Wie is de vrouw van Mads Mikkelsen, Hanne Jacobsen?

Inhoudsopgave:

Wie is de vrouw van Mads Mikkelsen, Hanne Jacobsen?
Wie is de vrouw van Mads Mikkelsen, Hanne Jacobsen?
Anonim

Mads Mikkelsen heeft de tovenaarswereld stormenderhand veroverd nadat fans hem voor het eerst als Grindelwald zagen in de trailers van Fantastic Beasts: The Secrets Of Dumbledore. Fans waren in het begin begrijpelijkerwijs ongerust nadat Johnny Depp zijn rol moest neerleggen vanwege het verlies van een rechtszaak tegen zijn voormalige vrouw Amber Heard.

Ondanks dat de fans van Depp zich ontmoedigd voelen, heeft Mads Mikkelsen bewezen dat hij het meer dan aankan om een paar grote schoenen te vullen. Mads vertelde Tom Felton tijdens zijn optreden op de rode loper voor Fantastic Beasts 3 zelfs dat het geheim om de schurk zo goed te spelen, is dat hij een Deens accent heeft.

Mads begrijpt ook dat om de slechterik te spelen, je een doel moet hebben en in het geval van Grindelwald wil hij de wereld een betere plek maken.

John Depp en Mads Mikkelsen als Grindelwald
John Depp en Mads Mikkelsen als Grindelwald

Mads Mikkelsen heeft de Wizarding World nu in de palm van zijn hand, met fans die super enthousiast zijn om hem in de film te zien. Na de release van de trailers gingen fans naar Twitter om te delen hoe aantrekkelijk ze Mads Mikkelsen en Jude Law eruit zagen, en zeiden: "wie wist dat tovenaars sexy kunnen zijn?"

Helaas is de man die door Wizarding World-fans als een "dorstval" werd begroet, niet vrijgezel. Mads Mikkelsen kan niet verder verwijderd zijn van de schurken die hij zo vakkundig speelt; hij is een familieman en is gelukkig getrouwd. Dus wie is zijn vrouw, en wat doet ze?

Wie is de vrouw van Mads Mikkelsen?

Hanne Jacobsen is een Deense actrice, danseres en choreografe. Jacobsen maakte haar filmdebuut in 1994, in een aflevering van 'Alletiders jul'.

Mads Mikkelsen en Hanne Jacobsen begonnen te daten in 1987, en Mads Mikkelsen deelde het grappige verhaal van hoe hij zijn vrouw ontmoette met de New York Times.

"Ik ontmoette haar toen ik verkleed was als een vrouw in La Cage Aux Folles," zei Mads. "Er moeten daar wat Freudiaanse dingen gebeuren. Ik was een Chinees meisje en ik denk dat ik best goed was. Ik heb vrouwenbenen."

Hanne Jacobsen heeft een geschat vermogen van $ 1 miljoen, wat voortkomt uit haar carrière als actrice en choreografe.

Mads Mikkelsen is een familieman

Dertien jaar nadat het stel elkaar ontmoette, trouwden Hanne en Mads uiteindelijk op 2 december 2000. Ze zijn bijna 22 jaar getrouwd en hebben twee volwassen kinderen: Viola en Carl.

De familie lijkt erg hecht te zijn. Mads' familie was bij hem om hem te steunen tijdens de première van Fantastic Beasts, en Hanne Jacobsen filmde Mads Mikkelsen handtekeningen voor opgewonden fans.

Mads Mikkelsen lijkt in de eerste plaats een familieman te zijn en als hij niet aan het acteren is, brengt hij veel tijd door met zijn vrouw; er zijn verschillende foto's te vinden van het prachtige paar samen, zoals op de French Tennis Open 2019 of op het filmfestival van Cannes. Zijn vrouw is ongelooflijk ondersteunend en vergezelt Mads vaak naar zijn filmpremières en reizen om zijn films te promoten. Het paar was bijvoorbeeld in 2018 op het filmfestival van Cannes om Mads' film Artic te promoten.

Zijn kinderen waren ook bij hem bij zijn meest recente première voor Fantastic Beasts: The Secrets Of Dumbledore, waar Mads trots zijn prachtige familie liet zien.

Mads zei ook in een interview met Tom Felton dat hoewel hij nieuw is in de tovenaarswereld, hij erkent dat het als een familie is, waarvan hij hoopt dat het hem zal adopteren.

Mads Mikkelsen was met vrouw Hanne Jacobsen voordat zijn carrière zelfs maar begon

Mads Mikkelsen's carrière is naar nieuwe hoogten gestegen nu fans zijn talent hebben erkend in de rollen die hij heeft gespeeld. En door dit alles heeft zijn vrouw altijd aan zijn zijde gestaan om hem te steunen. Tegen de tijd dat Mads zijn debuutrol kreeg, was hij negen jaar samen met zijn partner.

Mads Mikkelsen begon in de film Pusher (1996) met het spelen van de rol van een low-life pusher/junkie. Hij werd geleidelijk een van de grootste filmacteurs van Denemarken. Het succes in Denemarken omvat de met een Emmy bekroonde politieserie Rejseholdet (2000). Uiteindelijk zou zijn succes hem naar het buitenland brengen, onder meer in de hoofdrol van de fenomenaal succesvolle Hannibal (2013).

Nu is Mads' volgende uitdaging om de kwaadaardige tovenaar Grindelwald te zijn in Fantastic Beasts: The Secrets Of Dumbledore, een duistere tovenaar die oorlog voert in de tovenaarswereld in de vroege jaren 1920, ongeveer vijfenzestig jaar voor de gebeurtenissen van de Harry Potter-films. En welke rol de Deense acteur daarna ook krijgt, we weten dat zijn liefhebbende en ondersteunende vrouw er zal zijn, voor altijd zijn rots in de branding en partner in crime.

Aanbevolen: