Wie is de baby papa van January Jones? Dit is wat fans zeggen

Inhoudsopgave:

Wie is de baby papa van January Jones? Dit is wat fans zeggen
Wie is de baby papa van January Jones? Dit is wat fans zeggen
Anonim

In de hitshow Mad Men stond huisvrouw Betty Draper bekend als bedreven in het bewaren van geheimen voor de mensen om haar heen. Het blijkt dat de actrice die haar speelde, January Jones, ook behoorlijk goed is in het bewaren van geheimen. Tijdens het filmen van seizoen 5 was Jones in verwachting en de show moest haar zwangerschap op een ronduit absurde manier verbergen. Destijds werd door fans aangenomen dat de actrice getrouwd moest zijn of een langdurige relatie had, maar dit was niet het geval.

In werkelijkheid was de vader van Jones' baby een mysterie en blijft dat tot op de dag van vandaag, hoewel ze grapjes heeft gemaakt dat een paar celebs de vader zouden kunnen zijn. Dus waarom doet Jones er zo geheimzinnig over? En wie is haar baby-papa precies? Dit is wat fans zeggen.

January Jones staat bekend om haar vele rollen, waaronder haar tijd in Mad Men en X-Men: First Class. In 2011 haalde de actrice de krantenkoppen nadat ze haar zoontje, Xander Dane Jones, had verwelkomd. De zoon van January Jones, Xander, is gemakkelijk het licht van haar leven, maar veel fans vragen zich af wie de vader is. Nou, Jones heeft dit tot op de dag van vandaag geheim gehouden, door duidelijk te maken dat ze Xander wil opvoeden zonder vaderfiguur.

Veel fans hebben gespeculeerd over de mogelijkheden van haar mede-co-sterren, Michael Fassbender, en Jon Hamm als de vader, terwijl ze zich afvroegen of haar exen, Josh Groban en Ashton Kutcher, de vader van Xander Jones zouden kunnen zijn. Het lijkt alsof januari niet toegeeft aan het onderwerp, maar vorig jaar maakte ze grapjes dat Bradley Cooper de vader was nadat haar werd gevraagd of haar nu 10-jarige zoon 'knap' was. Het duo werd zelfs gespot op de rode loper tijdens het 14e jaarlijkse Oceana SeaChange Summer Party-voordeel in Laguna Beach, Californië, wat vrij zeldzaam is voor januari en Xander.

Bijgewerkt op 20 februari 2022: Jan Jones' zoon Xander is nu tien jaar oud en ze heeft met succes de identiteit van zijn vader voor het publiek verborgen gehouden tijd. Jones en haar zoon hebben onlangs vrijwilligerswerk gedaan bij het jaarlijkse Thanksgiving-evenement van de Los Angeles Mission, waar ze eten serveerden en poseerden voor enkele foto's.

Een paar maanden eerder woonden ze de SeaChange Summer Party bij (georganiseerd door Ted Danson), een jaarlijks evenement waarmee geld wordt ingezameld om de oceanen te beschermen. Het lijkt erop dat January Jones haar zoon heeft geleerd hoe belangrijk het is om iets terug te geven. In alle opzichten is Jones erg blij om een alleenstaande moeder te zijn.

9 Dit is wat January Jones heeft gezegd over haar baby papa

In 2011 beviel de toen 33-jarige January Jones van haar zoon Xander, maar ze heeft nooit onthuld wie zijn vader is. Niet alleen dat, de actrice zei ook dat ze haar zoon helemaal zonder vaderfiguur zou opvoeden. In 2017 vertelde ze Red Online dat Xander beter af was zonder vader, en legde uit: "Ik wilde alleen vrouwen bij me hebben. Vrouwelijke energie." Ze is niet de eerste of laatste actrice die haar baby-papa geheim houdt.

8 Fans denken dat dit de meest waarschijnlijke vader is

January Jones speelde in X-Men: First Class, die in 2010 werd gefilmd en in 2011 werd uitgebracht. Haar optreden werd door sommigen bekritiseerd, waardoor een aantal mensen zich afvroegen hoe ze de rol in de eerste plaats kreeg.

Volgens sommige fans op Reddit heeft Jones de rol gekregen door een affaire te hebben met de regisseur van de film, Matthew Vaughn, en deze fans beweren dat Xander precies op hem lijkt. Dit is echter gewoon een gerucht dat door fans wordt gevoed (en een vrouwonvriendelijk gerucht). Hoewel de tijdlijn deze theorie inderdaad ondersteunt, is Vaughn gelukkig getrouwd met supermodel Claudia Schiffer en hij heeft deze geruchten categorisch ontkend.

7 Zou het vriendje van de middelbare school van January Jones de vader kunnen zijn?

Van 1998 tot 2001 had January Jones een relatie met Ashton Kutcher, een van haar allereerste vriendjes. Veel fans speculeren dat ze hun romance misschien nieuw leven hebben ingeblazen en dat Kutcher de vader van Xander zou kunnen zijn.

Fans beweren dat Kutcher in Sioux Falls, South Dakota woont, waar Jones toevallig ook vandaan komt, waardoor de twee aan elkaar worden gekoppeld, waardoor velen uiteindelijk geloven dat Kutcher mogelijk de vader zou kunnen zijn. Uiteraard is dit pure speculatie, maar toch een interessante theorie.

6 Laten we eens kijken naar die verdacht ongebruikelijke babynaam

Xander is geen bijzonder veel voorkomende babynaam. Dienovereenkomstig hebben fans opgemerkt dat January Jones speelde in de film Seeking Justice uit 2011, die werd gefilmd rond de tijd dat ze zwanger werd. Acteur Xander Berkeley is ook te zien in de film, waardoor sommigen suggereren dat hij de vader is.

Hoewel dit een solide theorie is, lijkt het gewoon een beetje te voor de hand liggend. Bovendien is het niet ongebruikelijk dat celebs hun baby's unieke namen geven, veel vreemder dan "Xander".

5 Anderen zeggen dat deze acteur iets verbergt

Sommige fans hebben een zogenaamd opvallende gelijkenis opgemerkt tussen de zoon van Jones en acteur Jason Sudeikis. Jones en Sudeikis dateren uit 2010, dus de tijdlijn klopt.

Toen de Washington Post Sudeikis vroeg of hij destijds iets te zeggen had over de zwangerschap van Jones, stotterde de acteur: "Nee, ik… nee, ik had niets [te zeggen]."

4 Deze langdurige vriend is ook een hoofdverdachte

Zanger Josh Groban is in verband gebracht met verschillende prachtige actrices en January Jones is er een van. Hoewel het paar dateerde van 2003 tot 2006, denken sommige fans dat ze in 2010 weer een relatie hebben gehad. Groban zei dat zijn relatie met Jones zijn "langste relatie ooit" was, zoals gemeld door Good Housekeeping. Fans waren in de war door deze opmerking, aangezien hij pas 3 jaar met Jones uitging.

3 Zou de co-ster van January Jones' 'Mad Men' de vader kunnen zijn?

Toen January Jones beviel, werd haar Mad Men co-ster Jon Hamm geciteerd: "Hij is een schatje… Hij heeft [de] set nogal wat bezocht." Volgens Glamour had Hamm een zwak voor de kleine Xander, waardoor fans speculeerden of hij de vader zou kunnen zijn.

Deze theorie wordt ondersteund door het feit dat Hamm en Jones inderdaad begonnen te daten toen Mad Men eindigde en Hamm het uitmaakte met zijn langdurige partner, Jennifer Westfeldt.

2 Sommige fans denken dat het de 'X-Men'-co-ster van januari Jones is

Terwijl X-Men: First Class-regisseur Matthew Vaughn een van de hoofdverdachten is in de baby-papa-saga van januari Jones, hebben anderen gesuggereerd dat het eigenlijk Michael Fassbender zou kunnen zijn, die naast haar in de film speelde. Fans schreven E! Online om hun theorieën hierover te geven, en Fassbender's naam dook op.

Het gerucht gaat dat Jones en Fassbender met elkaar zijn uitgegaan tijdens het filmen, dus dit is een reële mogelijkheid, zij het een totaal ongefundeerde.

1 januari Jones grapt dat Bradley Cooper eigenlijk de vader is

Een decennium nadat Jones bevallen was - terwijl het mysterie eromheen voortduurt - is de actrice nog steeds niet vrij van speculatie door fans. Vervolgens heeft ze de spot gedreven met de meedogenloze theorievorming en grapte ze dat de vader van Xander Bradley Cooper is.

Toen hij vorig jaar verscheen op Dax Shepard's Armchair Expert-podcast, vroeg de presentator Jones of haar zoon knap was, waarop ze antwoordde: "Mijn zoon? Ja. Bradley Cooper-type! Hé, je weet het niet, hij kan van Bradley zijn!"

Aanbevolen: