Katy Perry stelt een paar eisen als ze op tournee is

Inhoudsopgave:

Katy Perry stelt een paar eisen als ze op tournee is
Katy Perry stelt een paar eisen als ze op tournee is
Anonim

Katy Perry heeft onlangs haar residentie in Las Vegas aangekondigd, Play. Het loopt van december 2021 tot maart 2022. Fans van de best betaalde American Idol-rechter zijn enthousiast over het nieuws. De KatyCats zijn nog steeds bezig met de nieuwste single van de zangeres, Electric, en zijn nu verwoed om kaartjes te scoren voor de 'larger than life show'. De popprinses lanceert ook NFT's (non-fungible tokens) rond de start van de 16-showtour.

The Roar-zanger werkte samen met Theta Labs, een snelgroeiend cryptobedrijf. Ze onthulde dat met de samenwerking "fans een speciaal moment van mijn residentie kunnen bezitten dat zowel een digitaal verzamelobject als een IRL-ervaring is." Veel fans hopen dat het een intiem backstage-souvenir wordt. Misschien iets uit Perry's interessante voorbereidingsroutine. Hier is alles wat je erover moet weten.

Bloemen, bloemen, bloemen

The Part of Me-ster houdt duidelijk van bloemen. Het feit dat ze haar dochter Daisy noemde, is het enige bewijs. Je kon niet meer bloemen krijgen met de volledige naam, Daisy Dove Bloom. De obsessie met de esthetiek komt ook duidelijk naar voren in de videoclip van de zangeres voor Never Worn White. Dan heeft ze een virtuele bloemenwinkel genaamd "Katy's Daisies", waarmee je digitaal bloemen kunt verzenden. Het was een succesvolle marketingstunt die leidde tot de release van de eerste single van haar vijfde album, Daisies.

Als het op haar tours aankomt, is Perry bijzonder over de bloemen die ze ontvangt. Ten eerste, breng nooit haar anjers mee. Kies in plaats daarvan voor een arrangement van roze verse bloemen. Ze geeft de voorkeur aan roze en witte rozen, witte en paarse hortensia's en pioenrozen. Als ze niet beschikbaar zijn, zullen seizoensgebonden witte bloemen met witte orchideeën het prima doen. De hitmaker van Teenage Dream heeft nooit onthuld waarom ze zo'n hekel heeft aan anjers. Maar promotors durven nooit de "ABSOLUTELY GEEN ANJERS"-memo te breken.

Strenge chauffeursregels

De stemactrice van de Smurfen heeft ook strikte regels voor haar chauffeur. Volgens haar 45 pagina's tellende concertrijder krijgt haar chauffeur 22 instructiepunten. Het omvat niet praten met haar, haar gasten en fans. Ze mogen ook niet naar haar kijken of handtekeningen vragen. Het klinkt misschien extreem, maar misschien houdt ze er gewoon van om duidelijke grenzen te stellen. Bekende beroemdheden zoals zij moeten zich zorgen maken over het behoud van hun privacy.

Kleedkamervereisten

Decoratiedetails komen ook niet verder dan haar. De zangeres van Firework heeft een lijst met hoe haar kleedkamer moet worden gestyled. Haar tafel moet bijvoorbeeld in 'perspex moderne stijl' zijn. Het zijn die heldere, acryl/lucite tafels. Haar stoel moet ook een wit ei zijn met een voetenbankje. Ten slotte zou ze niet willen dat de muren anders zouden worden geverfd dan crème of zachtroze.

Pre-show groepsrituelen

Je leest het goed. Maar het is niets extreems - gewoon groepsmeditatie met haar entourage voor elk optreden en na haar solo-middagyoga. Er is ook "een gebedskring met mijn band en dansers voordat ik het podium betreed." Perry zei ooit dat deze activiteiten hielpen bij het overwinnen van emotioneel moeilijke tijden na haar scheiding van Russell Brand in 2011.

Een gedetailleerde voedsellijst

Net toen je dacht dat ze niet preciezer kon zijn over haar verzoeken, kwamen we erachter dat ze haar organisatoren ook een gedetailleerde ma altijdlijst overhandigde. Volgens Business Insider zijn dit de items op die lijst:

  • 6 Vitamine water nul, diverse smaken
  • Kom geheel vers biologisch geteeld fruit (appels, bananen, sinaasappels en druiven)
  • Een bord vers gesneden Crudités (inclusief komkommer, broccoli, bloemkool, wortelen, peultjes, selderij) met ranch dip
  • Snyder's of Hanover Honing Mosterd & Uien Pretzel
  • Jar of Salsa
  • Gebakken (blauwe maïs indien mogelijk) Tortillachips
  • Gevriesdroogde aardbeien
  • 2 flessen Santa Margarita Pinot Grigio
  • Keeljas, Twinnings Chamomile PG-tips en Mint medley-thee.
  • Fuze slenderize diverse smaken
  • Een pot kwaliteitshoning

In 2018 werden er toevoegingen gedaan aan haar Australische concertrijder. Dit waren "fruit en groenten, hummus en kombucha", evenals appelciderazijn, omdat het "een geweldige bodybalancer" is, ondanks de indruk dat het "te zuur is voor je stem", zei de Swish Swish-zanger.

Daarnaast vraagt Perry ook om een doos Huggies baby-natuurverzorgingsdoekjes. We snappen het - ze zijn alcoholvrij en goed voor de gevoelige huid. Helaas is de Hot n Cold-zanger niet zo milieuvriendelijk. Ze heeft naar verluidt plastic rietjes op haar lijst staan in plaats van herbruikbare. De informatie werd echter al in 2011 verkregen. Het is mogelijk dat ze sindsdien van manier is veranderd.

Aanbevolen: