The Flash' Acteur Ezra Miller's controversiële verleden

Inhoudsopgave:

The Flash' Acteur Ezra Miller's controversiële verleden
The Flash' Acteur Ezra Miller's controversiële verleden
Anonim

Ezra Miller, de 29-jarige acteur die schittert als The Flash in DC Extended Universe films en speelt Credence in de Fantastic Beasts-franchise, is onlangs gearresteerd na een incident in Hawaii. Dit is niet de eerste keer dat ze in de problemen komen, aangezien schandalen en controverses hun succesvolle carrière hebben aangetast. Hun leven wordt geplaagd door politie-incidenten en schokkende momenten.

De acteur Ezra Miller werd onlangs gearresteerd wegens wanordelijk gedrag en intimidatie tijdens het bijwonen van een karaokebar op Hawaï. Een stel op het eiland heeft nu een straatverbod uitgevaardigd tegen de We Need To Talk About Kevin-acteur nadat de ster had gedreigd hen beiden te vermoorden en naar verluidt van hen had gestolen.

Dus wat heeft Ezra Miller nog meer gedaan waardoor veel mensen zich afvroegen of de acteur moet worden ingehuurd voor verdere rollen en of ze hun rollen in de DCEU en Fantastic Beasts moeten behouden.

6 Ezra Miller's 2022 Chaos In Hawaii

Twee inwoners van Hawaï hebben een tijdelijk straatverbod aangevraagd tegen Ezra Miller en beweerden dat de acteur hen lastig viel en bedreigde. Het juridische papierwerk beweert dat Miller "de slaapkamer van de indiener(s) binnendrong en het vermeende mannelijke slachtoffer bedreigde door "te zeggen:" Ik zal jou en je sl vrouw begraven. ""

Volgens gerechtelijke gegevens verkregen door Associated Press zou Miller persoonlijke bezittingen hebben gestolen, waaronder een portemonnee en een paspoort. Ezra verbleef in het hostel van het stel op Hawaï.

Het incident vond plaats op dezelfde dag dat Miller werd gearresteerd in een karaokebar in Hilo, Hawaï wegens wanordelijk gedrag en intimidatie. "Miller begon obsceniteiten te schreeuwen en greep op een gegeven moment de microfoon van een 23-jarige vrouw die karaoke zong en sprong later uit naar een 32-jarige man die darts aan het spelen was", aldus de politie in een verklaring op Facebook."De bar-eigenaar heeft Miller verschillende keren gevraagd om te kalmeren, maar het mocht niet baten."

5 De projecten van Ezra Miller zijn gepauzeerd bij WB en DC

Ezra Millers arrestatie wegens wanordelijk gedrag en intimidatie dwong Warner Bros. en DC-managers om een spontane spoedvergadering te houden om de toekomst van de ster met de studio te bespreken. Een insider die aan de set werkte, vertelde Rolling Stone dat Miller vorig jaar tijdens de productie van The Flash "frequente meltdowns" had en beschreef de acteur als "lost it."

Terwijl de rapporten benadrukken dat er geen geschreeuw of gewelddadige uitbarstingen waren: "Ezra zou een gedachte in hun hoofd krijgen en zeggen: 'Ik weet niet wat ik aan het doen ben.'" De studio zet nu toekomstige projecten op in de wacht.

4 Ezra Miller verstikte een fan in 2020

In april 2020 verscheen er een video van de toen 27-jarige acteur die een fan in IJsland verstikte. Ze werden benaderd door een vrouwelijke fan die lijkt te doen alsof ze met de ster vecht.

De acteur antwoordt met: "Oh, wil je vechten? Is dat wat je wilt doen?" voordat hij haar bij de nek greep en haar tegen de achterwand van een achter haar geparkeerde vrachtwagen aan het gangpad duwde.

Volgens een bron aan de bar vond het incident plaats nadat de man, later geïdentificeerd als Miller, werd geconfronteerd met een groep enthousiaste fans, die zich "behoorlijk opdringerig" gedroegen. De zaken werden snel verhit, waarbij Miller zijn geduld verloor bij de enige vrouw die in de video verschijnt. Het internet was verdeeld over de vraag of het een onschuldige grap was of de grens overging naar geweld. Miller werd niet onderzocht voor het incident.

3 Ezra Miller gelooft dat ze verkeerd worden begrepen

In een interview in 2020 gaf Ezra Miller toe dat ze niet "van plan zijn" dat mensen hen "begrijpen". "Ik ben clandestien. Mensen begrijpen me niet. Het is niet mijn bedoeling dat ze dat doen, toch? Ik wil een zekere mate van verwarring en ik vind het prettig om dat te delen."

"Ik heb plannen waar geen ziel, zelfs in mijn naaste sferen, van weet", onthulden ze openhartig. "Ik bedoel, ik vertel verhalen op veel manieren; ik doe veel verschillende soorten werk tegelijk. Ze hebben allemaal met elkaar te maken. Sommigen gebruiken mijn publieke imago, anderen niet… Mijn voorrecht is service. Ik ben hier om te doen wat ik kan voor iedereen voor wie ik het kan doen."

2 Ezra Miller maakte video-aanvallend KKK-hoofdstuk

Ezra Miller ging eerder dit jaar viraal voor het plaatsen van een gewelddadige Instagram-video gericht aan het North Carolina-hoofdstuk van de Ku Klux Klan. Hij vertelde leden van het hoofdstuk om zelfmoord te plegen met hun eigen wapens, anders "doen we het voor je als dat is wat je wilt."

Samen met de verontrustende video schreef een boze Miller in het bijschrift: "Verspreid deze video alstublieft (grof!) naar iedereen die het aangaat. Dit is geen grap en ook al herken ik mezelf als een clown, vertrouw me alsjeblieft en neem dit serieus. Laten we nu wat levend [sic] redden, oké baby's? Hou van je zoals woah.”

Miller gaf geen context waarom ze een nu verwijderde video plaatsten die dit hoofdstuk van de Ku Klux Klan bedreigt.

1 Hoe Ezra Miller reageerde op Johnny Depp's 'Fantastic Beasts'-herschikking

Ezra Miller beweerde dat de cast van Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald niet is geraadpleegd over het feit dat Johnny Depp een hoofdrol zou spelen in de fantasiefilm. Miller, die Credence Barebone speelt in de franchise, werd in 2018 geïnterviewd door Playboy en werd gevraagd naar Rowlings beslissing om Depp niet opnieuw te casten.

“Kijk, ik breng mijn werk naar voren voor deze baan, en ik doe mijn best. Ik zou zeggen dat letterlijk elk aspect van mijn realiteit, inclusief een heleboel dingen die niet in orde zijn met mij, in orde is met mij. Het is verbazingwekkend hoe ver de banier van al het goede kan reiken.” Hun diplomatieke antwoord werd door sommigen gerespecteerd, terwijl anderen het irritant neutraal vonden.

In november 2020 onthulde Depp dat hij Grindelwald niet meer zou spelen in de serie nadat hij een zaak van smaad had verloren met betrekking tot beschuldigingen van misbruik door ex-vrouw, acteur Amber Heard, tegen een Britse krant. Het personage van Depp werd later herschikt met Mads Mikkelsen in de rol, en velen vinden dat Miller ook moet worden herschikt in toekomstige Fantastic Beasts-films vanwege zijn recente gedrag.

Aanbevolen: