The Kissing Booth's Joey King & 9 andere sterren die met een ex moesten werken

Inhoudsopgave:

The Kissing Booth's Joey King & 9 andere sterren die met een ex moesten werken
The Kissing Booth's Joey King & 9 andere sterren die met een ex moesten werken
Anonim

Uit elkaar gaan is nooit iets gemakkelijks, maar als je een acteur bent, moet je twee keer nadenken over het daten met iemand die ook in de showbusiness zit. Joey King en Jacob Elordi zijn de sterren van The Kissing Booth-films, en ze moesten een paar spelen, zelfs nadat ze uit elkaar waren gegaan, en dat was natuurlijk de focus van de krantenkoppen.

Het voormalige koppel is niet de enige en veel sterren hebben het scherm moeten delen met een ex. Hoewel het voor de meesten misschien iets ongemakkelijks is, zijn anderen nog steeds goede vrienden en werken ze graag samen. Hier zijn er enkele.

10 Joey King en Jacob Elordi

Joey King en Jacob Elordi ontmoetten elkaar op de set tijdens het filmen van The Kissing Booth. Ze zien er schattig uit samen, en ze waren meer dan een jaar samen. Het zou prima zijn als ze niet opnieuw hoefden te werken in het vervolg van de film, en een koppel spelen met je ex zou misschien niet gemakkelijk zijn.

Joey King zei dat ze dankbaar is voor de relatie die ze hadden, maar dat ze nooit meer met een andere acteur zou uitgaan. Jacob Elordi lijkt er geen probleem mee te hebben en gaat uit met Zendaya, die het scherm met hem deelde in Euphoria.

9 Amanda Seyfried en Dominic Cooper

Amanda Seyfried en Dominic Cooper ontmoetten elkaar tijdens het filmen van Mama Mia! In 2007. Ze begonnen te daten in 2008 en waren drie jaar samen. Hoewel hun relatie in het echte leven niet werkte, moesten beiden elkaar weer ontmoeten en man en vrouw spelen in Mamma Mia! Hier gaan we weer.

Nadat ze uit elkaar gingen, zei Seyfried dat ze er kapot van was en dat het moeilijk was om zichzelf weer te openen. Maar het lijkt erop dat het nu goed gaat. Ze is getrouwd met acteur Thomas Sadoski en ze hebben samen een kind. Cooper zegt dat het leuk was om weer tijd met haar door te brengen en dat ze nog steeds vrienden zijn. "Ze is een vriend", zei hij. "Het zou altijd goed komen. Je moet gewoon delicaat zijn met die situaties."

8 Ian Somerhalder en Nina Dobrev

Ian Somerhalder en Niva Dobrev werden verliefd tijdens het filmen van The Vampire Diaries. Ze gingen uit elkaar in 2013, maar ze moesten een van de meest geliefde koppels in de show blijven spelen. Ze maakten er grapjes over tijdens de People's Choice Awards en zeiden dat het geweldig was dat de dingen niet ongemakkelijk voor hen waren. "Nou, het is maar goed dat we chemie hebben," zei Dobrev.

Het voormalige koppel bleef goede vrienden en Dobrev kan ook goed opschieten met de vrouw van Somerhalder, Nikki Reed. Toen iemand vroeg of ze het niet vreemd vond, had ze het meest schattige antwoord: "Ik denk dat ze een prachtige baby hebben en ze zijn gelukkig en ik ook", zei Dobrev."Wat is daar erg aan? Ik zie daar geen probleem in."

7 Jennifer Lawrence en Nicholas Hoult

Jennifer Lawrence en Nicholas Hoult hadden bijna vijf jaar een knipperlichtrelatie. Ze ontmoetten elkaar in een test voor X-Men: First Class in 2010. Ze gingen uit elkaar in 2013, maar ze moesten het scherm delen in X-Men: Days of Future Past en andere films van de franchise.

Hoewel ze goed met elkaar overweg konden, bracht hun breuk ertoe dat Lawrence veel vragen had. "Ik had ook vijf jaar een relatie met iemand en we gingen uit elkaar rond dezelfde tijd dat ik de films inpakte", bekende ze tijdens een interview met Diane Sawyer. "24 zijn was dit hele jaar van: 'Wie ben ik zonder deze films? Wie ben ik zonder deze man?'"

6 Diane Keaton en Al Pacino

Veel mensen negeren het feit dat Al Pacino en Diane Keaton een liefdesverhaal hadden dat tientallen jaren duurde. Ze ontmoetten elkaar in 1972 terwijl ze The Godfather speelden, waar ze man en vrouw waren. Keaton was vanaf de eerste dag verliefd op hem, en ze praat er nog steeds liefdevol over: "Ik was gek op hem. Charmant, hilarisch, een non-stop prater. Er was een aspect van hem dat leek op een verloren wees, zoals dit soort van gekke idiot savant. En oh, prachtig!"

De romance begon toen ze The Godfather II aan het filmen waren. Ze gingen uit elkaar voor de laatste film van de trilogie toen Keaton hem een huwelijksultimatum gaf. Ze zijn echter nog steeds goede vrienden en praten altijd over elkaar.

5 Michael C. Hall en Jennifer Carpenter

Michael C. Hall en Jennifer Carpenter werden verliefd tijdens het filmen van Dexter, waar ze broer en zus speelden. Het stel stapte in 2008 in het huwelijksbootje en besloot in 2010 te scheiden. Een jaar later werd de scheiding rond en moesten ze elkaar tijdens het proces elke dag op de set zien.

Het zou voor niemand gemakkelijk zijn. Jennifer Carpenter huilde ooit toen ze erover sprak en zei hoe raar het was om het met vreemden te delen. Tot 2013, toen de show eindigde, zochten pers en fans naar tekenen dat ze het niet fijn vonden om samen te werken.

4 Justin Timberlake en Cameron Diaz

Justin Timberlake en Cameron Diaz waren ooit een van de beroemdste koppels in de showbusiness. Het paar ging vijf jaar uit en ze bleven in der minne na hun breuk. In 2011 moesten ze het scherm delen op Bad Teacher, waar ze een affaire hebben en een aantal hete scènes.

Diaz had geen problemen om met Timberlake samen te werken en begreep nooit waarom mensen zich er zo druk over maakten. "We zijn volwassenen. Natuurlijk kunnen we samenwerken. Het is drie jaar geleden dat we uit elkaar zijn gegaan. Het is allemaal voorbij… We zijn vrienden", zei ze.

3 Naomi Watts en Liev Schreiber

Naomi Watts en Liev Schreiber waren 11 jaar samen. Ze waren allebei erg discreet tijdens hun relatie, en iedereen was verrast toen ze aankondigden dat ze geen koppel meer waren. Maar ze hebben nog steeds een hechte band, en ze bewonderen elkaar veel als professionals, en daarom kwamen ze overeen om samen te werken in de film Chuck.

Schreiber zei dat werken met zijn ex-vrouw een traktatie was. "Ik herinner me de eerste dag dat ze uit de trailer kwam in de luipaardprint met de nepborsten en het haar", vertelde hij aan People. "Ze ging er gewoon voor. Ik wist gewoon dat het leuk zou worden."

2 Kaley Cuoco en Johnny Galecki

Kaley Cuoco en Johnny Galecki ontmoetten elkaar tijdens het filmen van The Big Bang Theory, en ze hadden vanaf het eerste moment een speciale band. Ze hadden een geheime relatie van 2009 tot 200117, en het publiek kwam er pas achter toen ze uit elkaar gingen. Iedereen was verrast. "Het was zo'n groot deel van mijn leven en niemand wist ervan", zei Cuoco. "Het was een geweldige relatie, maar we spraken er nooit een woord over en gingen nooit ergens samen naartoe."

Beiden gingen verder en trouwden met andere mensen, maar hun vriendschap bleef sterk. Ze hadden jarenlang geen problemen met het spelen van een paar en hebben nog steeds veel interactie op sociale media.

1 Kristen Stewart en Robert Pattinson

Kristen Stewart en Robert Pattinson waren een van de beroemdste koppels van het afgelopen decennium. Ze raakten betrokken bij het filmen van de Twilight-films en gingen uit elkaar nadat Stewart in 2012 betrapt was op vreemdgaan met regisseur Rupert Sanders. om de laatste Twilight-film in hetzelfde jaar te promoten.

Aanbevolen: