10 beroemdheden die $ 1 miljoen verdienden met een aflevering op tv

Inhoudsopgave:

10 beroemdheden die $ 1 miljoen verdienden met een aflevering op tv
10 beroemdheden die $ 1 miljoen verdienden met een aflevering op tv
Anonim

Er zijn niet veel sterren die $ 1 miljoen per aflevering verdienen, maar als ze dat doen, is het echt. Door een acteur of actrice $1 miljoen per aflevering te garanderen, erkent u dat ze een echte hit in handen hebben en dat die op het punt staat van de grond te komen.

Voor sommige sterren vond die betaaldag van $ 1 miljoen pas later in het seizoen plaats, terwijl anderen voor dat bedrag deelnamen aan shows. Ongeacht hoe het gebeurde, deze 10 celebs scoren $ 1 miljoen per aflevering van een hitshow waar ze in waren (of blijven).

10 Reese Witherspoon: The Morning Show en Little Fires Everywhere

Reese Witherspoon verdient niet alleen $ 1 miljoen per aflevering voor één show, ze maakt het voor drie shows. Volgens Business Insider haalde Witherspoon maar liefst $ 1 miljoen binnen voor The Morning Show op Apple (die ze schittert naast Jennifer Aniston en Steve Carell die ook op deze lijst staan) en $ 1 miljoen voor Big Little Lies. Ze brengt ook $ 1,1 miljoen per aflevering mee voor Hulu's Little Fires Everywhere.

Met The Morning Show met 10 afleveringen in het eerste seizoen, is dat $ 10 miljoen voor een serie - en dat is nog maar het eerste seizoen! Het is niet bekend of Little Fires Everywhere een tweede seizoen krijgt, maar ze verdiende ook $ 8,8 miljoen aan dat project.

9 Nicole Kidman: Little Big Lies & Nine Perfect Strangers

Nicole Kidman is een andere actrice die $ 1 miljoen per aflevering heeft gekregen om haar talent te delen. Vanity Fair merkte op dat Kidman $ 1 miljoen krijgt betaald voor haar tijd op Hulu's Big Little Lies.

Er zijn momenteel twee seizoenen van de show met zeven afleveringen in elk seizoen, wat Kidman $ 14 miljoen oplevert voor één tv-show. Maar dat is niet alles. Ze neemt ook $1 miljoen mee naar huis voor haar aanstaande show op Hulu genaamd Nine Perfect Strangers !

8 Charlie Sheen: Two And A Half Men

Na zeven seizoenen in de hitshow Two and a Half Men verliet Sheen de serie na een meningsverschil over zijn salaris. Het is niet bekend wat Sheen aan het begin van Two and a Half Men heeft betaald, maar in seizoen zeven verdiende hij $ 1,8 miljoen per aflevering!

Het zevende seizoen heeft alleen al 22 afleveringen, waarmee zijn salaris het hoogste in de tv-geschiedenis is. Tegen het einde van het zevende seizoen stopte Sheen nadat hem werd gevraagd om een loonsverlaging. In plaats van $ 1,8 miljoen te verdienen, kreeg hij $ 1 miljoen aangeboden. Hij wees het af en zei nogal onsmakelijke dingen over de maker van de show voordat hij naar de afkickkliniek ging.

7 Kerry Washington: overal kleine brandjes

Het was niet alleen Reese Witherspoon die Little Fires Everywhere achterliet met een salaris van $8 miljoen, net als actrice Kerry Washington!

Washington was een hoofdpersonage in de serie en bleek een belangrijke rol te spelen in de verhaallijn. Het verdienen van $ 1 miljoen per aflevering was een enorme loonsverhoging nadat ze $ 250.000 per aflevering had betaald voor haar serie Scandal.

6 De cast van vrienden

Gedurende 10 seizoenen veroverden Friends de harten van mensen. Het waren niet alleen de hilarische verhaallijnen waar mensen niet vanaf konden kijken, het was de geweldige cast en hoe goed ze met elkaar konden opschieten. Het ensemble voor Vrienden werd vrienden.

Er wordt gezegd dat de kerngroep in seizoen drie $ 75.000 per aflevering kreeg. In seizoen zes had de groep een grote loonsverhoging en verdiende $ 750.000 per aflevering. En tot slot, in seizoen negen en 10, kreeg elk lid $ 1 miljoen per aflevering.

5 Steve Carell: Space Force

Met The Office dat negen ongelooflijke seizoenen beslaat en een cult-aanhang groeit, zouden fans niet verbaasd zijn geweest als Steve Carell $ 1 miljoen per aflevering verdiende voor het vertolken van Michael Scott.

Style Caster zegt echter dat Carell begin jaren 2000 ongeveer $ 175.000 per aflevering verdiende. Waar Carell groot werd, was met zijn Netflix-serie Space Force. Hij nam $ 1 miljoen per aflevering mee naar huis voor 10 afleveringen in het eerste seizoen van de serie. Over een loonsverhoging gesproken!

4 De cast van The Big Bang Theory

The Big Bang Theory is een andere sitcom die veel geld en gelach opleverde. De populaire show duurde 12 seizoenen en bracht de acteurs en actrices naar het sterrendom. In 2017 verdienden de vijf originele sterren, Jim Parsons, Kaley Cuoco, Johnny Galecki, Simon Helberg en Kunal Nayyar, allemaal $1 miljoen per aflevering.

Toen Melissa Rauch en Mayim Bialik (Bernadette en Amy) vaste klanten van de serie werden, namen de vijf oorspronkelijke leden echter $ 100.000 aan loonsverlagingen, zodat Rauch en Bialik een hoger salaris konden krijgen.

3 Jerry Seinfeld: Seinfeld

Het is gemakkelijk in te zien waarom een ster als Jerry Seinfeld $ 1 miljoen per aflevering zou krijgen voor zijn eigen show. De hele show draaide om hem. Seinfeld liep negen seizoenen en verdiende Jerry aan het einde van de serie $ 1 miljoen per aflevering. Voordat Friends kwam, brak de grote betaaldag van Jerry Seinfeld 'records', volgens Celebrity Net Worth.

Er wordt gezegd dat Jerry zelfs $ 5 miljoen per aflevering kreeg aangeboden om nog maar één seizoen van Seinfeld te doen, maar hij wees het af.

2 Norman Reedus: The Walking Dead

The Walking Dead ging in première in 2010 en gaat vandaag de dag nog steeds door. De post-apocalyptische tv-serie op AMC laat een handvol overlevenden zien en hoe ze proberen te overleven tegen moordende zombies. Norman Reedus speelt jager Daryl Dixon.

Reedus is cruciaal geweest voor het succes van de show en is een langdurig personage in de serie geweest. De laatste tijd kreeg Reedus een loonsverhoging van $ 1 miljoen per aflevering, wat iconisch is omdat The Walking Dead zoveel afleveringen heeft. Seizoen 10 alleen al heeft 16 afleveringen!

1 Kelsey Grammer: Fraiser

Fraiser is een andere iconische tv-show die 11 seizoenen duurde en van Kelsey Grammer een nog grotere ster maakte dan hij al was. De tv-show uit de jaren 90 leverde Grammer $ 1,6 miljoen per aflevering op! Voor Charlie Sheen en Ray Romano (Everyone Loves Raymond) was Grammer de best betaalde acteur op tv.

Tot op de dag van vandaag verwijzen Grammar-fans nog steeds naar zijn tijd op Frasier, ongeacht aan hoeveel andere projecten hij heeft gewerkt.

Aanbevolen: