Hoe Machine Gun Kelly een regisseur werd

Inhoudsopgave:

Hoe Machine Gun Kelly een regisseur werd
Hoe Machine Gun Kelly een regisseur werd
Anonim

Machine Gun Kelly heeft al naam gemaakt als muzikant, met hits als 'Emo Girl' en 'I Think I'm OKAY'. Maar de carrière van de singer-songwriter stopt niet bij muziek. Machine Gun Kelly, wiens echte naam Colson Baker is, is ook gaan acteren. Hij maakte voor het eerst zijn filmdebuut in 2014 met de dramaserie Beyond The Lights, waar hij Kid Culprit speelde, een beroemde rapper die volgens MGK een 'seksueel personage' in de film was. Machine Gun Kelly speelde ook de rol van "Felix" in Netflix's hitfilm Bird Box uit 2018, die in de eerste week door 45 miljoen abonnees werd bekeken. Colson had ook een rol in de actie-thrillerfilm Nerve uit 2016, naast Emma Roberts en Dave Franco. In de film speelde MGK de rol van Ty, de belangrijkste antagonist van de film. Maar acteren is ook niet het einde van het steegje voor MGK, want het lijkt erop dat de multi-getalenteerde entertainer nog meer vakjes op zijn bucketlist wil afvinken.

Hoewel Machine Gun Kelly zichzelf al heeft bewezen als acteur, jaagt de zanger van "Rap Devil" nu zijn regisseursdroom na met zijn regiedebuut, Good Mourning. Hoewel veel fans enthousiast zijn over de komende coming-of-age stoner-komediefilm, vragen sommigen zich nog steeds af hoe Machine Gun Kelly überhaupt regisseur werd.

8 Wat heeft MGK in het verleden geregisseerd?

i01_Downfalls_High_Still
i01_Downfalls_High_Still

Machinegeweer Kelly is geen onbekende als het gaat om het regisseren van een film. In het verleden regisseerde MGK samen met Mod Sun de film Downfalls High, een pop-punkmusical van 49 minuten met een jongen genaamd Fenix (gespeeld door Chase Hudson) en zijn reis over hoe muziek hem hielp omgaan met zijn ervaring van liefde, verlies en leven. De film bevatte ook Euphoria-actrice Sydney Sweeney, Ian Doir, Siiickbrain, Lil Aaron, Omer Fedi en meer.

7 Waarom is 'Downfalls High' speciaal voor MGK?

De musical Downfalls High bevatte elk nummer van het album van Machine Gun Kelly, Tickets To My Downfall. MGK vertelde eerder aan NME: "Het was bijna alsof ik 14 muziekvideo's achter elkaar maakte, maar met een verhaal dat buiten mijn persoonlijke levensverhalen ligt." Naast de regie, vertelde Colson Baker de film ook samen met Blink-182-drummer, Travis Barker.

Meer recentelijk zal MGK een ander project uitbrengen dat hij heeft geregisseerd, zijn debuut-picturale Good Mourning, die op 20 mei 2022 in de bioscoop zal verschijnen.

6 Waar gaat 'goede rouw' over?

Machine Gun Kelly brengt Good Mourning als toevoeging aan de enorme wereld van stonerkomedies. MGK regisseerde niet alleen de film, hij speelt ook in de film als London Clash, een acteur die zich in een existentiële crisis bevindt. De synopsis voor Good Mourning vervolgt: Verergerd door chaotische huisgenoten en wild onvoorspelbare wendingen, blijft de dag van Londen bergafwaarts gaan totdat hij uiteindelijk wordt gedwongen te kiezen tussen het nastreven van zijn enige ware liefde en het landen van een levensveranderende, hoofdrol in een grote film.”

Open Road Films CEO Tom Ortenberg zei in een verklaring: "We kijken ernaar uit om deze wilde komedie op aanvraag naar het publiek in de bioscoop en thuis te brengen. De film herinnert ons eraan hoe leuk films kunnen zijn om te maken en kijk, " en voegt eraan toe: "Colson en deze ongelooflijke cast zullen het publiek op hun knieën van het lachen brengen en hun kaken op de grond laten liggen."

5 De cast van ‘Good Mourning’

De film boordevol cameo's heeft een overvloed aan cast samengesteld met zowel nieuwe als oude gezichten. Apple, de vriendin van London Clash, wordt gespeeld door Becky G. Pete Davidson heeft ook een groot deel van de schermtijd als Clash's bediende (hoewel sommigen geloven dat hij een belangrijkere rol heeft op basis van de filmposter). Good Mourning bevat ook Dove Cameron, GaTa, Jenna Boyd, Zach Villa en Boo Johnson.

4 Zal Megan Fox in MGK's 'Good Mourning' zijn?

Om het simpel te zeggen, ja. Zoals te zien is in de trailer, speelt MGK's verloofde Megan Fox een in lingerie geklede stoner-chick. Dit zal de tweede film van MGK en Fox samen zijn nadat ze in de misdaadthriller Midnight in the Switchgrass uit 2021 verschenen, waar ze naar verluidt voor het eerst hun romance aanwakkerden.

3 Hoe denkt Machine Gun Kelly over het regisseren van een film?

MGK's weg om naam te maken als filmmaker was niet gemakkelijk. Zijn eerste film Downfalls High leek te verschijnen als een katalysator voor hoe zijn persoonlijke leven hem ertoe heeft aangezet een carrière in het filmmaken na te streven. In een interview met Sirius XM deed Kelly een vage uitspraak over de vraag of Downfalls High autobiografisch is of niet. "Ik bedoel, ik denk autobiografisch in de zin van hoe zijn liefde voor dit meisje dat hij verliest onsterfelijk is", reflecteert hij."Dat is een thema dat films helemaal niet benadrukken. Ik ben altijd… iemand wordt weduwe en dan vindt die persoon iemand nieuw. En zo is dat, dat is de film, toch? Of ze vallen uit liefde en verliefd worden op een nieuw iemand."

"Ik wilde alleen thema's uitlichten die niet in films zijn gemaakt", vervolgt hij. "Ik ben het zat om te zien dat mensen liefde behandelen alsof het triviaal is, toch. Dat we er gewoon voorbij kunnen gaan. Want als het echte liefde is, kun je er niet voorbij gaan, en je moet er niet voorbij gaan."

2 Hoe Megan Fox denkt over MGK die een film regisseert

Het spreekt voor zich dat Megan Fox, die onlangs zei dat ze "hem gemanifesteerd" heeft, er 100 procent achter staat dat Machine Gun Kelly een film regisseert. Het feit dat het model in Good Mourning verschijnt, betekent dat ze het idee van het zelfgeschreven project van haar aanstaande echtgenoot volledig ondersteunt.

In de trailer channelde Megan Fox een nieuwe look en verliet ze haar lange zwarte haar volledig en verving het door roze. In de trailer is te zien hoe Fox haar echte schoonheid vertelt: "Je bent een idioot. Ik hoop dat je je vriendin vindt." Ze plaatste het zelfs op haar Instagram om ervoor te zorgen dat iedereen weet hoeveel ze haar verloofde steunt.

1 Wat volgt er voor MGK?

Volgens Audacy is MGK bezig met het uitbrengen van een rapalbum. Toen hem werd gevraagd naar de toekomst van zijn leven, zei MGK: "Ik ga een Rap-album voor mezelf maken." Hij zei toen: "Om geen andere reden, geen punt om te bewijzen, geen chip op mijn schouder."

Aanbevolen: