste keer dat ze samen werden gezien, waren ze aan het ontbijten en gingen ze ook naar de kerk!

Helaas implodeerde het tussen hen en bracht ze een paar hartverscheurende liedjes over hem uit terwijl hij snel trouwde met het jonge model Hailey Baldwin. Er is waarschijnlijk geen hoop voor Justin Bieber en Selena Gomez om ooit met elkaar te verzoenen, zelfs als ze allebei in de toekomst weer single zouden worden.

Aanbevolen: