8 manieren waarop Lil Naz X de haters en de homofoben wegpoetst

Inhoudsopgave:

8 manieren waarop Lil Naz X de haters en de homofoben wegpoetst
8 manieren waarop Lil Naz X de haters en de homofoben wegpoetst
Anonim

Grammy-winnaar Lil Nas X, die $ 14 miljoen waard is, zag er prachtig uit bij de Grammy Awards 2022, waar hij werd genomineerd voor verschillende prijzen, waaronder Album van het Jaar. Er is veel hype geweest over de outfit van de artiest voor het evenement, en lof over zijn optreden met rapper Jack Harlow.

Maar Lil Nas X staat bekend om meer dan zijn muziek. De rapper en zanger, wiens voornaam Montero Lamar Hill is, staat ook vaak in de schijnwerpers vanwege zijn verzet tegen de onbekendheid van zijn kunst en omdat hij geen tel mist als het gaat om het reageren op homofobie.

Lil Nas X is overal, of je nu van hem houdt of niet, hij is absoluut moeilijk te vermijden. De rapper was onlangs in de Maury Show en zegt dat zijn volgende album bijna klaar is.

8 Lil Nas X onthulde homofobie zorgt ervoor dat hij zich gayer voelt

In een tweet klapte Lil Nas X echt terug naar de haters die zeggen dat hij te homoseksueel is of homo zijn zijn persoonlijkheid maakt. Hij zei dat de homofobie waarmee hij wordt geconfronteerd meer bemoedigend is dan dat het een afschrikmiddel is en dat elke "we snappen dat je homo bent", hem 10% gayer maakt.

7 Lil Nas X riep hypocrisie op van critici van zijn video 'Montero'

Critici van de video "Montero" waren echt boos dat de artiest op een stripperpaal naar de hel gleed, en nog meer dat hij de duivel een lapdance gaf. Het is bijna alsof Lil Nas X verwachtte dat hij deze metafoor in een tweet moest delen, het is zo perfect. Hoe kunnen mensen zeggen dat iemand naar de hel gaat dan boos worden als jij dat doet?

6 Lil Nas X vraagt zich af wat de 'homo-agenda' eigenlijk is

Lil Nas X wijst op het feit dat een 'homo-agenda' niet eens echt bestaat, nadat hij reactie kreeg van een aantal christenen, medialeden en politici die beweerden dat zijn video's homoseksueel gedrag promoten.

In een tweet erkent hij dat manipulatie echt is. Maar hij bevestigt opnieuw dat zijn kunst niet is om mensen te manipuleren om homo te zijn. Er is vaak een veel directere representatie in de media, en de kunst van Lil Nas X is op zichzelf al een ondervertegenwoordigde groep aan het licht brengen.

5 Lil Nas X wijst op grotere problemen

Lil Nas X heeft er snel op gewezen dat mensen veel te overstuur zijn over zijn flamboyantie als er vreselijke dingen gaande zijn in de wereld die lijden met zich meebrengen.

4 Lil Nas X lacht erom

Lil Nas X is een rolmodel en een belangrijke figuur in de LGBTQ+-gemeenschap. Zijn vermogen om kritiek om te zetten in grappen is wat hem sterk houdt en waarom zoveel jonge mensen naar hem opkijken

3 Lil Nas X Laat Boosie Badazz het hebben na het verdedigen van de hatelijke opmerkingen van Da Baby

Da Baby maakte onlangs homofobe en hatelijke opmerkingen over de aids-epidemie en hiv. Boosie Badazz kwam tot zijn verdediging en zei dat Lil Nas zelfmoord moest plegen, en het geschil escaleerde online. Lil Nas X moest eigenlijk bewijzen dat ze allebei ongelijk hadden, door te zeggen dat hij meestal niet reageert op zijn leeftijdsgenoten, maar dit moest gezegd worden.

2 Lil Nas X wijst op zijn succes

Lil Nas X heeft er geen probleem mee om te pronken met zijn succes wanneer mensen proberen te wijzen op zijn gebreken of verschillen. De haters stoppen zijn vooruitgang niet en houden hem niet tegen. Hij laat de wereld dit weten door zijn woorden en creativiteit.

1 Zijn kunst wordt steeds meer niet-geslachtsconform

Haters van Lil Nas X en zijn muziek zouden heel graag willen dat hij stopt met dingen te doen die mannen 'ontmannen' en de zichtbaarheid van de LGBTQ+-gemeenschap vergroten. Zijn acties tot nu toe maken echter duidelijk dat hij niets anders doet dan terugklappen en mensen uit hun comfortzone dwingen. Lil Nas X trok opnieuw veel aandacht toen hij een video plaatste van hem bij de geboorte van zijn album Montero, dat hij zijn "kleine bundel van vreugde" noemt.

Aanbevolen: