Snoop Dogg's mislukte realityshow en 9 andere keer dat beroemdheden flopten op reality-tv

Inhoudsopgave:

Snoop Dogg's mislukte realityshow en 9 andere keer dat beroemdheden flopten op reality-tv
Snoop Dogg's mislukte realityshow en 9 andere keer dat beroemdheden flopten op reality-tv
Anonim

Weet je nog dat Snoop Dogg probeerde een realityshow in de stijl van Keeping Up With The Kardashians te maken over zijn familie? Ja, wij ook niet, tot voor kort. Tijdens de jaren 2000, toen reality-televisie nog een fris nieuw genre was, wilden veel beroemdheden op de kar springen die de zakken van mensen als Paris Hilton, Kim Kardashian en The Osbournes begon te vullen. In veel gevallen is het echter niet gelukt.

Snoop Dogg's show duurde amper één seizoen, en veel andere realityshows van beroemdheden vielen ook flauw. Laten we eens kijken naar een paar van de mislukte ondernemingen van beroemde mensen die proberen mee te doen aan reality-tv-drama.

10 'The Ashlee Simpson Show'

Jessica Simpson was nogal beroemd om haar show met haar toenmalige echtgenoot Nick Lachey. Pasgetrouwden was een hit terwijl het paar samen was, en Jessica's zus Ashlee Simpson stond notoir vast in de schaduw van haar zus. Ashlee probeerde zich los te maken en haar eigen merk voor zichzelf te creëren, waarbij ze ervoor koos om in een meer pop-punkstijl te zingen, en ze probeerde zelfs haar eigen realityshow The Ashlee Simpson Show te maken. Natuurlijk stortte alles in de carrière van Ashlee Simpson in elkaar toen Simpson werd betrapt op lipsynchronisatie op SNL in wat een berucht debacle zou worden. Ze eindigde een paar jaar later met een meer succesvolle show, Ashlee + Evan.

9 'Ice Loves Coco'

Ice-T en Coco hebben een van de meest vertederende Hollywood-relaties. Het paar is sinds 2002 samen en het is beroemd dat ze nog nooit iets anders hebben gezien dan het gelukkigste huwelijk. Het paar probeerde dat geluk te laten zien in hun show Ice Loves Coco voor de E! Netwerk. Hoewel de show niet de grootste flop in de geschiedenis van reality-tv was, duurde het slechts drie seizoenen, wat verbleekt in vergelijking met de lange tv-termijnen van The Kardashians.

8 'Running Russel Simmons'

Hiphoplegende Russel Simmons probeerde met de show Running Russel Simmons te beschrijven hoe hij en zijn assistenten zijn talrijke bedrijven en merken runnen. De show werd uitgezonden op het Oxygen-netwerk, dus het werd zwaar begraven in de diepten van kabeltelevisie en werd slechts één seizoen uitgezonden in 2010.

7 'Hogan weet het beste'

Hogan Knows Best is misschien wel een van de meest hartverscheurende uitstapjes van beroemdheden naar reality-tv. De show duurde vier seizoenen, in de stijl van The Osbournes, maar uitgezonden op het concurrerende netwerk VH1. Uiteindelijk kwam de show na seizoen 4 tot stilstand omdat Hogan en zijn vrouw Linda een pijnlijke en veelbesproken scheiding doormaakten. Sommigen geven de show de schuld voor het drijven van een wig tussen iedereen in het gezin, aangezien veel andere stellen die reality-televisie binnenkwamen uiteindelijk rond dezelfde tijd uit elkaar gingen, zoals Jessica Simpson & Nick Lachey en Whitney Houston & Bobby Brown.

6 'Being Bobby Brown'

Over Whitney en Bobby gesproken, ze probeerden zich ook op reality-tv te wagen met de serie Being Bobby Brown, die volgde op het tumultueuze leven en het huwelijk van Bobby Brown met Whitney Houston in 2005. De show had maar één seizoen en vond andere shows die hier worden genoemd, geloven sommigen dat de aandacht en inmenging van de show in hun dagelijks leven het huwelijk van Whitney en Bobby heeft verpest. Het echtpaar stopte minder dan 2 jaar later. De twee hadden echter ook aanzienlijke verslavingsproblemen die bijdroegen aan hun splitsing.

5 Jameela Jamil en Usher, 'The Activist'

Dit is misschien een controversiële inzending omdat de show nooit echt is uitgezonden, maar dat is precies wat het de flop maakt die het is. Usher en Jameela Jamil hadden plannen om een wedstrijdrealityshow te produceren genaamd The Activist, maar de stekker werd snel uitgetrokken na hevige reacties op sociale media. Activisten uit het echte leven waren niet bepaald blij dat Jamil en Usher serieuze sociale problemen als een bron van vermaak behandelden.

4 Richard Bransons 'The Rebel Billionaire'

Toen The Apprentice een groot succes werd na het debuutseizoen in 2004, wilden andere grootheden meewerken aan het soort actie dat Donald Trump opleverde van zijn succesvolle show. Richard Branson probeerde een show uit te zenden die vergelijkbaar was met The Apprentice op Fox, genaamd The Rebel Billionaire, maar de show duurde amper één seizoen. De winnaar van de show werd beloofd om gekroond te worden tot de nieuwe president van Virgin, het bedrijf van Branson, maar zelfs die aanlokkelijke prijs was niet genoeg om het publiek genoeg op te winden om te concurreren met The Apprentice.

3 Tara Reid's 'Taradise'

Tara Reid had een paar uitdagende jaren na haar piek in populariteit tijdens de vroege jaren 2000. Nadat hij de liefdesbelang was in films als Van Wilder en de goudzoeker speelde in de Coen Brothers-cultklassieker The Big Lebowski, had Reid het moeilijk om serieus genomen te worden als actrice. Haar partygirl-levensstijl deed haar ook pijn om professioneel te werken en leidde ertoe dat ze overmatig ging drinken. Reid probeerde het verschil goed te maken met haar show Taradise op E! De show duurde één seizoen, maar Tara vond een paar jaar later eindelijk consistent werk, aangezien ze nu een van de sterren is van de SYFY-zender Sharknado-franchise.

2 Britney Spears' 'Chaotic'

In wat misschien wel een van de kortstlevende reality-tv-shows voor beroemdheden in de geschiedenis is, probeerde Britney Spears een show te maken met haar toenmalige echtgenoot, de beruchte Kevin Federline. Britney en Kevin: Chaotic werd slechts 5 afleveringen uitgezonden voordat de stekker uit het eerste en enige seizoen werd getrokken. De rand van de show moest draaien om het feit dat Federline en Spears de show zelf aan het filmen waren, maar dat zou de kans kunnen verkleinen dat de show goed zou zijn, aangezien noch Spears, noch haar nu ex-man getrainde cameramensen waren.

1 'Snoop Doggs vaderkap'

Snoop Dogg's Father Hood werd uitgezonden van december 2007 tot januari 2009 op E! en het was praktisch onoverzichtelijk. De show draaide om het gezinsleven van Snoop Dogg en presenteerde de rapper in een duidelijk geënsceneerd licht. In de eerste aflevering wordt het gezin verstrikt in een drama dat hen ervan weerhoudt om huishoudelijke taken op zich te nemen. Wanneer Papa Snoop thuiskomt in een rommelig huis, neemt hij de tijd om op te ruimen, tot grote vreugde van zijn vrouw, maar het was zo schaamteloos in scène gezet dat critici de show onmiddellijk pannen. Een beetje enscenering in reality-televisie is normaal, maar als het zo flagrant is dat je het in de eerste aflevering kunt oppikken, is de show waarschijnlijk gedoemd te mislukken.

Aanbevolen: