10 dingen die we hebben geleerd van Jennifer Aniston & Lisa Kudrow's recente onthullende interview

Inhoudsopgave:

10 dingen die we hebben geleerd van Jennifer Aniston & Lisa Kudrow's recente onthullende interview
10 dingen die we hebben geleerd van Jennifer Aniston & Lisa Kudrow's recente onthullende interview
Anonim

Stel je twee van onze favoriete 'Vrienden' voor die op de geliefde, kenmerkende bank in het midden van Central Perk zitten en een gesprek voeren na een lange tijd van elkaar gescheiden te zijn geweest. De warmte is duidelijk als deze twee mooie dames elkaar ontmoeten voor een praatje en bijpraten alsof er geen tijd is verstreken. In werkelijkheid waren er echter meer dan twee decennia verstreken sinds deze oude vrienden elkaar voor het eerst ontmoetten en hechtten, waardoor een duidelijke levenslange vriendschap ontstond.

Jennifer Aniston en Lisa Kudrow gaven fans al deze gevoelens en meer toen ze herenigd werden voor een recent Actors On Actors-interview; dit is wat ze hebben onthuld!

10 De liefde van 'vrienden' is sterk

Afbeelding
Afbeelding

Het is meer dan vijftien jaar geleden dat de cast van Friends hun laatste buiging maakte op het podium na het filmen van de finale van de serie, maar fans kunnen er zeker van zijn dat de tijd Jennifer en Lisa's liefde voor de geliefde show die de vrienden maakte niet heeft getemperd beroemd!

Lisa en Jennifer zijn allebei nog steeds dol op Friends. Jennifer onthulde dat ze opgewonden was om bloopers op internet te ontdekken terwijl ze rondhing met de derde Friends-dame, Courteney Cox. Lisa zegt dat ze hoopt dat de cast ze op een dag samen zal zien!

9 Degene met de magische tafel Lees

Afbeelding
Afbeelding

Lisa en 'Jen' lachten nostalgisch over de begindagen van hun vriendschap en het begin van het maken van een televisieshow die uiteindelijk niet alleen de televisiegeschiedenis zou bepalen, maar ook hun leven voor altijd zou veranderen!

Jennifer nam fans mee terug naar het begin van de jaren '90 toen ze onthulde dat de herinnering aan de eerste Friends-tafellezing duidelijk voor haar blijft; ze herinnert zich precies wat elk castlid droeg, zelfs tot aan Lisa's kapsel op dat moment. Lisa's outfit had eigenzinnige door Phoebe goedgekeurde elementen!

8 Lisa en Jen houden van een zekere Steve

Afbeelding
Afbeelding

De kring van beroemde vrienden van Lisa en Jen reikt verder dan de cast van Friends en bevat een aantal beroemde gezichten! Een van hun wederzijdse vrienden waar ze graag de lof over zingen, is een bekende acteur die een beroemde grappige man is die ook in staat is om ongelooflijk serieuze optredens op het scherm te leveren.

Steve Carrell heeft dit jaar het scherm gedeeld met zowel Lisa als Jennifer; Lisa in de Netflix-serie Space Force en Jennifer's recente succesvolle hit op AppleTV, The Morning Show. Beide dames houden van Steve Carrell!

7 Acteren kan louterend zijn voor Jen

Afbeelding
Afbeelding

Jen's meest recente succes op het kleine scherm pakt de ongelooflijk snelle en steeds veranderende industrie van talkshows in het ochtendnieuws aan. The Morning Show kijkt naar de moeilijke kaarten die veel vrouwen krijgen in een grotendeels door mannen gedomineerde industrie.

Vrouwen hebben decennialang moeten vechten voor gelijkheid in de entertainmentindustrie, waarbij ze zowel voor als achter de camera moesten strijden voor gelijke rechten; de mate van hoeveel aan het licht kwam dankzij de MeToo-beweging, waarop veel van The Morning Show is geïnspireerd.

6 Geen achter-de-schermen bashen voor deze toppen

Afbeelding
Afbeelding

Als vrouwen samen een ruimte delen, kan er een vals idee zijn dat ze automatisch met elkaar concurreren om in het middelpunt van de schijnwerpers te staan en altijd vol vijandigheid en wrok jegens elkaar zijn. Als je op zoek bent naar een gerecht achter de schermen met details over een meisje-op-meisje kattigheid tussen Jen en Lisa, dan kom je niet ver; de twee, evenals Courteney Cox, hebben altijd van elkaar gehouden.

Jen onthulde in het interview dat ze zichzelf afschermt van elk gedrag dat lijkt op negatieve concurrentie-energie.

5 Zelfs schermveteranen voelen zich bang

Afbeelding
Afbeelding

Lisa Kudrow wordt misschien herinnerd voor het spelen van enkele van de coolste vrouwelijke personages van de jaren negentig en heeft bewezen een ongelooflijke uithoudingsvermogen op het scherm te hebben, maar ze is er altijd in geslaagd nederig te blijven.

Toen ze op de set was, gaf Lisa toe dat ze zich soms niet op haar gemak voelde; Ze onthulde in het Actors On Actors-interview dat ze de behoefte voelt om 'toestemming te vragen' voordat ze haar rol speelt, omdat ze de maker van het personage in gedachten wil houden, zodat ze trouw kan blijven aan hun oorspronkelijke visie.

4 Lisa is Jens ultieme cheerleader

Afbeelding
Afbeelding

Friends-fans kunnen zien dat het overduidelijk is dat Rachel Green altijd dol was op haar eigenzinnige vriendin Phoebe Buffay; de liefde tussen de vrouwen die deze iconische personages tot leven brachten was niet alleen aanwezig, maar ook duidelijk, net als de liefde die hun personages deelden.

Lisa's steun voor haar oude vriend is niet beperkt tot haar liefde buiten het scherm; ze vindt het geweldig om Jens optredens op het scherm te ondersteunen. Ze maakt overduidelijk hoeveel ze geniet van Jen's optreden in The Morning Show, waardoor Jen bijna in tranen uitbarst!

3 Jen en Lisa zijn cool met verbintenisproblemen

Afbeelding
Afbeelding

Lisa en Jen's Actors On Actors-chat is niet beperkt tot de meiden die hun respectieve werk in het heden prijzen; er is veel achter-de-schermen-schotel over Vrienden, in overvloed!

Als het onmogelijk lijkt om Jen van Rachel Green te scheiden of Lisa van Phoebe Buffay te scheiden, maak je geen zorgen; het duo begrijpt het. Ze waren het er onderling over eens dat ze een "toewijdingsprobleem" voelden als het gaat om de hoofdrol in tv-shows; ze zijn zich allebei bewust van hoe speciaal Friends altijd was, en zijn een beetje voorzichtig met het overschrijden van de erfenis ervan.

2 Lisa is een ontwikkelingsdiva

Afbeelding
Afbeelding

Het Actors On Actors-interview van Lisa en Jen zorgt ervoor dat kijkers weten dat zowel Jen als Lisa zoveel meer zijn dan hun iconische Friends-rollen! Jen gaat verder met het benadrukken van Lisa's talent dat ze achter de schermen brengt; Lisa heeft producer- en ontwikkelaarscredits op haar lange cv!

Het verhelderende interview belicht Lisa's HBO-serie The Comeback, die ze ontwikkelde met haar zakenpartner Dan Bucatinsky. Lisa werkt al meer dan vijftien jaar met Dan samen. Het duo deelt ook samen een productiebedrijf genaamd Is Or Isn't Entertainment.

1 Lisa voelt zich niet 'floopy' over de toekomst

Afbeelding
Afbeelding

Om liefdevol te lenen van een van Phoebe Buffay's meest memorabele regels, voelt de vrouw die haar tot leven heeft gebracht niet 'floopy' over de toekomst!

Jen en Lisa lachten om een van Lisa's post-Friends-projecten genaamd Web Therapy; de serie werd ongelooflijk innovatief op een manier die ze zich niet kon voorstellen toen ze werd gemaakt, in de huidige tijd. Met de spil naar sociaal afstandelijke digitale communicatie die onze samenleving heeft moeten nemen, is het uitgangspunt voor webtherapie voor velen een realiteit geworden!

Aanbevolen: