MCU': dit is hoeveel Vin Diesel verdiende door te zeggen 'I Am Groot

Inhoudsopgave:

MCU': dit is hoeveel Vin Diesel verdiende door te zeggen 'I Am Groot
MCU': dit is hoeveel Vin Diesel verdiende door te zeggen 'I Am Groot
Anonim

Het zijn drie woorden die acteur Vin Diesel keer op keer moest zeggen voor zijn rol als Groot in Guardians of the Galaxy van het Marvel Cinematic Universe. Het boompersonage kan alleen "Ik ben Groot" zeggen tegen het menselijk oor, maar andere personages, waaronder Rocket en Thor, kunnen begrijpen wat hij zegt en spreken 'Groot', de taal van zijn volk.

Voor gewone bioscoopbezoekers en fans van het MUC die de moedertaal niet spreken, horen ze alleen die drie woorden, elke keer weer. Ondanks de overtolligheid maakte het Vin Diesel een behoorlijk rijk man voor wat niet veel werk was!

Er is gemeld dat Vin Diesel, die vooral bekend is van zijn Fast & Furious-filmserie, miljoenen heeft gekregen voor Guardians of the Galaxy Vol.2, waarin hij de rol van baby Groot op zich neemt na de gebeurtenissen van Vol 1. Dat is veel geld om een megaster als Vin Diesel te betalen voor slechts drie simpele woorden, maar om Groots stem te krijgen, moesten Marvel en Disney uit elkaar gaan een aardige cent voor de acteur, die niet eens echt acteerde voor de rol, en alleen voice-overs deed.

Bijgewerkt op 28 september 2021, door Michael Chaar: Vin Diesel is geen onbekende op het grote scherm, en hoewel hij vooral bekend is door de rol van Dominic Toretto in zijn Furious-films kennen veel fans hem ook van zijn werk met het Marvel Cinematic Universe. Diesel stemde Groot in niet één, niet twee, maar vier Marvel-films. Hoewel zijn regels alleen uit "I am Groot" bestonden, kreeg Vin nog steeds maar liefst $ 54 miljoen uitbetaald, wat neerkomt op een salaris van $ 13 miljoen voor elke film waarvoor hij Groot insprak. Nou, blijkt dat Vin nu een live-action rol in de MCU in de gaten houdt, en hoewel details over welk personage en welke film onbekend blijven, zijn fans het helemaal eens met het idee.'Tot die tijd zal Vin verschijnen in de vierde Reddick-film, die in Australië zal worden opgenomen.

Diesel is de stem van alle groots

Groot in de MCU heeft als personage veel verschillende veranderingen ondergaan. Hij begon als volwassene in de eerste Guardians of the Galaxy-film, voordat hij zichzelf opofferde om de Guardians te helpen. Hij werd opnieuw geplant en tegen het einde van de film was hij baby Groot, en dat is hij in het tweede deel van de franchise. Door Avengers: Infinity War keert hij terug als tiener, en wordt vergezeld door de houding van een tiener, die fans tot een einde zagen komen in Avengers: Endgame.

Het is een enorme boog voor één personage omdat ze letterlijk de hele levenscyclus van het personage doorlopen. En al met al is het Vin Diesel die de stem van Groot geeft. Vin staat bekend om zijn diepe stem, maar volgens Entertainment Weekly is er weinig veranderd in het veranderen van zijn stem voor de rol van baby Groot.

“Heel weinig, heel weinig”, zegt Guardians-regisseur James Gunn. Ik bedoel, er is een kleine hoeveelheid verwerking die we doen op een paar van onze personages, maar het is heel weinig. Het is meestal alleen de stem van Vin. Hij kan, weet je, in een veel hoger register spreken dan hij normaal doet. Hij is eigenlijk een echte acteur die veel verschillende dingen kan doen. Ik zou hem graag wat moeilijkere rollen in zijn carrière zien spelen, want ik denk dat hij daar meer dan toe in staat is.'

Die drie woorden keer op keer opnemen

Het lijkt misschien een gemakkelijke betaaldag voor Vin Diesel om binnen te lopen en drie woorden te zeggen en weg te lopen, en daarbij een enorme betaaldag te verdienen. Maar Diesel legde uit dat die drie woorden allemaal een betekenis hebben en dat wanneer hij ze zegt, hij eigenlijk handelt. Volgens Comicbook.com moest Vin Diesel die woorden duizenden keren uitspreken om te proberen het karakter van Groot in de opname vast te leggen.

"Ik had echt geluk, want ik had een regisseur die bereid is te genieten en echt alle nuances van dit personage wilde vastleggen", zei Diesel."Wat we van Groot weten, is dat hij een houten strottenhoofd heeft, dus hoewel hij andere dingen zegt dan "Ik ben Groot", kunnen alle beginnende oren of iemand die zich niet bewust is van de nuances van zijn spraak horen: "Ik ben Groot." Het klinkt alsof hij gewoon zijn naam herha alt.”

De acteur verdiende naar verluidt maar liefst $ 13 miljoen per film waarin Groot verscheen. Hoewel het zeggen van "Ik ben Groot" misschien geen taak van $ 13 miljoen lijkt, is het duidelijk dat met de tijd die Vin nodig had om het onder de knie te krijgen de voice-over en natuurlijk, als Hollywood A-lister, is het geen verrassing dat Marvel zo'n fors salaris kon weggooien.

Vin Diesel sluit zich aan bij de MCU in live-action rol

Aangezien Vin Diesel van zichzelf een franchise houdt die zich uitstrekt tot meerdere films, vandaar zijn rol als Dominic Toretto in Fast & Furious, is het geen verrassing dat hij een live-action rol in het Marvel Cinematic Universe op het oog zou kunnen hebben. Volgens We Got This Covered kijkt Vin naar een rol binnen de MCU, en fans zouden dat niet erg vinden!

Hoewel het opnieuw opnemen van zijn rol als Groot iets is waar fans meteen aan denken, heeft Vin misschien zijn zinnen gezet op een nieuwe rol! Hoewel de details vaag blijven over wie hij kan spelen en in welke film, is het duidelijk dat hij een mooie aanvulling zou zijn op de toch al getalenteerde reeks Marvel-acteurs die enkele van onze favoriete personages tot leven hebben gebracht op het scherm.

Tot die tijd zal Vin de hoofdrol spelen in de aankomende Riddick 4-film, waarmee hij eerder deze week fans plaagde. De ster plaatste een shirtloze foto van zichzelf in karakter, waardoor fans steeds enthousiaster werden voor de première, die hopelijk in 2022 zal plaatsvinden.

Aanbevolen: