Wat is er echt gebeurd met Mariah en Marcel uit 'Pit Bulls And Parolees

Inhoudsopgave:

Wat is er echt gebeurd met Mariah en Marcel uit 'Pit Bulls And Parolees
Wat is er echt gebeurd met Mariah en Marcel uit 'Pit Bulls And Parolees
Anonim

Op elk willekeurig moment zijn er miljoenen mensen over de hele wereld die honden hebben verwelkomd in hun huizen en, nog belangrijker, hun familie. De reden daarvoor is simpel, de meeste mensen houden van honden. Hollywood heeft zelfs verschillende films voor hondenliefhebbers geproduceerd, omdat ze weten hoe diep mensen dol zijn op hun harige vrienden. Alsof dat nog niet verbazingwekkend genoeg was, hebben sommige beroemdheden zelfs Instagram-accounts voor hun honden gemaakt.

Naast alle films waarin honden te zien zijn, zijn er in de loop der jaren ook veel tv-programma's geweest waarin honden te zien zijn. Met dat in gedachten is het logisch dat in 2009 een 'reality'-show die zich richtte op mensen die voor honden zorgden, in 2009 in première ging op Animal Planet. Terwijl de show Pit Bulls & Parolees zich grotendeels richt op mensen die honden redden, heeft de show ook een menselijke ster genaamd Tia Maria Torres. Fans van Pit Bulls & Parolees hebben ook kennis gemaakt met Tia's dochter Mariah en de vriend van de jonge vrouw, Marcel, waardoor fans zich afvragen wat er met het paar is gebeurd.

Wie zijn Maria en Marcel van Pit Bulls & Parolees?

Toen Tia Maria Torres ermee instemde om te schitteren in de 'reality'-show Pit Bulls & Parolees, betekende dat dat de mensen in het leven van de bedrijfseigenaar ook moesten worden gefilmd. Met name de twee dochters van Torres, Tania en Mariah, en haar tweelingzonen Kanani en Moe spelen een belangrijke rol in het succes van de show. Naast het opnemen van Tia's biologische kinderen in de show, schitteren Pit Bulls & Parolees ook met haar twee schoondochters, Lizzie en een andere vrouw genaamd Mariah, die soms M2 wordt genoemd.

Hoewel veel fans van Pit Bulls & Parolees het geweldig vonden om de zonen van Tia Maria Torres met hun vrouwen te zien omgaan, lijdt het geen twijfel dat de show een populairder koppel bevatte, Mariah en Marcel. Natuurlijk zijn er veel redenen waarom Mariah en Marcel zo geliefd waren, inclusief hun persoonlijkheden. Het lijkt echter duidelijk dat de belangrijkste reden waarom fans zoveel van Mariah en Marcel hielden, dezelfde reden is waarom de Bachelor-franchise zo populair is, kijkers houden ervan om mensen verliefd te zien worden.

Sinds fans van Pit Bulls en Parolees zagen hoe Mariah en Marcel het scherm deelden terwijl ze verliefd werden en samen honden redden, steunden veel kijkers op het paar. Per slot van rekening waren Mariah en Marcel niet alleen schattig samen, het was duidelijk dat sinds ze elkaar ontmoetten omdat ze allebei voor het Villalobos Rescue Center van Tia Maria Torres werkten, ze een passie delen voor het helpen van dieren. Als gevolg hiervan kunnen we gerust stellen dat veel fans van Pit Bulls & Parolees erg enthousiast waren toen ze hoorden dat Mariah en Marcel in 2016 samen door het gangpad liepen.

Wat is er gebeurd met Mariah en Marcel van Pit Bulls & Parolees?

In een ideale wereld zou elk paar dat verliefd wordt een heel eind kunnen gaan. Helaas is de waarheid van de situatie echter dat veel paren die in eerste instantie extreem gelukkig lijken samen te zijn, uiteindelijk hun eigen weg gaan. Erger nog, het lijkt vaak alsof samen een hoofdrol spelen in een 'reality'-show een trefzekere manier is om ervoor te zorgen dat een stel uit elkaar gaat, en vaak op een explosieve manier.

Helaas voor Mariah en Marcel van Pit Bulls & Parolees, evenals de fans van het paar overal, bleek dat ze niet in staat waren om als koppel het ver te gaan. In plaats daarvan, ongeveer twee jaar nadat Mariah en Marcel waren getrouwd, onthulde het paar dat ze gescheiden waren. Aangezien miljoenen mensen het begin van het liefdesverhaal van Mariah en Marcel hebben gezien, waren ze erg geïnteresseerd in waarom hun relatie eindigde.

Toen Mariah en Marcel van Pit Bulls & Parolees aankondigden dat ze hun eigen weg gingen, bleven ze aanvankelijk stil over de redenen voor hun splitsing. Toen ze echter overspoeld werd met verzoeken om uitleg op sociale media, reageerde Mariah met een algemene uitleg over wat er mis ging in haar relatie en huwelijk.

Volgens Mariah eindigde haar huwelijk met Marcel na slechts een handvol maanden omdat het paar besefte dat ze "andere dingen wilden" in het leven. Natuurlijk zijn er verschillende opmerkelijke huwelijken met beroemdheden geweest die snel eindigden, maar toch verraste de onthulling van Mariah veel mensen. Per slot van rekening leken Mariah en Marcel zo'n goede combinatie dat het leek alsof ze in ieder geval langer mee zouden gaan.

Sinds Marcel van Pit Bulls & Parolees alleen beroemd werd omdat hij in de show begon te schitteren omdat hij betrokken was bij Mariah, is hij volledig uit de schijnwerpers verdwenen. Maar volgens wat Mariah ooit onthulde, bleef Marcel af en toe helpen bij de redding na de scheiding en bleven ze soms praten. Dat gezegd hebbende, het is al een tijdje geleden dat Mariah dat zei, dus het is niet te zeggen hoe hun relatie vandaag is en wat Marcel van plan is. Dat gezegd hebbende, is het duidelijk dat Mariah en Marcel er niet meer zijn en dat ze op een gegeven moment met iemand anders ging daten, hoewel die relatie schijnbaar eindigde.

Aanbevolen: