Waarom Mindy Kaling moeite had om 'Legally Blonde 3' te schrijven

Inhoudsopgave:

Waarom Mindy Kaling moeite had om 'Legally Blonde 3' te schrijven
Waarom Mindy Kaling moeite had om 'Legally Blonde 3' te schrijven
Anonim

In 2020 kondigde Mindy Kaling aan dat ze samenwerkte met Dan Goor om de langverwachte Legally Blonde 3 te schrijven. De film zal nog steeds de hoofdrol spelen, Reese Witherspoon. Het is een tijdje geleden sinds de aankondiging, maar ze zijn nog niet begonnen met fotograferen. Blijkbaar had The Office-actrice het moeilijk om het script te schrijven dat ze de productie van de film moest uitstellen. Dit is waarom.

Inside Mindy Kaling's 'Juicy Story' voor 'Legally Blonde 3'

Onlangs gutste het multi-afbreekstreepje over haar voortgang met het script voor Legally Blonde 3. Ze zei dat het een "sappig verhaal" zou hebben om naar uit te kijken. "Ik hou van dit project. Ik ben er zo enthousiast over. We werken eraan, "zei ze terwijl ze haar samenwerking met het Pancreatic Cancer Action Network promootte. "Het gaat, weet je, een beetje langzamer dan we willen, maar [het is] gewoon omdat we echt willen dat het goed is." Ze voegde eraan toe dat elke schrijver "een moord zou doen om te schrijven voor" het iconische personage van Witherspoon, Elle Woods.

"[Ze] is gewoon iemand voor wie alle schrijvers een moord zouden doen om voor te schrijven. Ze is zo grappig. Ze verheft elk materiaal", legde ze uit. "En ze is net als … Ze kan gewoon een blik werpen, het is gewoon hilarisch. En dus als schrijver is het de jackpot. Vooral in dat personage is haar personage, [schoonheidsspecialiste] Paulette, zo grappig en hun dynamiek is zo grappig. Het was echt geweldig. Ze [heeft] een heel sappig verhaal in deze. Dat is alles wat ik kan zeggen, en trouwens, Elle heeft een heel sappig verhaal. De twee, als ze zien hoe ze er nu uit zien na 20 jaar, is echt leuk."

De Late Night-schrijver vertelde eerder aan Access dat zij en Goor "Elle Woods op 40-jarige leeftijd hebben geschreven, dus hoe Elle op 40-jarige leeftijd is versus hoe ze op 21-jarige leeftijd was, was heel leuk om je voor te stellen." Ze voegde eraan toe dat ze "niet kan wachten om te zien wat mensen zullen denken van de manier waarop we [haar] schreven."

Waarom Mindy Kaling moeite had met het schrijven van 'Legally Blonde 3'

Kaling zei dat ze momenteel haar tijd neemt om het script te perfectioneren nadat ze zich "ongemakkelijk" voelde bij het kijken naar de gehate reboot van Sex and the City, And Just Like That. "Ik vond het te ongemakkelijk om naar te kijken", zei ze over de HBO-serie. "Ik had het gevoel dat ik medelijden kon hebben met de producenten en de schrijvers van de show, in een poging om al deze problemen uit het verleden aan te pakken, en grappig en fantastisch te zijn, maar ook een soort van verontschuldiging voor zichzelf." Nu heeft ze het moeilijk om een "authentiek" plot te bedenken voor Legally Blonde 3.

"Het moeilijkste aan dit project is om daar op een authentieke manier achter te komen", vervolgde ze. "Eerlijk gezegd, kijkend naar And Just Like That, en hoe ze een personage van 18 jaar geleden namen en hoe het personage nu was, willen we ervoor zorgen dat Elle Woods geen boete beta alt voor het bestaan in het jaar 2022."Ze wil er gewoon voor zorgen dat Elle - een feministische held - niet zou worden geannuleerd in deze huidige tijd (godzijdank). "Ik zie het als Reese's Avengers. Elle Woods is als haar Captain America,' zei Kaling. 'En dus wil je niet de persoon zijn die dat verhaal verpest. Dus voor mij nemen we gewoon onze tijd omdat we willen dat het echt goed is."

Wat Reese Witherspoon heeft gezegd over 'Legally Blonde 3'

We zijn er zeker van dat Witherspoon Kaling steunt door haar tijd te nemen voor het script. Tijdens een Zoom-interview met Backstage in december 2021 herhaalde de ster van Cruel Intentions de gevoelens van de schrijver over het behoud van Elle's originele persona. Volgens haar spreekt Legally Blonde nog steeds jongere generaties aan omdat het een "feministische" film is. "De film was destijds ook zo'n feministische film, over dat je leven niet bepaald hoeft te worden door je romantische relaties", aldus de actrice. "Het kan worden bepaald door je vriendinnen, door je gevoel van eigenwaarde, door je baan, je opleiding, je prestatie. Het is dus interessant om personages 20 jaar later te bezoeken."

Ze onthulde ook dat kijkers veel van haar en het personage van Jennifer Coolidge, Paulette, zouden zien. "Ik wou dat ik een peiling kon houden van iedereen die kijkt om te zeggen: 'Wat wil je ons zien doen?'" zei Witherspoon, "ik bedoel, alleen het idee om ergens met Jennifer te zijn, zou het beste zijn. En het bezoeken van personages 20 jaar later om te zien wat er aan hen is veranderd en wat niet." Toen ze het interview afrondde, gebaarde ze naar zichzelf en de ster van The White Lotus en zei: "Het is veel van mij en deze dame. Dat is alles wat ik te zeggen heb."

Aanbevolen: