Wat is er echt gebeurd met Trevor Morgan uit 'Jurassic Park 3

Inhoudsopgave:

Wat is er echt gebeurd met Trevor Morgan uit 'Jurassic Park 3
Wat is er echt gebeurd met Trevor Morgan uit 'Jurassic Park 3
Anonim

Er zijn behoorlijk wat fouten gemaakt in de Jurassic Park-franchise. Maar voor de meeste mensen is de door Joe Johnston geregisseerde Jurassic Park 3 de grootste overtreding. De film zit tenslotte vol met onbeantwoorde vragen en een vrij flauw plot. Maar een ding dat geen fout was in de kaskraker van 2001, was de casting van Trevor Morgan als Eric Kirby, oftewel het kind in Jurassic Park 3. En dat kind is trouwens geen kind meer… Hij is 35… zowat elke fan en criticus van Jurassic Park 3 voelt zich heel, heel oud.

Trevor deed zijn deel van acteren voordat hij door Steven Spielberg werd uitgekozen voor het tweede vervolg in de franchise. Hij verscheen in The Sixth Sense, The Patriot en in vijf afleveringen van ER. Maar Jurassic Park 3 was zijn grote doorbraak. Tenminste, dat had het moeten zijn. Trevors carrière verliep zonder twijfel niet met de snelheid die hij waarschijnlijk had verwacht. Dit had ertoe geleid dat fans zich afvroegen wat er precies met hem is gebeurd en wat hij nu van plan is …

6 Handelt Trevor Morgan nog steeds?

Hoewel Trevor Morgan misschien niet de krankzinnige, non-stop carrière heeft die velen hadden verwacht, is hij zeker nog steeds aan het acteren. Hij had zelfs een aantal veelgeprezen projecten aan zijn cv toegevoegd na de release van Jurassic Park 3. Dit omvat onafhankelijke films zoals Mean Creek uit 2004, Brotherhood uit 2010 en Vampire uit 2011, die in première ging op Sundance.

In 2015 werd Trevor gecast in de HBO-serie Videosyncrazy van David Fincher. Hij speelde ook samen met Toni Braxton in Lifetime's Faith Under Fire. Andere opmerkelijke credits sinds Jurassic Park 3 zijn The Grounds, Buttwhistle, Abducted, Magic Hour en Concrete Kids.

5 Trevor Morgan schrijft en regisseert

Trevor Morgan heeft zijn best gedaan om te schrijven en te regisseren, niet zoals veel acteurs op een bepaald moment in hun carrière. Hij heeft op Instagram gepost over het volgen van de verhalenworkshop van Robert McKee en hij heeft een aantal korte films geregisseerd. Met name Margaret And The Moon in 2016. De film was een redelijk goede hit op verschillende kortefilmfestivals in de Verenigde Staten. In 2019 regisseerde Trevor ook een documentaire genaamd Fake over de consumentencultuur en de propaganda die daar inherent aan is. Hij heeft ook zijn eigen productiebedrijf in Chicago, waar hij woont.

4 De vriendin van Trevor Morgan

Na vijf jaar samen te zijn geweest, stelde Trevor in 2018 zijn vriendin Paulina Olszynski ten huwelijk. Paulina is ook een acteur, het meest herkenbaar uit de horrorfilm My Soul To Take. Op 30 april, toen Paulina voor het laatst over Trevor postte (op het moment van schrijven), hebben de twee nog steeds niet in het huwelijksbootje gestapt. Ze gaan 9 jaar samen en het lijkt erop dat hun huwelijk is uitgesteld, maar nog steeds erg in het verschiet ligt.

Toen ze hun verloving in 2018 op Instagram aankondigde, schreef Paulina: "Een stranddag met twee vrienden veranderde in de grootste verrassing van mijn leven. Trevor, ik kan niet wachten om je mijn man te noemen. samen op één gek avontuur sinds we elkaar hebben ontmoet en ik zou het niet anders hebben gehad. We kunnen al onze dromen waarmaken die we altijd al SAMEN hebben gewild. Je bent mijn rots, kracht, steun, schouder en grootste cheerleader geweest in mijn leven. Je geloofde in mij toen ik de manier niet kon vinden om in mezelf te geloven. Ik ben zo gezegend en dankbaar dat God ons bij elkaar heeft gebracht. Ik hou meer van je dan van wat dan ook in deze wereld en ik kan niet wachten tot de dag dat we kunnen zeggen: "Ik doe." Ik hou van je. Ik hou van je. Ik hou van je"

3 Trevor Morgan vrijwilligers met senioren

"Een jaar geleden, voorafgaand aan de pandemie, begon ik vrijwilligerswerk te doen bij mijn plaatselijke seniorencentrum. Ze startten het 'vriendelijke metgezel'-programma dat eenzame senioren koppelt aan vrijwilligers om gewoon… hun vriend te zijn', schreef Trevor in een Instagram-post uit 2020. positieve ervaring in het leven van een ander kunt u contact opnemen met uw plaatselijke seniorencentrum. Er zijn veel van dit soort programma's en tijdens de pandemie zijn de meeste van onze interacties om voor de hand liggende redenen telefonisch geweest. Het kost een uur per week en het houdt de moed erin. We praten altijd over hoe dodelijk het virus is, vooral voor ouderen, maar zelden over de schade die het kan toebrengen aan degenen die al een gebrek aan sociale interacties hebben en het leven leiden met onophoudelijke eenzaamheid."

2 Trevor verloor zijn broer Joseph Terrence Morgan

Trevor Morgan was er kapot van toen zijn jongere broer, Joey, tragisch stierf in 2021. Joey was ook een acteur en speelde in projecten als Flower, Scout's Guide To The Zombie Apocalypse en zelfs enkele projecten met Trevor.

Trevor kondigde het overlijden van zijn broer aan in een hartverscheurende post in november 2021.

"Bedankt voor alle gedachten en gebeden voor deze geweldige mens. Helaas is het met spijt, woede en ongelooflijke droefheid dat ik zeg dat Joseph Terrence Morgan vanmorgen is overleden. Hij vrolijkte elke kamer op met gelach en zette glimlacht op talloze gezichten. Hij was een onuitsprekelijke energie van liefde. Hij wordt overleefd door zijn vader Michael, tante Lisa, oom Joe, beste vriend Paulina en grote broer. Woorden beschrijven niet de pijn die zijn afwezigheid vult. Ik hou voor altijd van je maatje Bewaar daar een barkruk voor me."

1 Trevor Morgan brengt veel tijd door met zijn vrienden

Onder Trevors beste vrienden bevond zich zijn Engelse bulldog, Buster, die in 2019 overleed. Maar Trevor heeft ook een kern van zeer hechte menselijke vrienden die hij publiekelijk bedankte na de dood van zijn broer. Ze zijn door dik en dun bij hem geweest en geloven in hem, ongeacht hoe zijn carrière er naar de buitenwereld uitziet of wat er ook gebeurt in zijn persoonlijke leven. Het lijdt geen twijfel dat Trevor Morgan een zeer fortuinlijke man is die veel "goede" blijft delen met de wereld, inclusief zijn beste vrienden.

Aanbevolen: