Hoe kwam Arnold Schwarzenegger achter zijn zoon Joseph Baena?

Inhoudsopgave:

Hoe kwam Arnold Schwarzenegger achter zijn zoon Joseph Baena?
Hoe kwam Arnold Schwarzenegger achter zijn zoon Joseph Baena?
Anonim

Joseph Baena en Arnold Schwarzenegger zijn vandaag dichtbij, maar het kostte wat tijd om dit punt te bereiken. Arnold heeft enige controverse over zijn verleden, waaronder de controversiële manieren van zijn vader en natuurlijk zijn relatie met huishoudster Mildred Baena.

We kijken terug naar hoe de dingen voor Arnold zijn ontrafeld en hoe hij erachter kwam. We zullen ook kijken hoe Joseph erachter kwam en wat zijn reactie was.

Hoe kwam Arnold Schwarzenegger achter zijn zoon Joseph?

We gaan uitzoeken hoe Arnold de identiteit van zijn zoon realiseerde, maar het was ook niet bepaald gemakkelijk voor zijn zoon Joseph Baena. Tot op de dag van vandaag herinnert Arnolds zoon zich de ervaring alsof het gisteren was. Het escaleerde allemaal toen hij een tiener was en van school werd gehaald toen het nieuws viraal ging over Arnolds mysterieuze zoon.

Joseph onthulde de gekke details van dit alles samen met Yahoo News, "Ik herinner me de dag heel levendig. Ik zat in de achtste klas", herinnerde Baena zich in het interview. "En ik word uit de klas geroepen om te vertrekken. En mijn moeder is daar, en ze zegt: 'We moeten gaan - iedereen komt erachter over jou en wie je vader is.'"

"Je lichaam transformeert; je geest transformeert. En nu is mijn leven voor mijn ogen getransformeerd", zei Baena over de emotionele tijd."

Het was een gek scenario en een dat aanvankelijk achter gesloten deuren werd uitgewerkt. Maar toen het lek eenmaal was geplaatst, kwam het allemaal in de openbaarheid en veranderde het ieders leven, vooral Arnolds familie die geen idee had van de beproeving.

Arnold Schwarzenegger hield het heel rustig

Volgens Arnold duurde het zeven tot acht jaar voordat de actiefilmster zich realiseerde dat het kind echt van hem was. Schwarzenegger onthulde dat de gelijkenis hem echt deed beseffen dat Joseph van hem was, hij begon op mij te lijken, toen begreep ik het een beetje. Ik heb dingen in elkaar gezet, 'verklaarde Arnold naast '60 Minutes'.

Het werd thuis heel moeilijk voor Arnold, omdat nu, plotseling, zijn familie volledig uit elkaar viel, ""Het was heel moeilijk, vreemd, bizar", zei Schwarzenegger. "Ik zei gewoon tegen mezelf: 'Oké, Ik ga dit opbergen."

"Ik heb ze om vergeving gevraagd", zei hij. "Ze huilden. Het verscheurt je hart."

“Als je me 10 jaar geleden, vijf jaar geleden, twee jaar geleden had gevraagd wat het belangrijkste in mijn leven is, zou ik je keer op keer zeggen: het is mijn huwelijk, het is mijn familie. Dus het ding dat echt het meest voor mij betekende, viel uit elkaar door mijn toedoen. Dat is iets waar ik altijd op terugkijk en zal zeggen: 'Hoe heb je dat kunnen doen.'

Arnold sprak in die tijd heel weinig over Joseph, hoewel hij ervoor zou zorgen dat hij voor hem zorgde en dat hij dat graag deed.

Gelukkig zou hun relatie niet worden beschadigd en in plaats daarvan lijkt het erop dat de twee tegenwoordig erg hecht zijn.

Arnold Schwarzenegger is dicht bij zijn zoon Joseph vandaag

Tijdens de podcast 'Unwaxed' besprak Joseph zijn relatie met Arnold. Baena heeft wel onthuld dat het wat tijd kostte om vertrouwd te raken met zijn vader, "Ik moet je erop wijzen dat het in mijn relatie met mijn vader even duurde voordat hij en ik heel dichtbij kwamen en gewoon grapjes met hem maakten en over alles praten."

Hij vervolgde: "Ik ben opgegroeid met mijn moeder en ik was gewoon altijd nerveus. En ik wilde niet dat hij slecht over me zou denken om te zeggen:" Oh, wat is deze man in godsnaam aan het doen? Zoals de hele tijd feesten.'"

De dingen zouden echter het beste uitpakken, aangezien ze tegenwoordig extreem dichtbij zijn, waarbij Joseph Arnold de roddels uit zijn leven binnenlaat en Arnold toestaat zijn vriendinnen te ontmoeten.

"Ik ben zo close met mijn vader en we maken overal grappen over", zei Joseph. "Hij wil altijd over het drama horen. Hij zegt: 'Vertel me alles! Vertel me het drama. Vertel me over deze meisjes.'"

"Het was geweldig om de meisjes aan hem voor te stellen omdat hij extravert is. Hij is er zo nonchalant mee. Als ik een meisje meeneem voor een etentje of zoiets, hebben we ons altijd niet superleuk gekleed, maar gewoon gekleed een beetje op en hij is in het zweet. Hij zegt: 'Waar zijn jullie voor gekleed?'"

Een geweldige ommekeer voor Joseph, die acteren blijft nastreven terwijl hij ook als makelaar werkt.

Aanbevolen: