De cast van 'The Bubble' gerangschikt op nettowaarde

Inhoudsopgave:

De cast van 'The Bubble' gerangschikt op nettowaarde
De cast van 'The Bubble' gerangschikt op nettowaarde
Anonim

De komedie The Bubble werd uitgebracht op Netflix op 1 april 2022 en bevat een ensemblecast met sterren als Leslie Mann en Pedro Pascal. Hoewel de film negatieve recensies kreeg van critici, hebben veel mensen hem dankzij de cast toch bekeken.

Vandaag bekijken we hoe rijk de cast van de Netflix-komedie is. Welke ster uit The Bubble heeft momenteel het hoogste vermogen?

12 Iris Apatow heeft een netto waarde van $500 duizend

De lijst aftrapt is Iris Apatow die Krystal Kris in de film speelt. Iris Apatow is de dochter van Hollywood-sterren Judd Apatow en Leslie Mann, en naast deze rol heeft ze ook gewerkt aan projecten van haar vader als This Is 40, Knocked Up en Love. Momenteel heeft Iris Apatow naar schatting een nettowaarde van $ 500.000.

11 Karen Gillan heeft een nettowaarde van $2 miljoen

De volgende is Karen Gillan die Carol Cobb speelt in The Bubble. Naast deze rol staat de actrice ook bekend om haar deelname aan projecten als Guardians of the Galaxy, Jumanji: The Next Level en Dual. Volgens Celebrity Net Worth wordt Karen Gillan momenteel geschat op een nettowaarde van $ 2 miljoen.

10 Fred Armisen heeft een nettowaarde van $8 miljoen

Laten we verder gaan met Fred Armisen die Darren Eigan speelt in de Netflix-komedie. Naast deze rol heeft de acteur ook meegewerkt aan projecten als Anchorman, Baby Mama en Easy A. Volgens Celebrity Net Worth wordt Fred Armisen momenteel geschat op een nettowaarde van $ 8 miljoen.

9 Kate McKinnon heeft een nettowaarde van $9 miljoen

Kate McKinnon-scène
Kate McKinnon-scène

Kate McKinnon die Paula speelt in The Bubble is de volgende. Afgezien van deze rol heeft de SNL-ster ook gewerkt aan filmprojecten zoals Office Christmas Party, Rough Night en The Spy Who Dumped Me.

Volgens Celebrity Net Worth heeft Kate McKinnon momenteel naar schatting een nettowaarde van $ 9 miljoen.

8 Daisy Ridley heeft een nettowaarde van $9 miljoen

Daisy Ridley staat en kijkt in de verte als Rey in 'Star Wars: Rise of Skywalker&39
Daisy Ridley staat en kijkt in de verte als Rey in 'Star Wars: Rise of Skywalker&39

De volgende op de lijst is Daisy Ridley die Kate speelt in de Netflix-komedie. Afgezien van de Netflix-komedie, is de actrice vooral bekend door haar hoofdrol in projecten als de Star Wars-vervolgtrilogie, Murder on the Orient Express en Ophelia. Volgens Celebrity Net Worth heeft Daisy Ridley momenteel naar schatting ook een nettowaarde van $ 9 miljoen - wat betekent dat ze haar plek deelde met Kate McKinnon.

7 Pedro Pascal heeft een nettowaarde van $10 miljoen

Laten we verder gaan met Pedro Pascal die Dieter Bravo speelt in The Bubble. Naast deze rol is de acteur vooral bekend van zijn hoofdrol in projecten als Game of Thrones, Narcos en The Mandalorian. Volgens Celebrity Net Worth wordt Pedro Pascal momenteel geschat op een vermogen van $ 10 miljoen.

6 Keegan-Michael Key heeft een nettowaarde van $12 miljoen

Keegan-Michael Key, die Sean Knox speelt in de Netflix-komedie, is de volgende. Afgezien van deze rol staat de acteur bekend om zijn hoofdrol in projecten als Horrible Bosses 2, Pitch Perfect 2 en Don't Think Twice. Volgens Celebrity Net Worth heeft Keegan-Michael Key momenteel naar schatting een nettowaarde van $ 12 miljoen.

5 James McAvoy heeft een nettowaarde van $20 miljoen

De top vijf op de lijst van vandaag wordt geopend door James McAvoy die zichzelf speelt in The Bubble. De acteur is vooral bekend door zijn hoofdrol in projecten zoals de X-Men-franchise, Split en Wanted.

Volgens Celebrity Net Worth heeft James McAvoy momenteel naar schatting een nettowaarde van $ 20 miljoen.

4 Benedict Cumberbatch heeft een nettowaarde van $40 miljoen

Benedict Cumberbatch
Benedict Cumberbatch

De volgende op de lijst is Benedict Cumberbatch die ook zichzelf speelt in de Netflix-komedie. Tegenwoordig is de acteur vooral bekend door zijn hoofdrol in projecten als Sherlock, The Power of the Dog en Doctor Strange. Volgens Celebrity Net Worth wordt Benedict Cumberbatch momenteel geschat op een nettowaarde van $ 40 miljoen.

3 John Cena heeft een nettowaarde van $80 miljoen

John Cena Side Eye
John Cena Side Eye

De top drie op de lijst van vandaag wordt geopend door John Cena, die Steve speelt in The Bubble. Afgezien van deze rol staat de acteur en professionele worstelaar bekend om zijn optreden in projecten als Trainwreck, F9 en The Suicide Squad. Volgens Celebrity Net Worth wordt John Cena momenteel geschat op een nettowaarde van $ 80 miljoen.

2 David Duchovny heeft een nettowaarde van $80 miljoen

De nummer twee op de lijst van vandaag is David Duchovny die Dustin Mulray speelt in de Netflix-komedie. Naast deze rol staat de acteur ook bekend om zijn hoofdrol in projecten als The X-Files, Californication en The Craft: Legacy. Volgens Celebrity Net Worth wordt David Duchovny momenteel ook geschat op een nettowaarde van $ 80 miljoen - wat betekent dat hij zijn plek deelt met John Cena.

1 Leslie Mann heeft een nettowaarde van $150 miljoen

En tot slot, de lijst met plek nummer één is Leslie Mann die Lauren Van Chance speelt in The Bubble. Tegenwoordig is de actrice vooral bekend door haar hoofdrol in projecten als Knocked Up, 17 Again en This Is 40. Volgens Celebrity Net Worth heeft Leslie Mann momenteel naar schatting een nettowaarde van $ 150 miljoen.

Aanbevolen: