De 10 meest gefilmde straten in verschillende grote Amerikaanse steden

Inhoudsopgave:

De 10 meest gefilmde straten in verschillende grote Amerikaanse steden
De 10 meest gefilmde straten in verschillende grote Amerikaanse steden
Anonim

Hoewel veel Hollywood-films op sets of percelen in een filmstudio worden opgenomen, gaan ze soms de straat op en schieten ze midden in de grootste steden van het land. Om hier meer over te weten te komen, voerde American Home Shield een onderzoek uit om te bepalen welke straten het meest gefilmd zijn in grote Amerikaanse steden. Ze analyseerden de opnamelocatiegegevens van IMDb om hun resultaten te vinden. Het volledige onderzoek is te vinden op deze link.

Naast het bepalen van de meest gefilmde straat in 88 verschillende grote Amerikaanse steden, ontdekten ze ook dat negen van de tien meest gefilmde straten in de VS zich in New York City of Los Angeles bevinden. In feite staat de op één na meest gefilmde straat van het hele land niet op deze lijst, omdat het ook gewoon de op één na meest gefilmde straat in zijn eigen stad is. Sunset Boulevard heeft 64 credits op IMDb, maar dat aantal v alt in het niet bij de 133 credits die Hollywood Boulevard heeft.

Zonder verder oponthoud, dit zijn de tien meest gefilmde straten in grote Amerikaanse steden. Ze zijn gerangschikt in volgorde van credits op IMDb, en slechts één straat van elke stad is inbegrepen.

10 Promenade in Atlantic City, NJ - 6 Credits

Met behulp van gegevens van IMDb vond American Home Shield zes film- en televisieprojecten met Boardwalk, waardoor het de meest gefilmde straat in Atlantic City, New Jersey is.

American Home Shield heeft At the Movies geïdentificeerd als een opmerkelijke film die op Boardwalk zal worden opgenomen.

9 Center Street in Piru, CA - 7 Credits

Met behulp van gegevens van IMDb vond American Home Shield zeven film- en televisieprojecten met Center Street, waardoor het de meest gefilmde straat in Piru, Californië is.

American Home Shield identificeerde de originele A Star is Born (1954) als een opmerkelijke film om te worden gefilmd op Center Street in Piru.

8 Lagere Wacker Drive in Chicago, IL - 7 Credits

Met behulp van gegevens van IMDb vond American Home Shield zeven film- en televisieprojecten met Lower Wacker Drive, waardoor het de meest gefilmde straat in Chicago, Illinois is.

American Home Shield identificeerde de komedie The Blues Brothers als een opmerkelijke film om te worden gefilmd op Lower Wacker Drive in Chicago.

7 East Fremont Street in Las Vegas, NV - 10 Credits

Met behulp van gegevens van IMDb vond American Home Shield tien film- en televisieprojecten met East Fremont Street, waardoor het de meest gefilmde straat in Las Vegas, Nevada is.

American Home Shield identificeerde Honey I Blew Up the Kid als een opmerkelijke film die zal worden opgenomen in East Fremont Street in Las Vegas.

6 South Virginia Street in Reno, NV - 12 Credits

Met behulp van gegevens van IMDb vond American Home Shield twaalf film- en televisieprojecten met South Virginia Street, waardoor het de meest gefilmde straat in Reno, Nevada is.

American Home Shield identificeerde The Dark Knight als een opmerkelijke film die zal worden opgenomen in South Virginia Street in Reno.

5 Bourbon Street in New Orleans, LA - 16 Credits

Met behulp van gegevens van IMDb vond American Home Shield zestien film- en televisieprojecten met Bourbon Street, waardoor het de meest gefilmde straat in New Orleans, Louisiana is.

American Home Shield identificeerde The Naked Gun als een opmerkelijke film voor opname in Bourbon Street in New Orleans.

4 Rodeo Drive in Beverly Hills, CA - 20 Credits

Met behulp van gegevens van IMDb vond American Home Shield twintig film- en televisieprojecten met Rodeo Drive, waardoor het de meest gefilmde straat in Beverly Hills, Californië is.

American Home Shield identificeerde Pretty Woman als een opmerkelijke film om te worden gefilmd op Rodeo Drive in Beverly Hills.

3 Market Street in San Francisco, CA - 22 Credits

Met behulp van gegevens van IMDb vond American Home Shield tweeëntwintig film- en televisieprojecten met Market Street, waardoor het de meest gefilmde straat in San Francisco, Californië is.

American Home Shield identificeerde Vertigo als een opmerkelijke film om te worden gefilmd op Market Street in San Francisco.

2 Park Avenue In New York, NY - 61 Credits

Met behulp van gegevens van IMDb vond American Home Shield eenenzestig film- en televisieprojecten met Park Avenue, waardoor het de meest gefilmde straat in New York City is. Volgens de studie is het ook de meest gefilmde straat van het hele land buiten Los Angeles. Over het algemeen is het de op twee na meest gefilmde straat na Hollywood Boulevard en Sunset Boulevard, beide in L. A.

American Home Shield identificeerde Sister Act als een opmerkelijke film om te filmen op Park Avenue in New York. Andere vaak gefilmde straten in New York City zijn Broadway (51 credits), 5th Avenue (46 credits) en Wall Street (45 credits).

1 Hollywood Boulevard in Los Angeles, CA - 133 Credits

Op nummer één staat Hollywood Boulevard in Los Angeles, Californië. American Home Shield vond maar liefst 133 film- en televisieprojecten met Hollywood Boulevard, waardoor het niet alleen de meest gefilmde straat in Los Angeles is, maar ook de meest gefilmde straat van het hele land.

American Home Shield identificeerde het originele Lethal Weapon als een opmerkelijke film om te worden gefilmd op Hollywood Boulevard.

Aanbevolen: