Deze beroemdheden schreven hitnummers over hun ex

Inhoudsopgave:

Deze beroemdheden schreven hitnummers over hun ex
Deze beroemdheden schreven hitnummers over hun ex
Anonim

Break-ups kunnen moeilijk zijn. Ze kunnen nog moeilijker zijn als je in de schijnwerpers staat. Beroemdheden moeten manieren vinden om de pijn van het verliezen van een relatie te verwerken. Of ze zich nu verraden, diepbedroefd, verdrietig of boos voelen, ze moeten die emoties op de een of andere manier kwijt.

Een zeer effectieve en zeer populaire manier om die moeilijke gevoelens te uiten is door middel van zang. Beroemdheden schrijven vaak muziek over hun relatiebreuken die hen helpen de pijn te doorstaan. Deze nummers worden vaak hits omdat ze een snaar raken bij de luisteraars. Hier zijn enkele artiesten die zeer gedenkwaardige liedjes over hun exen hebben geschreven.

8 John Mayer

Deze artiest is eigenlijk de koning van liedjes over liefdesverdriet. Sommige van zijn beste kwamen uit zijn breuk met Taylor Swift. Het nummer Paper Dolls is een nummer dat hij over Taylor schreef en dat eigenlijk reageerde op een nummer dat ze over hem had geschreven, Dear John. Zijn lied heeft lyrische reacties op haar lied, en het was een interessante interactie voor hen na de breuk.

7 Brittany Spears

Verschillende nummers die deze iconische popster heeft gezongen, gingen over eerdere geliefden. Een goed voorbeeld is Waarom zou ik verdrietig zijn? die werd geschreven over haar ex-geliefde Kevin Federline. Het einde van hun relatie was op zijn best rotsachtig. De titel van dit nummer geeft perfect weer hoe ze erover dacht. Het is zo'n goed nummer dat het zelfs louterend is voor de luisteraar.

6 Justin Timberlake

Deze artiest schreef twee uur nadat ze uit elkaar gingen een nummer over zijn ex Brittany Spears. Het nummer Cry Me a River debuteerde op zijn eerste solo-album sinds het verlaten van 'NSYNC. Het was een enorme hit omdat het pakkend en herkenbaar was. Dit nummer vertegenwoordigt perfect het verraad en het liefdesverdriet dat hij voelde, en veel luisteraars herkennen zich er ook in.

5 Ed Sheeran

Het nummer Don't, dat populair was in 2014, ging over Eds gevoelens die gekwetst werden toen zijn geliefde met een van zijn vrienden sliep. De groovy melodie verdoezelt de bitterheid in de teksten niet. Het gerucht gaat dat het nummer over zangeres Ellie Goulding gaat, en ze schreef uiteindelijk een reactielied op het nummer van Ed.

4 Katy Perry

Deze popster heeft veel liedjes geschreven over verschillende exen. Een van haar meest populaire is Part of Me, die ze uitbracht na haar breuk met Russel Brand. Het communiceert haar liefdesverdriet en het nummer heeft in feite de vorm van een diss-track. Het luchtte al haar emoties rond de splitsing op, en het werd uiteindelijk ook een hit.

3 Selena Gomez

Deze zangeres zong het nummer Lose You to Love Me over haar ex Justin Bieber. Dit nummer was eigenlijk een reactie op zijn nummer Love Yourself. Ze wilde haar kant van het verhaal vertellen en dat deed ze met dit nummer. De teksten geven de details van haar ervaring van hun uiteenvallen weer, en het trekt aan de harten van de luisteraar. Tegenwoordig is er geen kwaad bloed meer tussen de artiesten, maar haar lied vereeuwigde haar liefdesverdriet.

2 Miley Cyrus

Deze zanger heeft tijdens zijn carrière een aantal behoorlijk beruchte relatiebreuken gehad. Het is niet meer dan normaal dat ze dat liefdesverdriet uitdrukt door middel van haar liedjes. Een van de meest memorabele van die nummers is 7 Things die ze zong over haar breuk met Nick Jonas. In dit nummer noemt ze hem ijdel en onzeker. Ze liet haar woede echt los in dit nummer, en het is zelfs vandaag nog herkenbaar voor luisteraars.

1 Taylor Swift

Taylor Swift is de koningin van de breakup-nummers. Ze beheerst de kunst van het verwerken van een romantische splitsing door middel van haar muziek. Nummers als Dear John, We Are Never Getting Back Together en vele andere zijn enkele van haar meest memorabele. We Are Never Getting Back Together gaat over haar ruige breuk met haar ex Jake Gyllenhaal, en het legt precies uit waarom ze uit elkaar zijn gegaan.

Aanbevolen: