De cast van 'Fargo', gerangschikt op nettowaarde

Inhoudsopgave:

De cast van 'Fargo', gerangschikt op nettowaarde
De cast van 'Fargo', gerangschikt op nettowaarde
Anonim

Fargo is een misdaadthriller-televisieserie die begon in 2014, gebaseerd op de gelijknamige film. Er zijn tot nu toe vier seizoenen uitgebracht, waarvan het vijfde later dit jaar debuteert. Er zijn slechts ongeveer 10 afleveringen per seizoen, wat het een behoorlijk binge-waardige productie maakt.

Naast korte seizoenen heeft deze show ook een all-star cast. Hoewel niet elk lid in dit artikel wordt beschreven, hebben grote namen als Ted Danson, Ewan McGregor en Chris Rock allemaal rollen in deze serie geboekt. Met zulke prominente acteurs op de castlijst, willen we graag weten: wie heeft het hoogste vermogen?

10 Allison Tolman (Molly) heeft een nettowaarde van $3 miljoen

Allison Tolman speelde "Molly Solverson" in het tv-programma Fargo. Ze begon met acteren in 2005 en heeft sindsdien meer dan 40 titels geboekt, waarbij ze vaak de voorkeur gaf aan televisierollen. Enkele van haar meest prominente personages komen uit de films Krampus en The Gift, en ze is het meest recent verschenen in de shows Gaslit en Why Women Kill. Al deze banen hebben haar nettowaarde op $ 3 miljoen gebracht.

9 Bokeem Woodbine (Mike) heeft een nettowaarde van $ 3 miljoen

Bokeem Woodbine werd gecast als "Mike Milligan" voor de show. Hij heeft meegewerkt aan verschillende producties van grote namen, waaronder deelname aan de MCU voor Spider-Man: Homecoming, Halo en zelfs in een aflevering van The Sopranos. Woodbine is al bijna drie decennia in Hollywood en zijn constante rollen hebben zijn vermogen verhoogd tot $ 3 miljoen.

8 Russell Harvard (Mr. Wrench) heeft een nettowaarde van $3-4 miljoen

Russell Harvard is een van de minst ervaren leden van de Fargo-cast. Hij speelde Mr. Wrench” van 2014-2017, en begon zijn acteercarrière in 2006. Tot nu toe heeft Harvard slechts 18 rollen op zich genomen, waaronder twee die momenteel in postproductie zijn. Hij is misschien het best bekend om zijn verschijning op There Will Be Blood, en zijn vermogen ligt ergens tussen de $ 3 en $ 4 miljoen.

7 Brad Mann (Gale) heeft een nettowaarde van $ 4 miljoen

Brad Mann heeft "Gale Kitchen" geportretteerd in deze show van 2015-2020. Hij kwam in het jaar 2000 bij Hollywood en heeft deelgenomen aan een aantal bekende titels zoals Riverdale, Supernatural en Smallville. Mann speelde ook in het tv-programma Clue in 2011, en hernam zijn rol in de film die een paar jaar later met dezelfde naam uitkwam. Zijn nettowaarde bedraagt momenteel $ 4 miljoen.

6 Colin Hanks (Gus) heeft momenteel een nettowaarde van $14 miljoen

Colin Hanks speelde in tal van populaire producties en werd gecast als "Gus Grimley" in Fargo. Enkele van zijn andere gedenkwaardige rollen zijn in films als Jumanji: Welcome to the Jungle en Jumanji: The Next Level, The House Bunny en King Kong. Zijn betrokkenheid bij deze goedlopende films en franchises heeft zijn vermogen verhoogd tot $ 14 miljoen.

5 Martin Freeman (Lester) heeft een vermogen van $20 miljoen in de VS

Martin Freeman is een beroemd gezicht op zowel Amerikaanse als Britse televisieschermen. Op Fargo speelt hij "Lester Nygaard", maar hij heeft ook deelgenomen aan enkele tientallen andere titels. Enkele van de meest populaire franchises waarmee hij wordt geassocieerd, zijn Sherlock, The Hobbit en meerdere films binnen het Marvel Cinematic Universe. Zijn vermogen is $ 20 miljoen vanwege zijn banden met grote bedrijven.

4 Kirsten Dunst (Peggy) heeft een nettowaarde van $ 25 miljoen

Kirsten Dunst werd ingehuurd om 'Peggy Blumquist' in de show te spelen. Haar nettowaarde bedraagt momenteel $ 25 miljoen na acteren in meer dan 80 films en tv-shows. Een van haar meest opvallende rollen waren als "Mary Jane Watson" in de 2002 Spider-Man en "Younger Amy March" in de originele Little Women-film.

3 Ewan McGregor (Emmit/Ray) heeft een nettowaarde van $ 25 miljoen

Ewan McGregor speelt zowel "Emmit" als "Ray Stussy" in deze serie. Hij is waarschijnlijk het best bekend voor zijn rol als "Obi Wan Kenobi" in het Star Wars-universum, zowel in de films als in zijn eigen show via Disney+ die dit jaar uitkomt. Hij heeft momenteel drie titels in pre-productie en drie in post-productie, wat zijn cv op 95 acteercredits brengt. Al deze belangrijke connecties hebben zijn vermogen verhoogd tot $ 25 miljoen.

2 Billy Bob Thornton (Lorne) heeft een nettowaarde van $45 miljoen

Billy Bob Thornton is sinds de jaren tachtig in Hollywood. Hij speelt "Lorne Malvo" in deze show, maar heeft in bijna 100 films en tv-shows gespeeld. Thornton heeft één film in postproductie, één in pre-productie en één die momenteel nog aan het filmen is. Met zijn uitgebreide carrière in Hollywood is het geen verrassing dat zijn vermogen momenteel $ 45 miljoen bedraagt.

1 Chris Rock (Loy) heeft het hoogste vermogen met $60 miljoen

Chris Rock is al tientallen jaren acteur en komiek. Hij werd ingehuurd om "Loy Cannon" in Fargo te spelen en maakte ook deel uit van de Madagascar-franchise, verschillende films met Adam Sandler en de Bee Movie. Tussen zijn talloze comedyspecials/tours en bijna 80 producties heeft Rock het hoogste nettowaarde van de cast met $60 miljoen.

Aanbevolen: