Wie zijn de kinderen van Alec Baldwin?

Inhoudsopgave:

Wie zijn de kinderen van Alec Baldwin?
Wie zijn de kinderen van Alec Baldwin?
Anonim

Acteur Alec Baldwin en zijn vrouw Hilaria hebben onlangs aangekondigd dat ze hun zevende kind verwachten.

Dit zou het 8e kind voor de acteur betekenen. Baldwin had zijn eerste kind, Ierland, uit een eerder huwelijk met Kim Basinger, de twee waren getrouwd tussen 1993 en 2002. Na een bijzonder rommelige scheiding ontmoette Baldwin Hilaria in 2011 en de twee hebben sindsdien hun gezin laten groeien.

Het stel was onlangs allebei in het nieuws. Alec Baldwin was betrokken bij de tragische schietpartij op de set "Rust". Baldwin vuurde wat hij dacht dat een proppistool was, het ongeluk doodde cameraman Halyna Hutchins. Hilaria kwam onlangs onder vuur te liggen voor het mogelijk verfraaien van haar Spaanse afkomst.

De nieuwste aanwinst van de Baldwins

De aankondiging kwam van Hilaria's instagram waar ze zei: "We waren er vrij zeker van dat ons gezin compleet was, en we zijn meer dan blij met deze verrassing. Ik deel met je het moment dat we het de kinderen vertelden - zoals jij kan zien, ze zijn super enthousiast!" Het laatste kind dat het paar had was via draagmoederschap, en de vermelding dat Hilaria's zwangerschap een "verrassing" was, lijkt te suggereren dat Alec en Hilaria deze welkome toevoeging aan hun gezin niet verwachtten.

Hoewel we niet veel weten over het zevende kind van Hilaria en Alec samen, weten we wel iets over de zes andere jonge kinderen van het paar.

Alec's jongste kinderen

Alec en Hilaria hebben momenteel twee dochters en vier zonen. Na hun huwelijk in 2012 kondigden ze in 2013 de geboorte van hun eerste kind, Carmen, aan. -advocaat. Ik aanbid dit kind. Ook, voorafgaand aan de aankondiging van de geboorte van hun tweede dochter, verklaarde Hilaria dat Carmen erg geïnteresseerd was in het hebben van een jongere zus.

Hun op één na oudste, Rafael Thomas, werd geboren in 2015, kort gevolgd door de geboorte van hun tweede zoon Leonardo Ángel Charles in 2016.

Rome werd geboren in 2018 op 17 mei. Alec en Hilaria hadden weliswaar meer moeite om hem een naam te geven, maar twee dagen na zijn geboorte kozen ze voor Romeo Alejandro David.

Hilaria worstelde publiekelijk met de geboorte van hun vijfde kind, en nadat ze in 2019 twee miskramen had gehad, weerhield dit Hilaria er volgens Alec niet van haar doelen om meer kinderen te krijgen. In 2020 maakte het stel de geboorte van hun 5e kind bekend. Eduardo 'Edu' Pao Lucas werd door zijn moeder beschreven als een 'regenboogbaby', verwijzend naar de twee miskramen voorafgaand aan zijn geboorte.

En meest recentelijk werd María Lucía Victoria geboren via draagmoederschap in februari 2021. Het markeren van de tweede dochter voor de twee. Dit leidt ons naar de aankondiging van hun zevende kind.

Alec's eerste dochter, Ierland

Alec en zijn eerste kind hebben zeker hun ups en downs gehad. Na een bijzonder onstuimige scheiding tussen Kim Basinger en Alec Baldwin, heeft zijn relatie met Ierland er gedeeltelijk onder geleden. De echtscheidingszaak duurde meerdere jaren en had een totale kostprijs van drie miljoen dollar.

Bovendien een uitgelekt voicemailbericht waarin Alec Ierland een 'onbeleefd, onnadenkend varkentje' noemde. Ierland was toen 11 jaar. Sindsdien heeft Alec regelmatig commentaar geleverd op hoe hij werkt om zijn relatie met zijn oudste dochter te herstellen, zelfs door te zeggen dat "(de voicemail) haar op een permanente manier pijn deed", tijdens een optreden op Good Morning America.

Ondanks deze uitdagingen lijkt het erop dat de relatie tussen Alec en Ierland aan een opmars bezig is. Ierland kon grapjes maken over de voicemail bij een Comedy Central-braadstuk en heeft onlangs commentaar geleverd op het belang van het onderhouden van familierelaties.

Tijdens een recente verschijning op Entertainment Tonight verklaarde Ierland dat het tragische overlijden van Kobe Bryant en zijn dochter Gianna bij een helikopterongeluk haar inspireerde om haar relatie met haar vader te heroverwegen. "Je weet nooit wat er met iemand gaat gebeuren en het komt allemaal neer op liefde. Niets anders doet ertoe", zei Ierland.

De naam Baldwin is geen onbekende in Hollywood. Maar het groeiende gezin van Hilaria en Baldwin lijkt gelukkig en welvarend. En hoewel Alec in 2019 heeft gezegd dat hij niet zeker wist of hij weer in de vaderrol zou kunnen stappen, ging hij zelfs zo ver om People magazine te vertellen: "Zoals mijn vrienden zeggen, wanneer je kinderen uit het raam klimmen en ze als ze echt, hele slechte dingen gaan doen als ze ouder worden, als ze in de late tienerjaren zijn, ben je toch doof, dus je hoeft het niet te horen."

Ondanks deze eerdere verklaring lijkt Alec erg blij deel uit te maken van een gelukkig groeiend gezin. De nieuwste zwangerschapsaankondiging markeert Alec's 8e kind. We weten niet wanneer het kind verwacht wordt.

Aanbevolen: