De echte reden waarom Jennifer Aniston er zo anders uitzag in de jaren '90

Inhoudsopgave:

De echte reden waarom Jennifer Aniston er zo anders uitzag in de jaren '90
De echte reden waarom Jennifer Aniston er zo anders uitzag in de jaren '90
Anonim

Fans van de iconische sitcom Friends vinden het geweldig dat de carrière van Jennifer Aniston nog steeds goed gaat. Het was nostalgisch en geweldig om haar te zien in de reüniespecial van HBO Friends, en The Morning Show is een indrukwekkende en goed uitgevoerde show. Maar we zullen het altijd leuk vinden om terug te kijken op Jennifer Aniston's dagen als Rachel Green. Iedereen hield van Rachels relatie met Ross Geller en kon niet anders dan jaloers zijn op Jens geweldige haar. Er is een reden waarom iedereen zich haastte om het kapsel van "The Rachel" te laten knippen.

Als we terugkijken op foto's van Jennifer Aniston of herhalingen van Friends bekijken, v alt het ons op dat haar gezicht er anders uitziet. Het lijkt erop dat er een paar veranderingen hebben plaatsgevonden en we willen meer weten over wat er had kunnen gebeuren. Blijf lezen om erachter te komen waarom Jennifer Aniston er in de jaren '90 zo anders uitzag.

Jennifer Aniston had een neuscorrectie

Net zoals fans hebben gemerkt dat Courteney Cox plastische chirurgie heeft ondergaan, denken mensen dat Jennifer Aniston er anders uitziet dan in de jaren '90. Het blijkt dat de actrice een neuscorrectie heeft gehad.

Volgens Life & Style Magazine had ze deze procedure in 2007. Jennifer vertelde People: "Het is grappig. Ik had [een afwijkend septum] gerepareerd - het beste wat ik ooit heb gedaan. Ik sliep voor het eerst in jaren als een baby. Wat alle andere [geruchten] betreft, hoe saai het ook klinkt, het is nog steeds van mij. Alles. Nog steeds van mij.”

Hoewel Jennifer Aniston niet heeft bevestigd dat ze nog andere procedures voor plastische chirurgie heeft ondergaan, vertelde een woordvoerder van Glow by MYA aan Mirror.co.uk dat ze denken dat Jennifer Aniston ooit Botox heeft gehad.

De woordvoerder zei: "Ik zou willen voorstellen dat Jennifer anti-rimpelinjecties heeft gehad, vaak Botox genoemd, op haar voorhoofd en rond haar ogen (kraaienpootjes). Deze niet-chirurgische behandeling zorgt voor een glad voorhoofd en beperkt eventuele frons- of expressielijntjes. De behandeling duurt normaal gesproken drie tot zes maanden; naarmate de spieractiviteit geleidelijk terugkeert, beginnen de lijnen en rimpels opnieuw te verschijnen en moeten ze opnieuw worden behandeld."

Jennifer sprak wel over het krijgen van Botox, maar dat was in het verleden, en het klinkt alsof ze er geen interesse in heeft om dat nog een keer te doen.

Jennifer Aniston had jarenlang droge ogen

Jennifer Aniston vertelde dat ze jarenlang droge ogen had en veel oogdruppels gebruikte.

Volgens Hello Giggles werd Jennifer op een dag geïnterviewd en toen ze een vraag kreeg over iets dat ze verslavend vindt, zei ze 'oogdruppels'. Ze kwam er toen achter dat ze een gezondheidsprobleem heeft waarbij ze de hele tijd droge ogen heeft.

Jennifer legde het verhaal uit in een interview met Marie Claire en zei: Nu is de irritatie er gewoon niet. En het is raar omdat je niet echt merkt hoeveel oogirritatie je echt in de weg zit. Ga naar de oogarts!”

De actrice zei ook: "Ik dacht dat ik de enige was, dat mijn ogen gewoon gevoelig waren of dat ik allergieën had, en naarmate de jaren vorderden en het een beetje erger werd, dacht ik gewoon, oh, het is mijn bij het lezen van werkteksten begon het pijnlijk te worden."

Glamour meldde dat Jennifer het "droge-ogen-syndroom" had en ze zei dat ze, nadat ze naar de dokter was gegaan, steeds minder oogdruppels begon te gebruiken en dat ze "geweldige opluchting" ervoer.

Jennifer Aniston heeft een gezonde levensstijl

Van alle sterren is Jennifer Aniston absoluut beroemd vanwege het eten van supergezonde en liefdevolle oefeningen.

In een interview met Preventie deelde Jennifer dat ze blij is ouder te worden en dat ze het wil omarmen.

De actrice zei: Ik ben op de leeftijd dat ik meer dan ooit geïnteresseerd ben in mijn gezondheid, en mijn leven bloeit, maar volgens de samenleving zou ik op dit moment naar de wei moeten gaan. Nee nee nee. De jeugd wordt verspild aan de jongeren, ik snap het. Maar ik wil informatie in mijn hoofd blijven steken die me zal inspireren. Het is gewoon een soort thema in mijn leven geweest: genieten van de leeftijd die ik ben en ouder worden niet als iets negatiefs zien, maar als het voorrecht dat het is. We worden allemaal ouder!”

De actrice vertelde People dat ze meer koolhydraten eet dan vroeger, en zei: "Iedereen is erg bang voor de broodmand, en ik ben niet langer bang. Als het maar met mate wordt gedaan."

Wat betreft trainingen, meldde Cosmopolitan dat Jennifer Aniston dol is op fitnesslessen zoals boksen en barre, en ze houdt ook van spinning en yoga met haar trainer, Mandy Ingber, die zegt dat planken een geweldige oefening zijn.

Fans vinden het altijd leuk als een beroemdheid eerlijk is over alles, inclusief plastische chirurgie en gezondheidsproblemen, dus het is geweldig dat Jennifer Aniston haar droge-ogen-syndroom en de neuscorrectie die ze lang geleden heeft gehad heeft besproken.

Aanbevolen: