Wordt de cast van 'Love Is Blind' betaald?

Inhoudsopgave:

Wordt de cast van 'Love Is Blind' betaald?
Wordt de cast van 'Love Is Blind' betaald?
Anonim

Netflix maakt al een tijdje geweldige originele inhoud, dus als een show een groot succes kan worden, zegt het echt veel over het vermogen om zich te onderscheiden van de rest. Twee jaar geleden werd Love is Blind een enorme hit voor de streaminggigant.

Seizoen één was geweldig, en hoewel velen geen liefde vonden, werden er echte koppels gevormd. Seizoen twee heeft een wilde start, en hoewel fans wat klachten hebben gehad over het seizoen, stemmen ze nog steeds af om de chaos te zien ontvouwen.

De deelnemers worden hun tijd en energie ontnomen, waardoor velen zich afvragen of ze wel betaald krijgen voor de show. We hebben de onderstaande details.

'Love Is Blind' is een populaire realityshow

Februari 2020 markeerde een enorme gelegenheid voor Netflix, want Love is Blind maakte zijn officiële debuut op het streamingplatform. Alleen al de previews zien er intrigerend uit, maar toen mensen het drama konden zien ontvouwen, waren ze verslaafd, en deze show werd de must-see reality-hit van de vroege lockdown-dagen.

In de show besteedden hoopvolle singles veel tijd aan het leren kennen van elkaar zonder elkaar echt te zien, en ze waren op zoek naar een emotionele band die hen mogelijk binnen 30 dagen naar een huwelijk zou kunnen leiden. Onnodig te zeggen dat fans prachtige romances hebben zien bloeien, maar ze hebben ook een waanzinnige hoeveelheid drama kunnen zien ontvouwen.

Om te zeggen dat seizoen één een groot succes was, zou lichtvaardig zijn, aangezien iedereen ernaar keek en erover praatte. Het heeft even geduurd, maar de fans werden beloond toen eindelijk een seizoen twee werd aangekondigd en in productie werd genomen.

Seizoen één van de show was op zichzelf al behoorlijk chaotisch, maar het lijkt erop dat de zaken met seizoen twee nog gekker zijn geworden.

Seizoen 2 van 'Love Is Blind' op Netflix is chaotisch geweest

Fans wisten dat ze in het tweede seizoen van de show zouden komen dat het nog gekker zou worden, maar weinigen hadden kunnen voorspellen hoe de dingen in een korte tijd zouden verlopen. Het duurt meestal even voordat het drama op gang komt, maar tijdens seizoen twee werd het in recordtijd krankzinnig.

Er lijken dit seizoen een aantal echt solide wedstrijden te zijn, maar er is veel bedrog. Veel van de relaties worstelen om het einde te halen, en dwalende ogen spelen hier zeker een grote rol in. Niet alleen dwalende ogen hebben invloed op relaties, maar ook op oude manieren, namelijk Shake's oppervlakkige karakter.

Natuurlijk heeft elke goede realityshow een wilde schurk nodig, en Shaina is het gemene personage van seizoen twee. Ondanks beweringen dat religie een sleutelrol speelt in haar leven, is ze op bepaalde punten in de show als puur kwaadaardig overkomen. Sluwe bewerking of echte kleuren die worden getoond?

De show is voor iedereen veel om door te maken, en het kost de deelnemers veel tijd en energie, waardoor velen zich afvragen wat de financiële compensatie is voor hun deelname aan de show.

Wordt de cast betaald?

Dus, wordt de cast van Love is Blind gecompenseerd voor hun tijd in de show? Zoals een bron zei tegen Women's He alth, verdienen ze waarschijnlijk niet veel of helemaal niets.

"De deelnemers krijgen weinig of niets betaald. Ze zijn er echt op uit om liefde te vinden", aldus de bron.

Dit is een behoorlijk interessant stukje informatie, aangezien de meeste realityshows iets bieden in de vorm van financiële compensatie voor het deelnemen aan een show.

De show beta alt de deelnemers misschien niet, maar ze plaatsen ze wel in woonruimten en ze sturen ze ook op een erg leuke vakantie. Niet alleen dat, maar zoals we bij de deelnemers van seizoen één zagen, is er een grote kans om een enorme boost te krijgen op sociale media. Hoewel dat geen directe betaling is, kan het worden van een influencer leiden tot lucratieve kansen, wat betekent dat deze mensen kunnen gaan bankieren als de juiste aanbevelingen op hun pad komen.

Als de show na een tweede seizoen doorgaat, is Netflix misschien meer geneigd om de deelnemers te gaan betalen. Voor nu lijkt het erop dat de streaminggigant gewoon rekent op het feit dat mensen invloed zullen accepteren als een vorm van valuta.

Seizoen twee van Love is Blind is op dit moment het gesprek van de tv-wereld, en met nog één aflevering te gaan, heeft het een kans om het echt uit het park te slaan met kijkers.

Aanbevolen: