Iedereen Britney Spears heeft een date gehad, gerangschikt op nettowaarde

Inhoudsopgave:

Iedereen Britney Spears heeft een date gehad, gerangschikt op nettowaarde
Iedereen Britney Spears heeft een date gehad, gerangschikt op nettowaarde
Anonim

Britney Spears' carrière is lang en succesvol geweest met ups en downs, drama en tabloids, en wat de roddelbladen in de loop der jaren niet zijn vergeten, is het ongelooflijke aantal van vriendjes Spears heeft ruzie weten te maken.

GERELATEERD: Vrienden zeggen dat de vriend van Britney Spears, Sam Asghari, erg goed voor haar is, en dit is waarom

Met haar vermogen van maar liefst $ 59 miljoen, is het gemakkelijk voor te stellen dat ze met mensen van haar eigen rijkdom zou uitgaan, hoewel er enkele uitschieters zijn in haar datinggeschiedenis. Dit zijn haar rijkste vriendjes.

10 Howie Day - $2 miljoen

Singer en songwriter, Howie Day begon zijn carrière eind jaren '90 als soloartiest. Sindsdien heeft hij vier albums uitgebracht, waarvan zijn eerste de meest succesvolle was. Van zijn relatief lage vermogen in vergelijking met andere mannen op deze lijst, is het duidelijk dat hij niet super beroemd is geworden.

In 2007, toen Spears en Day nog samen waren, namen de twee bijna een overdosis niet lang nadat de ontluikende popkoningin terugkeerde van een afkickkliniek, volgens een interview met haar voormalige lijfwacht.

9 Adnan Ghalib - $3 miljoen

Hoewel zijn werk bij een fotobedrijf van beroemdheden hem veel geloofwaardigheid geeft om zijn vaardigheden als fotograaf te laten zien, is Adnan Ghalib het meest bekend om zijn relatie met Spears.

Hij was getrouwd toen hij Spears ontmoette, maar het paar was in 2008 gescheiden, bijna een jaar nadat Spears en Ghalib elkaar ontmoetten. Toen ze om geestelijke gezondheidsredenen in het ziekenhuis werd opgenomen, maakte het stel eindelijk een einde aan de zaak.

8 Charlie Ebersol - $5 miljoen

Als televisieproducent is Charlie Ebersol meer gewend om achter de schermen te staan dan in de schijnwerpers, maar toen hij met Spears begon te daten, moest dat allemaal veranderen. Zijn carrière is succesvol geweest en heeft een aantal prijzen gewonnen voor zijn arbeidsethos.

GERELATEERD: Iemand moet Britney Spears vertellen dat we deze foto deze maand 9 keer hebben gezien

Het stel was slechts acht maanden samen, volgens Vanity Fair, maar toen ze uit elkaar gingen, was Spears verdrietig, boos of gekwetst genoeg om zijn gezicht te verwijderen van al haar sociale media-berichten waarin hij verscheen.

7 Jason Trawick - $6 miljoen

Jason Trawick is een van de weinige mensen op deze lijst. Spears was meer dan klaar om te trouwen. Nadat hij in 2011 voor haar begon te werken als haar agent, werden de twee verliefd en niet lang daarna verloofden ze zich.

Toen de twee in 2015 uit elkaar gingen, was het wereldschokkend in de roddelwereld. Langzaam gaven ze zichzelf weg (Spears eindigde zelfs van bureau) voordat ze naar de roddelbladen kwamen dat hun relatie was beëindigd.

6 Kevin Federline - $6 miljoen

Kevin Federline was een beetje succesvoller in de datingscene van Spears en heeft er zelfs een ring op gezet! Ze trouwden na slechts drie maanden te daten, wat volgens velen een rode vlag is. Het paar liet het echter drie jaar werken voordat het in 2007 stopte.

Vanwege zijn kleine vermogen werd Federline een 'goudzoeker' genoemd, maar uiteindelijk eindigde het huwelijk vanwege de chaotische relatie.

5 Fred Durst - $20 miljoen

Volgens MTV was de breuk rommelig en eindigde in Spears ronduit ontkennend dat ze ooit met Durst was uitgegaan! Natuurlijk was er een kleine vete waarbij Durst voor zichzelf opkwam en zei dat de situatie niet erg eerlijk was. Sinds de twee wegen zijn gesplitst, is hij er zeker van dat het water onder de brug is.

4 J. R. Rotem - $20 miljoen

Omdat ze zo betrokken zijn bij de muziekindustrie, is het niet verwonderlijk dat de paden van J. R. Rotem en Spears elkaar kruisten. Rotem is een muziekproducent en heeft natuurlijk met Lincoln Park, Weezer, Rihanna en de vrouw van het uur gewerkt.

Het was een korte affaire, maar de twee kijken er met veel plezier op terug en de relatie was meer voor de lol dan wat dan ook. Nu is hij bij Avril Lavigne (hierboven afgebeeld).

3 Criss Angel - $50 miljoen

Degenen die nog nooit van de opwindende goochelaar Criss Angel hebben gehoord, keken duidelijk geen tv in de jaren 2000. Angel and Spears dateerde in 2007 toen hij deel uitmaakte van haar MTV-muziekvideo.

Volgens Today waren de trucs en magie niet genoeg (of misschien te veel) voor Spears, omdat ze de feestjes beu werd en sneller handelde dan je zou denken.

2 Jared Leto - $90 miljoen

Als acteur, zanger en songwriter is Jared Leto over de hele wereld bekend, vooral vanwege zijn acteercarrière; vooral transgenderrol in Dallas Buyers Club, die hem Academy, Golden Gload en Screen Actors Guild Awards opleverde.

In 2003 kwamen de twee elkaar op de een of andere manier tegen en het gerucht ging dat ze dat jaar samen zouden zijn. Het gerucht ging ook dat ze met Leto aan het daten was omdat zijn ex (Cameron Diaz) met Justin Timberlake (Spears ex) aan het daten was.

1 Justin Timberlake - $ 230 miljoen

Spreek over de duivel! Justin Timberlake is nu misschien gelukkig getrouwd, maar ooit was hij een jonge jongeman die op onderzoek uitging en die sexy terugbracht.

Spears en Timberlake hadden drie jaar een relatie voordat ze in 2003 uit elkaar gingen. Oef! De tijd vliegt. Sinds hun breuk zijn ze in staat verre vrienden te blijven en soms commentaar te geven op elkaars sociale media.

Aanbevolen: