Het moment dat Snoop Dogg Eminem aanzette

Inhoudsopgave:

Het moment dat Snoop Dogg Eminem aanzette
Het moment dat Snoop Dogg Eminem aanzette
Anonim

Eerder deze maand werkten rapiconen Eminem en Snoop Dogg samen om samen met Dr. Dre, Kendrick Lamar, Mary J Blige en rapper 50 Cent een van de grootste halftime-shows van de Super Bowl aller tijden te verzorgen.

Maar ondanks het feit dat ze samenwerkten voor de speciale gelegenheid, zullen veel fans zich herinneren hoe de Slim Shady-hitmaker ooit een functieverzoek van Snoop afwees, waardoor velen gingen speculeren of de twee Hip Hop-sterren ruzie met elkaar hadden.

Het is geen geheim dat Eminem en Snoop het niet altijd met elkaar eens zijn geweest, aangezien beide rappers elkaar subliminaal uitschelden in elkaars rapnummers. En hoewel Eminem ooit beweerde dat Snoop zijn idolen was, is het bijzonder interessant dat het paar zo'n lange vete met elkaar had.

Snoop Dogg dissed Eminem in een 2020-interview over de beste rappers

De problemen met de rappers vloeiden voort uit een interview in juli 2020 toen Snoop publiekelijk zei dat Eminem niet in zijn lijst van top 10 van beste rappers aller tijden stond.

Voor iemand die meer dan 100 miljoen albums heeft verkocht en wordt beschouwd als een van de beste tekstschrijvers in rap, is het gemakkelijk in te zien waarom de vader van één zich beledigd zou hebben gevoeld door de opmerking, vooral sinds de opmerking kwam van een rapveteraan.

Tijdens zijn interview met The Breakfast Club had Snoop de talenten van zijn vriend Dr. Dre in de muziekindustrie geprezen en gezegd dat het succes van Eminem vooral te danken was aan Dre en de vele nummers die hij produceerde voor de inwoner van Detroit.

“Eminem! ‘De Grote Witte Hoop’. Blanke rappers hadden nul respect in rap. Laten we die maar houden, "wauw", legde Snoop uit.

“[Dre] heeft Eminem waarschijnlijk in de positie gebracht waarin hij zou worden beschouwd als een van de top 10 rappers ooit.

Over de vraag of hij denkt dat Eminem op zijn lijst van beste rappers zou staan, voegde hij eraan toe: “Ik denk het niet, maar de game voelt alsof hij de top 10 is van tekstschrijvers en alles wat daarbij komt kijken. Dat is alleen maar omdat hij bij Dr. Dre is. en Dr. Dre hielp hem de beste Eminem te vinden die hij kon vinden.”

“Er zijn een paar ns in de jaren 80 waar [Eminem] niet mee kan neuken. Zoals Rakim, zoals Big Daddy Kane, zoals KRS-One, zoals LL Cool J … Like Ice Cube.”

Eminem reageerde op de diss van Snoop Sogg

Eminem stelde de opmerkingen van Snoop duidelijk niet op prijs, omdat hij later reageerde op zijn nummer Zeus, dat verscheen op de deluxe versie van zijn album Music To Be Murdered By.

"Wat het pletten van rundvlees betreft, ben ik eraan gewend dat mensen me kloppen", klopte hij op de baan. "Maar gewoon niet in mijn kamp / En diplomatiek als ik probeer te zijn / Het laatste wat ik nodig heb is Snoop die me achtervolgt / Man, Dogg, je was als een verdomde god voor mij / Meh, niet echt (haha) / Ik had de hond achterstevoren.”

Maar blijkbaar waren de opmerkingen van Snoop over Eminem helemaal de beslissing van laatstgenoemde om een functieverzoek af te wijzen.

De vete begon nadat de samenwerking van Snoop Dogg met Eminem werd geweigerd

Volgens collega-rapper Daz Dillinger beschouwde Snoop Eminem niet langer als een van zijn favoriete rappers nadat hij was afgewezen voor een functie.

De Sensual Seduction-hitlijsttopper was zogenaamd niet blij toen Eminem "nee" zei tegen een aanbod om op zijn album te verschijnen. "Hij nam het persoonlijk op en daarom heb je sindsdien nooit meer een nummer van Snoop en Em gehoord.”

Eminem sprak zich later uit over Snoops gedachten over zijn rapmuziek in een interview op oudejaarsavond en zei: Nogmaals, ik had waarschijnlijk voorbij de hele toon en alles kunnen komen.

Maar het was de laatste uitspraak waarin hij zei: 'Voor zover ik zonder muziek kan, kan ik ook zonder die shit', zei hij. 'Nu ben je respectloos. Het overrompelde me gewoon. Daar was ik niet klaar voor.”

Zo te zien lijkt het er echter op dat Snoop en Eminem de strijdbijl hebben begraven - of in ieder geval in het belang van Dr. Dre, die al sinds het begin bevriend is met beide rappers carrières. Hun Super Bowl halftime show werd naar verluidt alleen al in de VS door meer dan 120 miljoen mensen bekeken.

Misschien kan Snoop die functie nu eindelijk van Eminem krijgen nu de zaken op betere voet staan voor de twee.

Aanbevolen: