Jamie-Lynn Sigler's leven na 'The Sopranos

Inhoudsopgave:

Jamie-Lynn Sigler's leven na 'The Sopranos
Jamie-Lynn Sigler's leven na 'The Sopranos
Anonim

Fans kennen Jamie-Lynn Sigler het beste door haar legendarische rol in de langlopende hitshow The Sopranos. Tijdens haar tijd in de serie speelde ze perfect de rol van Meadow Soprano en realiseerde ze zich aanvankelijk niet dat dit de meest baanbrekende rol van haar hele carrière zou zijn. The Sopranos liep zes baanbrekende seizoenen en kreeg lovende kritieken en lovende kritieken.

Zoals je je kunt voorstellen, was dit een moeilijk optreden om te verslaan, en nadat de show ten einde was, merkte Sigler dat ze verdwaald was te midden van de verwarring en niet in staat om een andere rol te vinden waar ze zo naadloos in kon wegzinken als deze. Sindsdien zijn veel aspecten van haar leven veranderd en Sigler heeft zowel persoonlijk als professioneel een aantal grote veranderingen doorgevoerd.

10 Jamie-Lynn Sigler bewaarde een heel groot geheim

Jamie-Lynn Sigler's aanbiddende fans waren gebiologeerd door haar optreden en toonden haar eindeloze liefde en steun terwijl ze onvermoeibaar werkte om het verwrongen verhaal van Meadow Sopranos' leven te portretteren. Wat ze zich niet realiseerden, was het feit dat ze een heel groot geheim hield tijdens het filmen van de show, en dat ze dit geheim bleef houden tot ver na het einde van The Sopranos. Fans hoorden later dat Sigler de diagnose MS had gekregen toen ze nog maar 20 jaar oud was en stilletjes aan het worstelen was.

9 Jamie-Lynn Sigler probeerde onmiddellijk nieuwe rollen op zich te nemen

The Sopranos was een echt iconische show die de popcultuur veranderde en fans tijdens elke aflevering geïntrigeerd hield. Sigler wist dat dit een moeilijke rol zou worden om verder te komen en dat elke andere baan die ze op zich nam altijd met deze zou worden vergeleken. Zich terdege bewust van het feit dat het einde van de show het einde van haar salaris betekende, probeerde Sigler onmiddellijk nieuwe rollen op zich te nemen en pakte ze het werk als actrice in een aantal kleinere rollen op. Ze had constant fysieke pijn, maar bleef haar geheim koesteren.

8 Jamie-Lynn Sigler werd een moeder

Misschien was een van de meest fundamentele veranderingen die Sigler doormaakte na haar tijd bij The Sopranos, moeder worden. Ze verwelkomde haar eerste zoon, Beau Kyle Dykstra, in de wereld in 2013, en haar leven veranderde voor altijd. Ze vocht tegen MS terwijl ze voor haar kind zorgde en was zo enorm verliefd op haar pasgeboren baby, wat elk stukje van de strijd de moeite waard maakte.

7 Het huwelijk van Jamie-Lynn Sigler

Drie jaar na de bevalling stapten Jamie-Lyn Sigler en Cutter Dykstra in het huwelijksbootje tijdens een prachtige huwelijksceremonie. De twee waren al een aantal jaren samen, maar begonnen hun relatie te formaliseren en elkaar een mooie en liefdevolle toekomst samen te beloven. Ze begon aan haar 'nog lang en gelukkig', waardoor het nastreven van acteerrollen werd onderbroken. In plaats daarvan legde Sigler de nadruk op haar jonge zoon en haar nieuwe huwelijk. Haar tweede kind, Jack Adam, werd geboren in 2018.

6 Ze beproefde haar geluk met kleinere projecten

Jamie-Lynn Sigler wilde graag terug in de wereld van entertainment en haar rol als actrice herdefiniëren en stortte zich op een reeks kleine, betekenisvolle projecten. Ze was te zien in The Christmas Note en probeerde haar geluk in een romantische komedie toen ze haar rol in Divorce Initiation omarmde. Sigler was actief aan het werk, maar niets zou ooit te vergelijken zijn met de roem en het fortuin dat ze uit haar tijd bij The Sopranos vergaarde.

5 Jamie-Lynn Sigler onthulde haar MS-diagnose aan de wereld

Toen haar zoon begon te groeien en zich te ontwikkelen, begon hij te beseffen dat Jamie-Lynn fysieke beperkingen heeft, en ze vond dat dit het juiste moment was om haar diagnose met de wereld te delen. Ze koos ervoor om een leven van transparantie te leiden, ze onthulde openlijk dat ze op 20-jarige leeftijd de diagnose MS had gekregen, en ze deelde haar worstelingen voor de allereerste keer met de wereld.

4 Ze werd een vocale woordvoerder

Nu haar geheim bekend was, vond Jamie-Lynn Sigler het een troost om haar waarheid te delen, in plaats van te proberen in stilte door haar pijn heen te vechten. Ze sprak verder over MS en hoe het haar leven en dat van anderen beïnvloedde. Ze is een pleitbezorger geworden voor mensen die met dezelfde worstelingen en uitdagingen worden geconfronteerd en heeft veel projecten op zich genomen om bewustzijn te creëren en feitelijke informatie met haar fans te delen.

3 Waar Jamie-Lynn Sigler nu woont

Jamie-Lynn en haar man, honkbalster Cutter Dykstra, zijn met hun twee kinderen naar Texas verhuisd en hebben genoten van alle voordelen van een frisse start in een gloednieuw huis. Ze hebben hard gewerkt om hun nieuwe woning aan te passen aan hun persoonlijke smaak en hebben een nieuw gevoel van vrede en sereniteit gevonden, weg van de starende ogen van de pers en de drukke drukte van Los Angeles.

2 Hoe Jamie-Lynn Sigler haar leven in evenwicht brengt

Hoewel haar pijn soms overweldigend is, is Jamie-Lynn Sigler erin geslaagd de perfecte balans in haar leven te vinden. Ze beheert haar symptomen en pijn met behulp van medicijnen, die ze combineert met haar aangepaste, meer ontspannen levensstijl in Texas.

Ze is ook heel voorzichtig om haar lichaam de rust te geven die het nodig heeft om te herstellen van de fysieke uitdagingen van haar dag, en zorgt ervoor dat ze een goede nachtrust krijgt en indien nodig dutjes doet. Sigler gebruikt oefeningen en een gezond dieet om haar gezondheid te verbeteren en geniet van haar vermogen om zoveel tijd door te brengen met haar man en kinderen.

1 Jamie-Lynn Sigler's rollen na 'The Sopranos'

Jamie-Lynn Sigler begon te beseffen dat ze al had gedomineerd in de rol van Meadow Soprano, en ondanks het feit dat ze actief was op het toneel, zou het heel moeilijk voor haar worden om ooit iets te vinden dat zou uitgroeien tot hetzelfde niveau van succes. Sigler nam een reeks kleinere rollen op zich om meer inkomen voor haar gezin te genereren. Ze verscheen in Entourage, Ugly Betty en Guys with Kids, naast andere shows, als een manier om bezig te blijven, op de hoogte te blijven en het geld tot op zekere hoogte binnen te laten druppelen.

Aanbevolen: