10 inspirerende berichten van Ariana Grande die je moet zien

Inhoudsopgave:

10 inspirerende berichten van Ariana Grande die je moet zien
10 inspirerende berichten van Ariana Grande die je moet zien
Anonim

Tijdens een 2020 vol catastrofes is de muziek van Ariana Grande een oase in de woestijn. Ze heeft tijdens de quarantaine een aantal nieuwe nummers uitgebracht en ze heeft de dagen van haar fans opgefleurd. De nieuwe releases omvatten Rain On Me, een samenwerking met Lady Gaga, en Stuck With U, een nummer dat ze schreef met Justin Bieber.

Maar afgezien van het maken van geweldige muziek, wat doet de zangeres in haar dagelijks leven? Ze heeft meer dan 196 miljoen volgers die ze op Instagram op de hoogte houdt, maar ze post niet alleen mooie selfies. Dit zijn de tien meest inspirerende Instagram-berichten van Ariana Grande die elke fan moet zien.

10 Quarantaine Advies

Een paar maanden geleden, aan het begin van de lockdown en toen de onzekerheid ondraaglijk was, plaatste Ariana deze prachtige foto van haar honden die er schattig uitzagen, een van hen zelfs gewikkeld in een deken. De post was bedoeld om haar volgers een kalm bericht te sturen en hen het gevoel te geven dat ze niet alleen zijn. Ze vroeg haar fans wat ze hadden uitgespookt en stuurde liefde naar hen.

"wat je ook maar een gezond gevoel geeft terwijl je jezelf en anderen isoleert en jezelf en anderen veilig houdt. wees geduldig ", luidt het bericht.

9 Zegevierend

Victorious was een zeer belangrijke mijlpaal in Ariana's carrière en een zeer belangrijk deel van haar leven. Het is niet meer dan normaal dat ze emotioneel wordt als ze daarover praat. Dit jaar markeert de tiende verjaardag van de show en Ariana besloot dat hoofdstuk van haar jeugd te eren door een paar foto's te plaatsen en haar gevoelens erover te delen.

Ze schreef: "bedankt @danwarp en mijn castmates voor enkele van de meest speciale jaren van mijn leven en voor het brengen van ons allemaal in elkaars leven. gelukkige verjaardag!"

8 Gezellig concert

Concerten worden uiteraard uitgesteld tot wie weet wanneer, maar muzikanten blijven daardoor creatief bezig. Ariana tenminste niet. Nog niet zo lang geleden besloot ze haar fans te verrassen door een kort virtueel concert te geven, samen met haar producer Tommy Brown. Het is altijd leuk om te zien dat artiesten aan hun fans denken en hun best doen om ze op te vrolijken. Dit gebaar van haar is inspirerend en hopelijk zullen meer muzikanten hetzelfde doen.

"Tommy n ik stuur je wat virtuele liefde," zei ze. "Ik hoop dat jullie allemaal veilig, gezond, gezond en zo creatief mogelijk blijven."

7 Vast met U

Zoals veel mensen weten, heeft Ariana niet zo lang geleden een nummer uitgebracht met Justin Bieber. Dit nummer, Stuck With U, was zoals verwacht een commercieel succes. Daarom is het zo ongelooflijk om te horen dat geen van beide artiesten geld zal inhouden voor die nummer 1-hit.

Zoals op de foto van het bericht staat, gaat de winst van het lied naar "subsidies en beurzen voor kinderen van eerstehulpverleners die getroffen zijn door Covid-19, in samenwerking met de kinderstichting van eerstehulpverleners."

6 Regen op mij

Toen Ariana Rain On Me met Lady Gaga uitbracht, verloor iedereen zijn verstand. Eerder dit jaar bracht Gaga haar nieuwe album uit, Chromatica, en Ariana vond het geweldig, dus het was een genoegen voor haar om aan dit nummer mee te werken.

"op een keer ….. ontmoette ik een vrouw die pijn op dezelfde manier kende als ik… die net zoveel huilde als ik, net zoveel wijn dronk als ik, net zoveel pasta at als ik, en wie hart was groter dan haar hele lichaam. ze voelde meteen als een zus voor mij."

5 Black Lives Matter

Dit bericht was een van de meest inspirerende. Veel beroemdheden en publieke persoonlijkheden hebben het Black Lives Matter-probleem aangepakt, omdat zij degenen zijn die meer mensen kunnen bereiken. Ariana was een van hen. Dit bericht gaat over white privilege en spoort haar fans aan om de meerdere petities te ondertekenen die op sociale media rondgaan.

"Onze zwarte vrienden hebben ons nodig om te verschijnen en om beter te zijn en om vocaal te zijn. nu meer dan ooit. online. offline nog meer. dit is meer dan een bericht. we moeten opdagen. werk dat gedaan moet worden en het is absoluut aan ons om het te doen. blacklivesmatter"

4 Juneteenth

Ariana bevestigt haar betrokkenheid bij de Black Lives Matter-beweging en deelde ongeveer een maand geleden een video over Juneteenth. In haar post liet ze een link achter naar een petitie om van Juneteenth een nationale feestdag te maken. Fans kunnen ook iets leren over deze campagne.

"Hallo, ik ben Opal Lee uit Fort Worth, TX en ik ben 93 jaar oud. Ik wil dat Juneteenth wordt erkend als een nationale feestdag, zoals Flag Day", leest de website. "Ik ben een campagne gestart om naar Washington, DC 2016 te lopen, en heb deze deze zomer van 2019 opnieuw gelanceerd om mensen bewust te maken van het feit dat dit meer is dan een idee en dat er in het hele land steun voor is."

3 Vaderdag

Dit bericht is hartverwarmend. Op Vaderdag plaatste Ariana een foto van haar vader in een museum. Het is altijd leuk voor fans om te zien dat hun helden mensen om zich heen hebben die van hen houden en om te weten dat ze hen waarderen.

De post luidde: "bedankt voor het maken van zoveel reizen om me te zien als ik onderweg ben en gewoon een knuffel nodig heb. bedankt dat je altijd weet wat je moet zeggen en me aan het lachen maakt op facetime, om alleen te communiceren via "best in show" citaten soms en omdat ik zo'n licht in mijn leven ben. fijne vaderdag!!!!!"

2 Stemmen

Het is zeker inspirerend om te zien hoe Ariana politieke participatie onder haar fans promoot. Het is belangrijk, vooral voor jonge mensen, om te weten dat het essentieel is dat ze geïnformeerd worden en een kans krijgen om te beslissen over de toekomst van hun land.

Ariana plaatste een foto om mensen eraan te herinneren zich te registreren om te stemmen, en om de boodschap te verspreiden, zodat meer mensen hetzelfde zouden kunnen doen. Ze stuurde mensen ook naar haar bio, waar ze een link konden vinden om zich te registreren als ze niet wisten hoe ze het moesten doen.

1 Ari & Victoria

Ariana heeft vele malen samengewerkt met zangeres en songwriter Victoria Monét. Victoria schreef mee aan de nummers Be Alright, Let Me Love You, Thank U, Next en 7 Rings, en werd genomineerd voor twee Grammy's, voor plaat en album van het jaar. Ze brachten ook het nummer uit waar Ariana het over heeft in haar post, Monopoly.

Ze verwijst naar Victoria en het nummer als "een van mijn favoriete nummers met een van mijn favoriete mensen." Op de verjaardag van dat geweldige nummer is het leuk om te zien dat Ariana haar waardering toont voor haar vrienden en medemuzikanten.

Aanbevolen: