Hebben de iconische gouden laarzen van The Flash een doel in seizoen 8?

Inhoudsopgave:

Hebben de iconische gouden laarzen van The Flash een doel in seizoen 8?
Hebben de iconische gouden laarzen van The Flash een doel in seizoen 8?
Anonim

Sinds het allereerste begin van The Flash op The CW, is het kostuum van de titulaire speedster meer dan alleen een vermomming om zijn identiteit te verbergen. Zeven seizoenen lang is het geëvolueerd van een effen rode jumpsuit tot een perfect superheldenpak met alles erop en eraan. Hoewel een belangrijk kenmerk van Barry Allens iconische DC-look ontbrak, zijn laarzen.

Nee, de Flash heeft niet op blote voeten door Central City gerend. Hij krijgt net een upgrade in seizoen 8. Nieuwe promofoto's voor de terugkerende DC-show onthullen dat Barry (Grant Gustin) een aantal glimmende nieuwe kicks zal geven. De gouden laarzen zijn herkenbaar als onderdeel van de komische look van Flash, die het ensemble uiteindelijk compleet maakt. Houd er rekening mee dat het schoeisel waarschijnlijk meer is dan alleen een nieuwe stijl voor deze speedster.

Zoals gezegd, bieden de uitrustingen van het pak functionaliteit boven stijl. Cisco Ramon, de maker van het pak, heeft het van top tot teen volgepakt met technologie die de metahuman-vaardigheden van Barry Allen zou helpen verbeteren. Het borststuk van de bliksemschicht, bijvoorbeeld, evolueerde in latere seizoenen van een gewoon symbool naar een apparaat dat Barry's hart kan herstarten in het scenario dat het stopt of dat iemand hem vermoordt. Zijn kap biedt vergelijkbare voordelen.

De gouden laarzen van de Flash
De gouden laarzen van de Flash

Het masker doet meer dan zijn gezicht verbergen. Het bevat een communicatieapparaat dat verantwoordelijk is om Barry in contact te houden met de rest van Team Flash. Een headset is niet erg als je slechteriken bestrijdt, maar wanneer de speedster van Central City extra ondersteuning nodig heeft om meerdere vijanden aan te pakken, is een oortje best handig om in de kap te installeren.

Desalniettemin is het interessant hoe de schrijvers van The Flash de gouden laarzen in de verhaallijn zullen verwerken. Cisco is er niet meer om het kostuum bij te werken, dus er is nog een grote vraag over waar ze vandaan kwamen. De meest waarschijnlijke verklaring is natuurlijk dat Chester ze heeft ontwikkeld. Hij is de nieuwe techneut van Team Flash geworden sinds Cisco vertrok om bij ARGUS te gaan werken, en hij heeft waarschijnlijk ideeën om superpakken te verbeteren. Chester is een beetje een nerd met gadgets, dus fans moeten niet verbaasd zijn om te horen dat hij ze heeft gemaakt.

Maken de laarzen Barry Allen sneller?

Wat hun doel betreft, dat is een gok. Het meest plausibele gebruik voor de laarzen zou zijn om Barry's snelheid te verhogen. Hij is meestal snel genoeg, tenzij hij wordt geconfronteerd met een slechterik als Godspeed, dus misschien is het hier niet de bedoeling om zijn spel te verbeteren. Barry was zelfs sneller dan Eobard Thawne in hun laatste ontmoeting, wat bewijst hoeveel sneller hij is geworden en de titel van de snelste man ter wereld verdiende.

Het punt is dat Thawne, net als Barry Allen, kan blijven groeien en verbeteren. Hij vertrok naar onbekende delen nadat hij de Flash had geholpen om Godspeed neer te halen in de finale van seizoen 7 zonder enige aanwijzingen over zijn verblijfplaats. Fans kunnen er echter achter komen dat Thawne op zoek ging naar meer snelheid. Hoe hij zo'n prestatie tot stand brengt is onbekend, maar de verfijnde schurk vindt altijd een manier om de overhand te krijgen op Barry Allen. Daarom is het veilig om aan te nemen dat hij een echelon zal bereiken dat groter is dan dat van zelfs Godspeed.

De Flash die zo'n vijand confronteert, zal een nieuwe uitdaging op zich zijn. Hij heeft de Speed Force en het trio die hem hun kracht lenen, wat hem samen een supersterke superheld in zijn universum maakt. Dus het idee dat Thawne verder gaat dan dat is een eng vooruitzicht. Team Flash zal onconventionele oplossingen moeten bedenken voor hun Reverse-Flash-probleem, en men zou Barry's kostuum kunnen verbeteren met geavanceerde laarzen.

Voor sommigen lijkt een paar laarzen misschien onbelangrijk. Voor de Flash maakt alles wat hij op zijn voeten zet hem echter een levend wapen. Nu is het niet te zeggen wat voor soort vaardigheid Barry zal krijgen door ze aan te trekken, maar als dit game-changers zijn, kan het publiek de Flash in en uit de tijdlijn zien suizen. Hij heeft eerder advies ingewonnen bij andere helden in de geschiedenis door naar verschillende tijdperken te reizen. Misschien zal hij hetzelfde doen als hij wordt geconfronteerd met Thawne. En een paar laarzen die het betreden van de Speed Force gemakkelijker maken, zou in dat scenario ideaal zijn. Barry's moest in het verleden tijdreizen doorstaan. Sommige nieuwe kicks kunnen echter het verschil maken, vooral wanneer je een schurk als de Reverse-Flash confronteert.

Wat deze nieuwe toevoegingen aan het Flash-pak ook doen, het zal interessant zijn om ze in actie te zien. De schrijvers van The CW moeten nog teleurstellen, met uitzondering van de lichtzwaardstrijd van vorig seizoen, dus de laarzen zouden een intrigerend subplot moeten opleveren wanneer seizoen 8 later dit jaar debuteert.

The Flash keert terug naar The CW op 16 november 2021.

Aanbevolen: