Wat gaat Wendy Williams doen nu haar show is geannuleerd?

Inhoudsopgave:

Wat gaat Wendy Williams doen nu haar show is geannuleerd?
Wat gaat Wendy Williams doen nu haar show is geannuleerd?
Anonim

De Wendy Williams Show is niet meer.

In oktober waren fans teleurgesteld toen het 13e seizoen van de hitshow begon zonder de sterpresentator. In een verklaring bevestigde Williams dat ze leed aan een aanhoudende schildklieraandoening en Covid-19 had opgelopen. De 57-jarige die haar liefdevol Wendy-watchers haar "co-hosts" noemt, hoopte dat ze snel zou terugkeren. Gastgastheren en panelleden zoals Michael Rappaport en Kym Whitley bezetten de hot seat terwijl Williams recupereerde.

Maar dit najaar heeft Debmar-Mercury bevestigd dat de nieuwe dagshow Sherri het typische tijdslot van Williams zal overnemen. Actrice Sherri Shepherd was de meest populaire vervanger voor Williams tijdens haar periode als gastgastheer en kon de kijkcijfers van de show behouden. Dus waar blijft Wendy Williams nu?

Wanneer keert Wendy Williams terug?

Wendy Williams werd geboren in New Jersey op 18 juli 1964. Ze werd geboren bij Shirley Williams, een leraar in het speciaal onderwijs, en Thomas Dwayne Williams, een leraar en een directeur. In de jaren tachtig brak Wendy door in de industrie als een shock-jock-radiopresentator. Ze werd populair op stations in New York en verstevigde haar trouwe aanhang. Williams maakte naam met haar onbeschaamde onbezonnen stijl van roddels over beroemdheden en advies aan haar fans. Er was geen onderwerp verboden terrein - zelfs niet als het om haar eigen persoonlijke leven ging.

De afgestudeerde van de Northeastern University bekende dat haar man van meer dan 20 jaar - Kevin Hunter - haar bedroog toen ze zwanger was. Ze herinnerde zich de ontdekking in haar memoires 'Wendy's Got the Heat'. Wat sommigen zouden beschouwen als 'keukentafelpraatje' bracht Williams op de voorgrond.

Wendy Williams moest in het openbaar vele veldslagen onder ogen zien

Wendy Williams ontmoette Kevin Hunter in 1994 tijdens een kinderschaatsfeest in New York City. Ze hebben een kind, Kevin Hunter Jr, 21. Ondanks dat Williams haar man vergeeft voor het bedriegen van haar toen ze zwanger was, zou zijn ontrouw doorgaan. Williams zei in een recent interview met Billy Bush dat Hunter tijdens hun huwelijk vals speelde. "Kevin bedroog me terwijl ik zwanger was van mijn zoon en ik kwam erachter en ik had toen van hem kunnen scheiden", vertelde ze aan Bush. "Maar ik zei nee, ik heb een zoon … maar ik wilde niet dat hij me alleen zou laten en ik wist dat Billy niet tot de dood ons scheidde … Kevin was een seriebedrieger - Kevin had verschillende minnaressen, afhankelijk van de deel van zijn leven. Met deze laatste had hij de langste relatie.”

Afbeelding
Afbeelding

Williams is open geweest over haar vroegere verslavingen. In oktober 2017 ging Williams viraal nadat ze flauwviel tijdens haar talkshow in een Halloween-aflevering waarin ze verkleed was als Vrijheidsbeeld. In februari 2018 maakte Williams bekend dat ze de ziekte van Graves heeft die hyperthyreoïdie veroorzaakt. Williams onthulde ook dat ze lijdt aan lymfoedeem. In maart 2019 zei Williams dat ze in een sober huis had gewoond. Williams verloor toen haar geliefde moeder Shirley in 2020.

Williams haalde vorige maand de krantenkoppen toen ze een rechtszaak aanspande tegen Wells Fargo. De bank heeft momenteel "enkele miljoenen dollars" van Williams' fondsen in haar bezit. Ze beweren dat ze het geld hebben bevroren omdat "Wells Fargo sterke redenen heeft om aan te nemen dat [Williams] het slachtoffer is van ongepaste beïnvloeding en financiële uitbuiting."

Zou Wendy Williams de nieuwe podcasthost kunnen worden?

Volgens TheJasmineBrand huilt Williams niet ergens in de hoek. In feite is ze misschien nog maar een paar minuten verwijderd van het ondertekenen van een podcast-deal van meerdere miljoenen dollars. Fox Soul, gastheer Al Reynolds sprak met de aanstaande deal en noemde het "woord op straat". Toen hij erop drukte waar hij de sappige geruchten hoorde, voegde hij eraan toe: "Dit zijn de diepe, diepe straten.”

wendy-williams-show
wendy-williams-show

Hij voegde toe: Nu weten we dat Spotify Joe Rogan $ 100 miljoen heeft gegeven. Iedereen weet dat je het hier voor het eerst op 'Fox Soul' hoorde, dat ik denk dat Wendy Williams iets van plan is en dat ze daarom niets post of zoiets. Ik denk dat dit een aanloop is naar een grotere aankondiging die we via de pijp zullen zien komen over haar nieuwe huis.'

Naast haar talkshow heeft Williams stand-upcomedy gedaan, in een aantal films gespeeld en in een Broadway-productie van Chicago gespeeld. In het najaar van 2020 werd ze onthuld als performer op The Masked Singer, verkleed als een grote mond, die, nou ja, mooi op de neus is. Vorig jaar bracht de moeder-van-één tegelijkertijd een biopic en een documentaire uit via Lifetime - zij produceerde beide. Williams zelf heeft een comeback beloofd en iets zegt ons dat ze nog veel meer verhalen te vertellen heeft…

Aanbevolen: