Wat is er gebeurd met de iconische 'Survivor'-schurk, Johnny Fairpaly?

Inhoudsopgave:

Wat is er gebeurd met de iconische 'Survivor'-schurk, Johnny Fairpaly?
Wat is er gebeurd met de iconische 'Survivor'-schurk, Johnny Fairpaly?
Anonim

Survivor is een van de meest succesvolle shows in de geschiedenis en een groot deel van het succes kan worden toegeschreven aan de deelnemers. In de loop van de tijd heeft de show plaatsgemaakt voor beruchte deelnemers waar fans niet mee ophouden. Sommige deelnemers gingen uit en zijn nog steeds samen, sommige zijn op tragische wijze overleden en sommige geschokte fans met beruchte momenten.

Als we naar de geschiedenis van de show kijken, vallen maar weinig deelnemers op zoals Jonny Fairplay. Zijn tijd in de show maakte van hem een van de grootste schurken in de tv-geschiedenis, en fans willen weten wat hij tegenwoordig van plan is.

Laten we eens kijken hoe de gemene Fairplay stand houdt.

Jonny Fairplay is een beruchte 'overlevende' schurk

Het is onmogelijk om te praten over de tijd van Jonny Fairplay op Survivor zonder de beruchte leugen over het overlijden van zijn grootmoeder ter sprake te brengen. Het publiek was stomverbaasd om te horen dat de deelnemer het verhaal van haar overlijden verzon om een voordeel te behalen, en het maakte van Fairplay een van de meest beruchte figuren in de tv-geschiedenis.

"De leugen "Dead Grandma" wordt nog steeds beschouwd als een van de grootste bewegingen in de geschiedenis van niet alleen Survivor, maar reality-televisie als geheel. Ik wilde een element van buitenaf in het spel brengen en de eerste realiteit creëren schurk. Voor mij waren er "slechteriken" op reality-tv, maar ze zochten nooit naar die personificatie. Ze beweerden slechte montage of creatieve verhalen. Ik omarmde de rol en genoot ervan, "zei hij.

Dit paste perfect bij Jonny's professionele worstelachtergrond, die hij in de show in zijn voordeel gebruikte.

"Zoals ik al zei, wilde niemand voor mij een slechterik zijn. Toen ik aan de productie uitlegde dat ik de "hiel" wilde zijn, waren ze opgetogen en gaven ze me alle kans om met mijn beruchte Het was alsof ik een toestemmingsbewijs kreeg om kwaad te doen. Mijn helden die opgroeiden waren Roddy Piper en Ric Flair. Ik moest al hun schurkenstaten naar de wereld van reality-tv brengen, "onthulde hij.

Het is jaren geleden dat hij in de show was, en de gemene Fairplay heeft sindsdien veel meegemaakt.

Jonny Fairplay maakte andere realityshows en heeft een podcast

Na zijn tijd bij Survivor zou Jonny de naam die hij voor zichzelf had opgebouwd gebruiken om optredens in andere shows te scoren terwijl hij zich koesterde in de gloed van de schande van reality-tv. Deze shows omvatten Inked, Celebrity Poker Showdown, True Life, Fear Factor, Judge Mathis en zelfs nog een seizoen van Survivor.

Het tv-gedoe was een tijdje leuk, maar uiteindelijk zou hij overgaan in een leven zonder de camera's.

Toen hij EW een update over zijn leven gaf, zei Fairplay: "Ik ben een makelaar in Virginia en ik host een wekelijkse reality-tv-podcast op SurvivorNSFW.com met Matt Bischoff van Survivor: Caramoan; Zack Hacker, een VS De bestsellerauteur van vandaag en Karen Eisenberg, juridisch genie. Ik ben ook een soort t-shirt-impresario, die je mijn aanbod kunt bekijken op jonnyfairplay.com, en vergeet niet bij elke t-shirtaankoop die je krijgt een telefoontje van mij, Jonny Fairplay, om je te bedanken voor je aankoop."

Het is geweldig om te zien dat hij kan gedijen sinds zijn tijd op het kleine scherm. Helaas ging het niet altijd van een leien dakje voor de voormalige schurk van de realityshow.

Jonny Fairplay kreeg in 2020 problemen met de wet

In december 2020 werd Fairplay geboeid nadat hij zou hebben gestolen van zijn eigen grootmoeder.

"Volgens het arrestatie-informatierapport werden Fairplay (geboren Jon D alton), 46, en Hall, 67, in politiehechtenis genomen in Danville, Virginia., op 18 december. Volgens een door TMZ verkregen arrestatiebevel zou Fairplay meubels (inclusief barkrukken, een leren stoel en een bijzettafeltje) en een zilveren halsketting ter waarde van $ 5.000 hebben gestolen van het huis van zijn grootmoeder Jean Cook zonder de juiste toestemming, terwijl Hall wordt beschuldigd van geestelijk geweld en misbruik maken van Cook's dementie. De aanklacht is naar verluidt ingediend door de tante van Fairplay, " meldde EW.

Gezien zijn beruchte oma-verhaal over Survivor, zorgde dit moment voor een werkelijk bizarre kop.

Ondanks dat we in de problemen komen met de wet, zou alles goed aflopen voor Fairplay. In maart 2021 werd de zaak geseponeerd en was de voormalige realityster officieel van de haak. Dit was geweldig nieuws voor Fairplay, die verheugd was om zijn normale leven weer op te pakken.

Tegenwoordig leidt de vader van twee kinderen een veel rustiger leven weg van de schijnwerpers. Desalniettemin zorgde zijn tijd bij Survivor ervoor dat hij voorgoed deel zou blijven uitmaken van de reality-tv-geschiedenis.

Aanbevolen: