Wat AnnaLynne McCord gaat doen in 2021

Inhoudsopgave:

Wat AnnaLynne McCord gaat doen in 2021
Wat AnnaLynne McCord gaat doen in 2021
Anonim

AnnaLynne McCord heeft het druk gehad in 2021, van het co-hosten van een podcast met haar voormalige 90210 co-ster Shenae Grimes, tot het werken aan haar project The Love Storm, tot het uitspreken over haar geschiedenis van traumatisch misbruik. Ze heeft een volgeladen bord in haar handen en fans zijn er dol op voor haar.

Maak je geen zorgen, McCord heeft nog steeds een acteercarrière, zelfs met alle andere dingen die ze in haar leven heeft gedaan. Ze heeft verschillende projecten gedaan die dit jaar zijn uitgebracht, waaronder een Lifetime Christmas-film genaamd Dancing Through the Snow met Colin Lawrence van Netflix's Virgin River.

Laten we niet vergeten dat McCord ook een tante is en het leuk vindt om haar neef en zussen zo vaak mogelijk te zien. Laten we eens kijken hoe het leven van McCord er in 2021 uitziet en misschien een glimp opvangen van wat de toekomst voor haar in petto heeft.

6 AnnaLynne McCord heeft een podcast met Shenae Grimes

In mei van dit jaar lanceerde McCord een podcast met haar voormalige 90210 co-ster, Shenae Grimes genaamd Unzipped, waar ze over van alles en nog wat praten en elke week een andere gast hebben. Volgens een Instagram-bericht op het Unzipped-account beweren de twee meisjes "een onbreekbare band" te hebben en dat ze allebei "ons hart op onze mouw dragen, zo nieuwsgierig zijn als de hel en je kunt maar beter geloven dat we brutaal genoeg zijn om vragen te stellen en uit te dagen normen die de samenleving vaak zonder meer accepteert."

5 AnnaLynne McCord heeft zich uitgesproken over haar misbruik

McCord is behoorlijk open geweest over het misbruik dat ze de afgelopen jaren als kind heeft geleden. Ze is ook open geweest over de tijd dat ze werd verkracht door een mannelijke vriend van haar die ze uitnodigde om een nacht bij haar thuis te blijven. In een interview met House of Influence deze zomer deelde McCord dat ze "kwam uit vreselijk misbruik. Ik ben opgegroeid met al deze vreselijke dingen die me vreselijke pijn hebben bezorgd."

McCord heeft ook gesproken over haar worsteling met een dissociatieve identiteitsstoornis als gevolg van het jeugdtrauma dat ze heeft opgelopen. Ze zei ook tegen House of Influence dat "zolang ik leef, ik me zal uitspreken over dit soort dingen om dat stigma te verminderen en weg te nemen. Je weet nooit wat iemands strijd is, je weet nooit wat iemand doormaakt."

4 AnnaLynne McCord is nog steeds aan het acteren

McCord heeft dit jaar aan meerdere projecten gewerkt, waaronder een Lifetime Christmas-film genaamd Dancing Through the Snow met Virgin River-ster Colin Lawrence. Ze verscheen ook op zes afleveringen van de tv-serie Power Book III: Raising Kanan op Starz. Naast die twee rollen deed ze ook de stem van Karen in de film King Knight en verscheen ze in een aflevering van DC's Legends of Tomorrow op The CW. Hoewel acteren absoluut een passie van haar is, zou ze niet zijn wie ze nu is zonder alle andere aspecten van haar leven, inclusief haar werk om een einde te maken aan slavernij en mensenhandel.

3 AnnaLynne McCord doet haar deel om slavernij te helpen beëindigen

McCord is zowel president van Together1Heart als de oprichter van The Love Storm, beide organisaties die zich inzetten voor het beëindigen van slavernij en mensenhandel. Volgens de officiële website is The Love Storm een "wereldwijde meditatietour" die is gewijd aan "het creëren van een atmosferische storing, een tumultueuze opschudding en controverse terwijl we krachtig op weg zijn om de slavernij van binnenuit te beëindigen". Together1Heart is, volgens hun verklaring over Charity Buzz, een stichting met als missie "het redden, rehabiliteren en re-integreren van overlevenden van sekshandel in Cambodja, waar seksueel toerisme hoogtij viert". McCord bezoekt meestal elk jaar de kinderen in Cambodja, maar vanwege Covid-beperkingen kan ze al een paar jaar niet op bezoek.

2 AnnaLynne McCord is een tante

McCord's zus, Rachel, op wie ze haar vertolking van 90210's Naomi Clark baseerde, is in mei 2020 bevallen van een prachtige babyjongen genaamd Jude. haar liefde voor Jude op haar Instagram voor zijn eerste verjaardag dit jaar. Ze zei dat haar neef "zo'n licht" is en dat hij "het beeld van vrijheid en pure liefde" is. Ze zei ook hoeveel ze van zijn hart, zijn glimlach, zijn geest en zijn 'ontluikende en wild schijnbare vasthoudendheid' houdt. Ze heeft de kleine man ook gecrediteerd voor het feit dat hij haar "prachtig aanwezig en altijd glimlachend" heeft gehouden.

1 AnnaLynne McCord wil geen eigen kinderen

McCord heeft veel gepraat over hoe ze geen eigen kinderen wil hebben en dat het prima is om tante te zijn van haar neef, Jude, en een kattenmoeder te zijn. Tijdens een Zoom-reünie in 2020 met de cast van 90210 maakte McCord grapjes over hoe haar kat eigenlijk haar kind is, terwijl de andere leden van de cast spraken over hun echte kinderen. Ze heeft de kinderen die ze elk jaar in Cambodja bezoekt ook altijd haar kinderen genoemd en ze noemde ze zelfs enkele jaren geleden in haar Ted Talk. Ze zei dat die kinderen haar leerden wat liefde was en dat hun liefde haar genas op een manier die niets anders in haar leven kon.

Aanbevolen: