Waarom Ryan Reynolds in 2022 een sabbatical wilde nemen

Inhoudsopgave:

Waarom Ryan Reynolds in 2022 een sabbatical wilde nemen
Waarom Ryan Reynolds in 2022 een sabbatical wilde nemen
Anonim

Hollywood-hartbreker Ryan Reynolds heeft een geweldig succesvolle carrière achter de rug. De vijfenveertigjarige acteur staat bekend om zijn rollen in films als Green Lantern, The Proposal en ook de Deadpool-franchise. Meer recentelijk heeft de Two Guys and a Girl-ster echter zijn voet van het gas gehaald en zijn werklast verlicht om wat tijd voor zichzelf te nemen en tijd te delen met zijn gezin (Reynolds deelt drie dochters met actrice Blake Lively).

En ondanks de gelofte om een sabbatical te nemen, heeft de Canadese acteur nog steeds aan verschillende grote projecten gewerkt - en heeft hij er ook een paar in de pijplijn. Dus waar werkt Reynolds aan in 2022? Lees verder om erachter te komen.

6 Ryan Reynolds zei dat hij een sabbatical wilde nemen

Nadat hij klaar was met filmen voor zijn nieuwe Apple TV+ film Spirited, ging Reynolds naar Instagram om zijn gedachten met fans te delen. Nederig schreef hij: “Ik weet niet zeker of ik drie jaar geleden al ja zou hebben gezegd tegen een film die zo uitdagend is. Zingen, dansen en spelen in de zandbak met Will Ferrell maakte een heleboel dromen waar. En dit is mijn tweede film met de geweldige @octaviaspencer.”

Reynolds schokte vervolgens enkele fans door zijn beslissing te delen om een langere pauze te nemen na het afronden van dit project, en zei verder: Perfecte tijd voor een kleine sabbatical van het maken van films. Ik ga elke seconde missen om met deze obsceen begaafde groep makers en artiesten te werken. Tegenwoordig is vriendelijkheid net zo belangrijk als talent. Ik heb het geluk gehad om te werken met mensen die gelijk hebben met beide.”

5 Ryan Reynolds heeft het druk gehad met zijn voetbalclub

Hij neemt misschien een pauze van acteren, maar de plicht roept Ryan op terwijl hij zijn voetbalclub blijft runnen. De acteur kocht Wrexham AFC samen met Rob McElhenney, en de twee zijn druk bezig geweest met het nemen van beslissingen over het runnen van de club tijdens de moeilijke pandemische periode.

4 Hij en Rob McElhenney legden een verklaring af aan clubfans

Ryan en zijn mede-eigenaar gaven onlangs een speciale boodschap aan clubsupporters om de eerste verjaardag van hun aankoop van de Welshe club te vieren.

Het bericht luidde: Aan de supporters, staf, spelers, vrienden en familie van Wrexham AFC.

Het is moeilijk te geloven dat het vandaag een jaar geleden is dat we de eigenaren van de Club werden en beloofden goede bewaarders te zijn.

Het jaar is in een oogwenk voorbijgegaan, we hebben zoveel geleerd en, belangrijker nog, het gevoel dat we volledig geïntegreerd zijn in alles wat Wrexham betreft.

Het lijdt geen twijfel dat het hoogtepunt van het jaar ons bezoek in oktober was. De ontvangst, de ervaring en het algemene gevoel van warmte hebben ons allebei verder gebracht dan we ons ooit hadden kunnen voorstellen en maakten ons nog vastbeslotener om succesvol zijn.

"Wij, kundig ondersteund door degenen die voor de club werken, hebben al zoveel bereikt, maar we weten dat er nog veel meer moet gebeuren als we ons doel willen bereiken om het team te laten groeien en een terugkeer naar de club veilig te stellen. EFL voor verhoogde bezoekersaantallen in een verbeterd stadion terwijl het een positief verschil maakte voor de bredere gemeenschap in Wrexham."

Naast het plagen van een nieuwe aankondiging over een beslissing voor de club, trakteerden de twee eigenaren fans ook op een drankje in een plaatselijke pub. Reynolds en zijn partners boden aan om een enorm bar-tabblad voor feestvierders op te halen - inclusief de kosten van meer dan 300 G&T's - en het vriendelijke aanbod is populair gebleken bij lokale fans die het vriendelijke gebaar op prijs stelden.

3 Ryan Reynolds is onlangs klaar met filmen voor nieuwe film 'Spirited'

Het waren een paar hectische maanden voor Reynolds, toen hij samen met Will Ferrell en Octavia Spencer de opnames voor de nieuwe film Spirited afrondde. De film, een moderne hervertelling van het traditionele verhaal A Christmas Carol van Charles Dickens, wordt later dit jaar uitgebracht.

2 Ryan Reynolds viert het succes van 'Free Guy'

Naast zijn verschillende projecten is Reynolds ook doorgegaan met het promoten van zijn film Free Guy in het awardscircuit - en zijn enthousiasme heeft zijn vruchten afgeworpen! De videogamefilm waarin hij speelde, heeft zojuist een Oscar-nominatie gekregen - en hij kon niet gelukkiger zijn. Reynolds ging naar Twitter om zijn vreugde over het geweldige nieuws te delen.

1 Ryan Reynolds is ook bezig met het promoten van nieuwe film 'The Adam Project'

Naast zijn andere grote releases dit jaar, promoot Reynolds ook de nieuwe Netflix-film The Adam Project, die op 11 maart uitkomt. De sci-fi coming-of-age-film zal fans zeker in vervoering brengen, en zal dit voorjaar een welkome aanvulling zijn op het aanbod van nieuwe content van het platform. Bekijk het zeker eens.

Aanbevolen: