Zijn Taylor Swift en Joe Alwyn echt verloofd?

Inhoudsopgave:

Zijn Taylor Swift en Joe Alwyn echt verloofd?
Zijn Taylor Swift en Joe Alwyn echt verloofd?
Anonim

Taylor Swift heeft behoorlijk wat ups en downs gehad als het gaat om relaties. Al deze zijn weerspiegeld in haar muziek en extreem openbaar gemaakt. Maar sinds haar Reputation-album zijn de dingen veranderd.

De albums die volgden, Lover, Folklore en Evermore, stonden vol met liedjes over verliefd worden, en het was duidelijk dat haar relatie met Joe Alwyn serieus was. Maar is het serieus genoeg om een verlovingsring te rechtvaardigen?

Fans speculeren dat de twee verloofd zijn

Sinds 2016 hebben Taylor en Joe hun best gedaan om de relatie buiten het publieke oog te houden. Het is zelfs moeilijk om details over de relatie van het paar op te graven.

Geen van beiden plaatst foto's van de ander of samen op sociale media. Ze vermeden een tijdje om samen in het openbaar gezien te worden, woonden niet veel evenementen met elkaar bij en erkenden elkaar lange tijd niet eens in de media.

De geruchten over een verloving begonnen nadat het paar samen een driedaagse reis naar Cornwall maakte, die werd beschreven als een romantische.

Swifties willen niet te veel wrikken. Velen van hen tweeten dat ze willen dat Taylor het publiek zelf vertelt of ze dat wil, en totdat ze het wel of niet doet, zullen ze niet weten of het waar is of niet. Taylor is geen onbekende in het maken van verrassende aankondigingen op haar Instagram, dus fans denken dat als ze hen wilde vertellen dat ze het op die manier zou doen.

Dit is niet de eerste keer dat er geruchten de ronde doen dat Taylor en Joe gaan trouwen. In 2020 waren er geruchten over een aanstaande besloten en rustige ceremonie. Fans hebben ook gespeculeerd sinds het paar zo lang samen is geweest dat het misschien tijd was voor de twee om in het huwelijksbootje te stappen.

Na een nummer in Reputation genaamd "Call It What You Want" gebruikte de tekst "you don't need to save me, but would you run away with me?", geschreven toen Swift haar pauze nam uit de schijnwerpers in maart 2016 tot augustus 2017 speculeerden fans dat Joe Alwyn misschien de hele tijd bij haar was.

Het is niet 100% duidelijk of ze verloofd zijn of niet, en fans zullen het pas weten als Swift of Alwyn het het publiek zelf vertelt.

Taylor Swift en Joe Alwyn maakten hun relatie openbaar

In 2020 deelde Taylor in haar Disney-Plus-folklore: de lange studiosessiefilm waarin Joe liedjes met haar heeft geschreven voor folklore en e vermeer onder het pseudoniem William Bowery. Hij heeft haar geholpen met het schrijven van 'betty', 'ballingschap', 'champagneproblemen' en 'coney island'.

Hij is ook te zien in haar documentaire Miss Americana. Hoewel zijn naam nooit werd genoemd en hij geen grote rol speelt, werden de twee backstage omhelsd tijdens haar reputatietour. Alwyn heeft zelfs opgemerkt dat hij liever over zijn werk praat, ook al weet hij dat mensen ook nieuwsgierig zijn naar die kant van zijn leven.

De meest recente keer dat we een glimp van de relatie hebben gezien, was toen Taylor Swift Joe Alwyn bedankte in haar Grammy-acceptatietoespraak 2021, toen folklore album van het jaar won. Ze zei: "Joe, wie is de eerste persoon die ik speel elk nummer dat ik schrijf en ik had de beste tijd om liedjes met jou te schrijven in quarantaine."

Wat is de toekomst voor Taylor Swift en Joe Alwyn?

Hoewel het niet duidelijk of bevestigd is dat de twee gaan trouwen of zelfs verloofd zijn, zijn fans er zeker van dat hun relatie zal blijven bloeien. Naast hun relatie met elkaar hebben ze allebei grote projecten in de maak.

Swift, die zojuist haar heropname van Red (Taylor's Version) heeft uitgebracht, heeft mogelijk plannen om binnenkort nog een heropname van een eerder album uit te brengen. Fans denken dat het Speak Now of 1989 wordt. Haar heropname van Red (Taylor's Version) kreeg veel aandacht met het nummer "All Too Well (10 Minute Version) (Taylor's Version)".

Wat Joe Alwyn betreft, er is veel te weten over de acteur, naast zijn relatiestatus. Hij speelde in twee Oscar-genomineerde films, The Favorite en Mary: Queen of Scots. Alwyn speelde Bob Cratchit in A Christmas Carol van FX.

Zijn volgende project wordt een show met Hulu's 'Conversations With Friends', een bewerking van Sally Rooney. Het is een enorm populair boek en Sally Rooney is een enorme hit geworden onder de lezers. Dit is absoluut een groot project voor Joe Alwyn. Nadat hij het op Instagram had aangekondigd, vond Swift zijn post leuk om haar steun te betuigen.

Hoewel het niet is bevestigd dat de twee samen zijn, is het duidelijk dat ze verliefd en gelukkig zijn. Totdat een van hen een verloving of zelfs een bruiloft aankondigt, weten fans het niet zeker.

Aanbevolen: