Top 10 Sitcom-koppels van de afgelopen 20 jaar

Inhoudsopgave:

Top 10 Sitcom-koppels van de afgelopen 20 jaar
Top 10 Sitcom-koppels van de afgelopen 20 jaar
Anonim

Hoewel liefde in sitcoms misschien niet zo flitsend en dramatisch is als in drama-tv-shows, is liefde in sitcoms nog steeds belangrijk. In feite spelen liefdesverhalen een cruciale rol in het succes en de levensduur van sitcoms in de ether. Liefde creëert niet alleen chaos, maar het geeft kijkers ook een reden om te blijven afstemmen om te zien of hun favoriete koppel het 'eindspel' is of dat ze uit elkaar gaan.

De afgelopen 20 jaar hebben ons behoorlijk hilarische, baanbrekende en sympathieke sitcoms opgeleverd om te bingewatchen. Daarmee kwamen enkele van de meest iconische sitcom-paren aller tijden.

10 Ben & Leslie - Parken en recreatie

Afbeelding
Afbeelding

Laten we eerlijk zijn Parks and Recreation waren de eerste twee seizoenen op zijn best middelmatig. Sterker nog, het kreeg bijna niet eens een tweede seizoen. Gelukkig kwamen de zaken op gang toen Ben Wyatt naar Pawnee verhuisde.

De introductie van Ben voegde niet alleen conflicten toe aan de serie, maar het gaf Leslie ook een liefdesbelang dat fans eigenlijk wilden dat ze zou eindigen. Van het verbergen van hun relatie tot het houden van een geïmproviseerde bruiloft, Ben en Leslie waren chaotisch en roekeloos, maar ze deden het allemaal in naam van de liefde.

9 David & Patrick - Schitt's Creek

Afbeelding
Afbeelding

Het grootste deel van de televisiegeschiedenis is er geen representatie van LGTBQ+-relaties geweest. Dat was niet goed voor de makers van Schitt's Creek en dus wilden ze LGBTQ+-kijkers een gezonde en liefdevolle relatie geven om te verafgoden.

David en Patrick zijn tegenpolen als het om zowat alles gaat. David houdt van drama en de fijnere dingen in het leven, terwijl Patrick meer ontspannen en eenvoudig is. En toch laten deze twee het op de een of andere manier werken omdat ze ronduit verliefd op elkaar zijn. David en Patrick maken elkaar betere mensen door gewoon bij elkaar te zijn.

8 Bob & Linda - Bob's Burgers

Afbeelding
Afbeelding

Als het gaat om geanimeerde sitcom-paren, is de man op zijn best een mafkees en in het slechtste geval een vrouwenhater, terwijl de vrouw wordt overgelaten aan de zorg voor de kinderen en het huis. Bob's Burgers koos ervoor het tegenovergestelde te doen en creëerde een getrouwd stel dat doet denken aan de realiteit.

Natuurlijk, Bob en Linda zijn misschien niet perfect, maar ze houden van elkaar, wat er ook gebeurt. Linda helpt Bob in het restaurant en op zijn beurt helpt Bob Linda met de kinderen. Ze zijn het perfecte voorbeeld van hoe een gelijkwaardige en liefdevolle relatie eruit zou moeten zien.

7 Jim & Pam - Het kantoor

Afbeelding
Afbeelding

Gedurende verschillende seizoenen stemden fans van The Office week na week af om te zien of dit eindelijk de week zou worden waarin Jim en Pam hun gevoelens voor elkaar toegaven. Meestal waren ze teleurgesteld totdat ze dat niet waren!

Jim en Pam hebben veel meegemaakt, van verlovingen met andere mensen, relaties en langeafstandsrelaties, maar één ding dat altijd constant bleef, was hun liefde voor elkaar. Niet iedereen kan werken met de persoon met wie ze aan het daten zijn/trouwen, maar Jim en Pam laten het eruit zien als een droom die uitkomt.

6 Dre & Rainbow - Zwartachtig

Afbeelding
Afbeelding

ABC is de thuisbasis van verschillende sitcoms die draaien om familie en hoewel ze geweldig zijn, spant Blackish echt de kroon als het gaat om het vertegenwoordigen van een positief stel. Dre en Rainbow Johnson zien het misschien niet altijd eensgezind, maar hun liefde voor elkaar is het enige dat telt.

In feite is hun relatie een van de meest realistische van elk sitcom-koppel. De relatie van Dre en Rainbow laat echt de hoogte- en dieptepunten zien die gepaard gaan met relaties. Van jubilea en het verwelkomen van nieuwe baby's tot ruzies en proefscheiding, deze twee bewijzen dat liefde rommelig is, maar het is het waard met de juiste persoon.

5 Jake & Amy - Brooklyn Nine-Nine

Afbeelding
Afbeelding

Jake Per alta en Amy Santiago uit Brooklyn Nine-Nine zijn nog zo'n "zullen ze, zullen ze niet"-paren. Aan het begin van de serie zijn het werkrivalen die proberen te bewijzen dat ze de beste detective in het 99e district zijn. Uiteindelijk ontwikkelt hun rivaliteit zich tot een vriendschap die vervolgens uitgroeit tot een relatie.

Jake en Amy zijn een van de beste koppels van de afgelopen 20 jaar, omdat ze er altijd voor elkaar zijn en elkaar in evenwicht houden.

4 Chandler & Monica - Vrienden

Afbeelding
Afbeelding

Terwijl iedereen er altijd over praat dat Ross en Rachel de ultieme relatie zijn op Friends, is de waarheid dat ze een ramp waren. In plaats daarvan was het echte iconische koppel Chandler en Monica.

Een van de redenen waarom Chandler en Monica de beste zijn, is omdat ze hun relatie geleidelijk hebben laten ontwikkelen. Ze waren jarenlang beste vrienden voordat ze samen in bed vielen in Londen tijdens Ross' tweede huwelijk. Hoewel het gewoon fysiek had kunnen blijven tussen de twee, realiseerden ze zich dat ze meer van elkaar hielden.

3 Jonah & Amy - Superstore

Afbeelding
Afbeelding

Jonah en Amy zijn een ander klassiek sitcompaar van de afgelopen 20 jaar. Amy is te zien in de NBC-sitcom Superstore en is de floormanager bij Cloud 9, terwijl Jonah een jonge nieuwe medewerker is.

Er zijn een miljoen redenen waarom deze twee niet samen zouden moeten zijn, zoals het feit dat Amy een man heeft en Jonah zijn leven niet heeft uitgevogeld, en toch, naarmate de serie vordert, kunnen fans niet anders dan stuur deze twee samen. Uiteindelijk bewijzen Jonah en Amy dat ze perfect voor elkaar zijn omdat ze elkaar onvoorwaardelijk steunen en van elkaar houden.

2 Corey & Topanga - Boy Meets World & Girl Meets World

Afbeelding
Afbeelding

Niet alleen waren Corey en Topanga het ideale koppel in de jaren 90 en vroege jaren 2000 in de ABC-sitcom Boy Meets World, maar de wereld werd eind 2010 opnieuw verliefd op hun relatie dankzij het origineel van Disney Channel serie Girl Meets World.

Corey mocht Topanga in het begin misschien niet leuk vinden, maar deze twee groeiden uit tot niet alleen beste vrienden, maar ook elkaars zielsverwanten. Ze maakten elkaar dag in dag uit betere mensen.

1 Schmidt & CeCe - New Girl

Afbeelding
Afbeelding

Fox' originele sitcom New Girl had veel relaties tijdens de zeven seizoenen durende run. Hoewel Nick en Jess misschien het belangrijkste koppel van de serie zijn, is Schmidt en CeCe het eigenlijke beste koppel in de serie.

Hoewel zijn echte Schmidt soms een beetje aanmatigend was, deed hij het echt allemaal uit liefde voor CeCe. Uiteindelijk kwam alles goed voor deze twee toen ze zich realiseerden dat ze echt bij elkaar hoorden. We vinden het ook geweldig dat Schmidt geïnteresseerd was in de cultuur van CeCe en er meer over wilde weten.

Aanbevolen: