Fans zeggen dat Cardi B & Britney Spears dit gemeen hebben

Inhoudsopgave:

Fans zeggen dat Cardi B & Britney Spears dit gemeen hebben
Fans zeggen dat Cardi B & Britney Spears dit gemeen hebben
Anonim

Ze beklommen elk de hitlijsten in heel verschillende tijdperken, en de een is misschien wel veel geliefder dan de ander - in ieder geval bij een bepaalde leeftijdsgroep. Maar sommigen zeggen dat Britney Spears en Cardi B één specifiek ding gemeen hebben.

In feite heeft elk van de dames hier in het verleden eerder over gesproken. Het kostte fans gewoon wat tijd om te zien dat ja, ze hebben allebei gelijk.

Cardi B en Britney Spears delen vergelijkbare meningen over muziek

Nu kunnen fans van hun zangeres beweren dat hun nummers enorm verschillen. Om te beginnen hebben ze elk carrière gemaakt in een apart genre. Maar als het gaat om hun filosofieën over hun muziek, vonden fans daar een overeenkomst tussen Britney en Cardi.

Hoewel Britney nu lijkt te suggereren dat ze stopt met muziek, sprak ze eerder in haar carrière uit wat ze wilde doen en waarom. In feite gaf ze ooit een interview waarin ze een bepaald nummer verdedigde dat ze had opgenomen. Maar waarom?

Hoewel veel van Britney's eerdere muziek als bubblegumpop werd beschouwd, kwam ze later in een aantal scherpere nummers terecht.

Een duidelijk misleidend artikel uit het 2001-tijdperk wees erop dat "Alsof haar pittige garderobe niet genoeg botste met haar beweerde brave persoonlijke leven, verdedigt Britney Spears nu haar gebruik van de occasionele minder-dan-onschuldige vloekwoord op haar aankomende album."

Hun klacht? Brit gebruikte twee nogal tamme vloekwoorden op haar album 'Britney'. Om eerlijk te zijn, dit was pre-'Gimme More', met een veel gedenkwaardiger krachtwoord in het openingsvers. Maar waren een paar vierletterige woorden echt zo verschrikkelijk?

Fans van Cardi's recentere hits denken van niet -- en ze vinden ook dat het niet de verantwoordelijkheid van de artiesten is om hun nummers voor het publiek te censureren. Of, toevallig, de kinderen van het publiek.

Cardi B heeft haar gebruik van X-rated woorden verdedigd tijdens het rappen

De journalist die de garderobe van Britney Spears uit 2001 'racy' noemde, wringt tegenwoordig waarschijnlijk de handen uit de mouwen. Maar andere journalisten hebben ook een velddag om een van Cardi's recente hits, 'WAP', uit elkaar te halen. Het nummer zette een onverwachte beroemdheid weer in de schijnwerpers, maar het maakte critici ook boos.

Het nummer kreeg veel kritiek -- en Cardi ook -- omdat het niet kindvriendelijk was. Maar fans wezen op een direct citaat van Cardi waarin ze letterlijk vroeg waarom het haar taak was om de kinderen van fans op te voeden. Dit was een reactie op critici die zeiden dat haar lied niet geschikt was voor kinderen, maar Cardi heeft nooit beweerd dat het dat wel was.

Fans bespraken dat dit hetzelfde scenario was waar Britney twintig jaar geleden mee te maken had. Maatschappij - en misschien alleen ouders? -- willen het werk van kunstenaars consumeren, maar ze willen het ook beoordelen en uit elkaar halen.

Maar zoals Cardi zei, en Britney heeft waarschijnlijk betrekking op -- "Stop met te verwachten dat beroemdheden je kinderen opvoeden."

Aanbevolen: